Şimdi Ara

Far Cry Primal (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
7
Favori
20.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Far Cry Primal için İlk Oynanış Videosu Geldi!

    Far Cry Primal'de ilk çağ hayvanlarını kontrol edebiliyoruz!
    Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Far Cry Primal için sonunda ilk oynanış videosu gösterildi. İlk çağlara döndüğümüz, ilkel silahlar kullandığımız oyunda, o çağa ait ilkel hayvanları da kontrol etmemiz gerektiğini öğrenmiş olduk bu video ile... Yeni oynanış videosu hakkında ne düşünüyorsunuz bilemiyorum; olumlu bulanlar olduğu kadar olumsuz bulanlarınız da olacaktır muhakkak. Fakat çok farklı bir Far Cry bizi bekliyor gibi. (Umalım da göründüğü gibi farklı olabilsin :) Far Cry Primal PS4 ve XONE için 23 Şubat tarihinde çıkıyor. PC içinse Mart’ın bilinmeyen bir zaman dilimde çıkacak.

    Video için:


    ______

    Kaynak:http://oyungezer.com.tr/haber/43467-far-cry-primal-icin-ilk-oynanis-videosu-geldi




  • Gameplay

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mükemmel görünüyor oyun.Keşke şu animasyonlar da değişseydi yalnız,arkadan bıçaklama boğaz kesme falan hala aynı








  • Far Cry Primal’den 30 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi (Oyungezer)

    Dün gece itibariyle kendini gösteren Far Cry Primal için bir dolu video geldi. Mamut binmekten, savaşmaya kadar pek çok ayrıntıyı gösteren bu videolarla birlikte oyunun oynanış kısmına dair daha ayrıntılı bir fikre sahip oluyoruz. Gördüğümüz kadarıyla sessizlik en büyük silahlarımızdan biri olacak. Tabii bir de yanımızdaki hayvan dostlarımız…

    Videolar için:
    http://oyungezer.com.tr/haber/43473-far-cry-primal-den-30-dakikalik-oynanis-videosu-geldi





  • 17 dil ve Türkçe yok. 180 lira bekliyordum hatta 250 lira 150 lira niye acaba oyun 60$/€ birde. Neyse oynamam pintipanda'yı izlerim yeter.
  • Steam'e geldi 60$/150TL
    http://store.steampowered.com/app/371660/

    Nuuvem 129 R$ =~ 100TL (Uplay)
    http://www.nuuvem.com/item/far-cry-primal

    Far Cry Primal (2016) [ANA KONU]

    _______________________

    DİJİTAL APEX SÜRÜMÜ

    FAR CRY PRIMAL İÇİN TÜM EKSTRA DİJİTAL İÇERİKLER:

    * MAMUT EFSANESİ: 3 ekstra görev.
    Oros'taki en büyük hayvan olarak oynamak için şamanın kupasından iç. Düşmanlarını ezip sürünü diğer yaratıklardan ve insanlardan korurken gücünü hisset.
    * YENİ SİLAH BLOOD SHASTI CLUB: Bir zamanlar Udam'ın acımasız lideri Ull'un kullandığı, kemikten yapılma kanlı bir sopa. Bu silah kırılmaz ve yanmaz.
    * Nadir kaynaklara ve eşsiz kişiselleştirme seçeneklerine erken erişim sunan 4 GELİŞTİRME PAKETİ.
    - KILIÇ DİŞ PAKETİ: üretim için hayvan derilerine erken erişim + Oros'taki kılıç dişli kaplanları vahşi Alev Dişli Kaplanlara dönüştürme şansı.
    - BAYKUŞ PAKETİ: üretim için kaynaklara erken erişim + kollarını eşsiz Wenja kabile boyasıyla süsle + baykuşunun tüylerini öfkeli bir fırtına bulutunun koyu renkli görünümünüyle değiştir.-
    - MAMUT PAKETİ: dayanıklılığı artıran bir tarife erken erişim + Oros'taki mamutların bir kısmını gizemli Kül Sırtlı Mamutlara dönüştür.
    - BOMBA PAKETİ: hayatta kalma şansını artırmak için 2 ekstra yay paketine erken erişim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • bende bu oyunu bekliyorum bütün gameplayleri izledim çok hoşuma gitti
  • Bakalım emektar GT 740m ile oynayabilecek miyim. Son zamanlarda beni en cezbeden oyun oldu diyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir oyun olacak gibi. Keşke biraz zorluk seviyesi yüksek olsa, hayatta kalma öğeleri olsa. Hayvan animasyonları ve grafikler harika.
  • Ben çok beğendim, gayet güzel. Kış/yağmur/gece vs efektleri oluyor mu bu oyunda?
  • Sanırım ubisoft assassin's creed serisinde yaptığı gibi kendisini fazla zorlamayacak ama yenisinide çıkardım diyebileceği bir farcry yapayım demiş ac serisinde unity en boş oyundu bence bu farcry da benzer hissi yaşatacak gibi.
    Unity öncesi güzeldi ve syndicate de güzel ama unity içi boş bir basamaktı seride.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 6 Aralık 2015; 1:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hulux

    Sanırım ubisoft assassin's creed serisinde yaptığı gibi kendisini fazla zorlamayacak ama yenisinide çıkardım diyebileceği bir farcry yapayım demiş ac serisinde unity en boş oyundu bence bu farcry da benzer hissi yaşatacak gibi.
    Unity öncesi güzeldi ve syndicate de güzel ama unity içi boş bir basamaktı seride.

    Neden öyle düşünüyorsun ki?

    Mesela bence de black flag alakasız birşeydi..Boyuna Denizde gemi savaşı dön baba dönelim adam gibi birşehir yok ortada yok balina avla yok ağaca tırman..

    Black flag i bitiremedim bile..

    Unity bana ilaç gibi geldi..Şehir detayları inanılmaz yansıtılmış..Grafikler çok güzel..Hikayesi eh işte idare eder gibi duruyor..Ok görevler biraz birbirinin benzeri gibi ama yinede içi boş...bilemiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 17 Aralık 2015; 12:29:59 >




  • Bu oyun da bir iki yeni dinamik eklenmiş skin dlc'si resmen. Tam oyun fiyatına ittiriyorlar bir de. Az emek ver, çok para iste. Yok yaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: angaraeski

    Bu oyun da bir iki yeni dinamik eklenmiş skin dlc'si resmen. Tam oyun fiyatına ittiriyorlar bir de. Az emek ver, çok para iste. Yok yaa

    Aynen oyunda ne silah var ne araç var fili zaten fc4 de sürüyorduk ok yayda vardı ne kaldı yani birde digital apex deluxe master premium edition yapmışlar alay edercesine fiyatıda görünce gülmemek elde değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 17 Aralık 2015; 14:26:25 >
  • Ben anlamadim şimdi biz oyun boyunca sadece mizrak ve yay mi kullanacagiz? Mamut a binme ve hayvan kullanmayi gecelim onlar zaten far cry de vardi.ayrica helikopter ve diger araclar vardi,oyuna ayri bir hava katiyordu.keske far cry olarak degilde ayri bir oyun olarak ciksaydi.oyun kotu degil ama benim beklentilerimi kesinlikle karşilamadi.hayvanlari evcillestirme olayida cok kolay olmus .neyse tam olarak cikinca bakariz belki farkli seyler eklenir oyuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede iyi oldu 4 seriyide oynadim ve artik otomatik silah olayi sikmisti '' silah cikti mertlik bozuldu" ok yay ates balta mizrak birazda bunlar olsun m.ö 10000 diye bir film izlemistim guzeldi o atmosferi umarim yasatir soyle genis otlaklarda ekibimizle taktik ysparak mamut avlamak, ormanda yururken bir uzundise denk gelip kacacak delik cikacak agac aramak, magaramizda et pisirmek, rakip kabilelerle bolge savasi falan eglenveli olabilir umarim grafiklerde iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence muhteşem olacak
  • Bu oyunda diyalog sistemi görev sistemi nasıl olacak merak ediyorum, malum o dönemde sosyallik yok gibi birşey, senaryosu nasıl olacak nasıl işleyecek, karakterler nasıl yazıldı bunlar hep muamma.
  • ultralisan U kullanıcısına yanıt
    Bence diyalog soyle olur
    -agagugu mogamugu
    -haa mogamugu haga avagaa
    Ekranin altinda ingilizcesi yazar
    -looks they're mammuths
    - okk. Lets hunt them
    bukadar basit hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.