Şimdi Ara

Far karartma nasıl yapılır ? [SS'Lİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
25.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadasim dun sahin'e orjinal mercekli ici siyah far aldi, cokta guzel olmustu. Bulabilirsen bence oyle birsey al, ugrastigina deymez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartacus.

Öncelikle merhabalar,

Bu konuda kendimi nasıl anlatıcam şuan bilemiyorum yanlışlarım olursa affola

Aracım 1991 model Kartal. Aslında araç benim değil babamın. Ben arabayı biraz adam etmek istiyorum. Misal yandaki siyah çıtaları söktüm, çelik jant aldım vs. Şuan araca far karartma ve mercekli far yapmak istiyorum. Mercekli far biraz biraz pahalı olur diyorlar o yüzden sadece far karartmada yapabilirim. Derdimi anlattığımı düşünüyorum ve asıl soruma geçiyorum.

Far karartma fiyatı nedir ? Ben kendim yapabilirmiyim ? Yapılabiliyorsa nasıl yapacağım hakkında biri fikir verebilirmi ya da anlatabilirmi ?

Aslında istediğim tam olarak şu ;

[/simage]
     Far karartma nasıl yapılır ?  [SS'Lİ]
    [simage]

far karartma yaparız kardesım ulas bana her turlu aksesuar ıcın yardımcı olayım

• Ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemedim bir turlu. Megane 1 coupe aracimin sanirim plastik degil cam fari .

Arkadaslar su alinti yaparken yazilari silip sadece isim olarak alinti yapsak. Cunku mobilde buyuk sorun haline geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 22 Şubat 2013; 10:33:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @onuraydin

Dostum ben çok düşündüm yapsam mı yapmasam mı diye. Sonra faarklı farklı yorumlar aldım heryerden ve sonunda yapmama kararı aldım. Forumdan yapan bir arkadaş aydınlatmayı %50 azalttığını söyledi.

Bilgin olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

quote:

Ben far karartma istemiyorum da sol ön kapı arıyorum. Önce bunu bul. Yan sanayi fiyatı ne kadardır ?
  • abicim şu alıntıları yaparken gözünüzü seveyim resimleri alıntılamayın. bir kere görüyoz zaten. valla sayfa dondu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

abicim şu alıntıları yaparken gözünüzü seveyim resimleri alıntılamayın. bir kere görüyoz zaten. valla sayfa dondu ya

Elimden geldiğince kendi mesajlarımı düzenledim. Haklısınız, zamanında baya bir alıntı saçmalığı yapmışız
  • silikonları sökmek gözümü korkutuyor ya. ısı tabancası da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

quote:

Ben far karartma istemiyorum da sol ön kapı arıyorum. Önce bunu bul. Yan sanayi fiyatı ne kadardır ?

sana bıtane bulmustum eleman perte cıkarmıs ama kapı bebek gıbı cızık curuk yok 500 tl dıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: slidex19

silikonları sökmek gözümü korkutuyor ya. ısı tabancası da yok.

izmirdeysen gel yardımcı olayım
  • takip
  • her turlu aksesuar satısı ve uygulaması yapılır sahın dogana ayrıcalık ıle yapılır bılgınıze beyler
  • quote:

quote:

İstanbul'dayım üstad
  • quote:

quote:

quote:

İstanbul'dayım üstad

faceten ekle sana tek tek anlatayım hocam ıslemlerı yada farları yolla bana karartıp yollayayım face : maskot tunıng
  • Motip füme far boyasi ile farlari sökmeden karartabilirsiniz
    http://www.yedekparcatuning.com/?urun-328-MOTIP-Siyah-Stop-Boyasi-150-ml.html
  • quote:

Öncelikle merhabalar,

Bu konuda kendimi nasıl anlatıcam şuan bilemiyorum yanlışlarım olursa affola

Aracım 1991 model Kartal. Aslında araç benim değil babamın. Ben arabayı biraz adam etmek istiyorum. Misal yandaki siyah çıtaları söktüm, çelik jant aldım vs. Şuan araca far karartma ve mercekli far yapmak istiyorum. Mercekli far biraz biraz pahalı olur diyorlar o yüzden sadece far karartmada yapabilirim. Derdimi anlattığımı düşünüyorum ve asıl soruma geçiyorum.

Far karartma fiyatı nedir ? Ben kendim yapabilirmiyim ? Yapılabiliyorsa nasıl yapacağım hakkında biri fikir verebilirmi ya da anlatabilirmi ?

Aslında istediğim tam olarak şu ;

[/simage]
     Far karartma nasıl yapılır ?  [SS'Lİ]
    [simage]

getır bana yapayım kardesım ıstedıgın seylerı

• far karartma uygun fıyata yaparım folyo ıle yada boyama ıle her turlu akseau ıcın uygulama ıcın yardımcı olurum
  • quote:

far karartma uygun fıyata yaparım folyo ıle yada boyama ıle her turlu akseau ıcın uygulama ıcın yardımcı olurum

Fiyat nedir boyama için bir de İstanbul'da mı yeriniz ? Önlere boyama arkalara 1 ton karartma düşünüyorum fiyatları ayrı ayrı ne kadar olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

quote:

far karartma uygun fıyata yaparım folyo ıle yada boyama ıle her turlu akseau ıcın uygulama ıcın yardımcı olurum

Fiyat nedir boyama için bir de İstanbul'da mı yeriniz ? Önlere boyama arkalara 1 ton karartma düşünüyorum fiyatları ayrı ayrı ne kadar olur ?

folyo ılemı yoksa boyama yontemıylemı karartma yapılacak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.