Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.635
Cevap
46
Favori
74.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 mesaj okuyayım dedim piskolojim bozuldu ergenler yine iş başında
    bırakın adamlar yapsın oynayın bitsin nedir bu dalavere anlamıyorum
  • Arkadaşlar yama çıktığı anda 10 tl de benden!!! 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekes05

Arkadaşlar yama çıktığı anda 10 tl de benden!!! 👍
    sen çok yanlış yere gelmişsin kardeş en az 1000 lira toplanmazsa yama çıkmayacak o yüzden 10 lirayı yama çıkınca falan değil şimdi göndermen lazım muhtemelen çeviriyi yapan rockerdemi tanımadığın için güvenemedin googleye rock erdem yaz referansı google göstersin sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 10 Eylül 2018; 19:46:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evladı fatihan

sen çok yanlış yere gelmişsin kardeş en az 1000 lira toplanmazsa yama çıkmayacak o yüzden 10 lirayı yama çıkınca falan değil şimdi göndermen lazım muhtemelen çeviriyi yapan rockerdemi tanımadığın için güvenemedin googleye rock erdem yaz referansı google göstersin sana

Alıntıları Göster
    Ok. rockerdem’i bilmezmiyim hocam Allah ondan razı olsun sayesinde far cry ları türkçe oynadık! 10 tl bağış yapıyorum hemen!

• Benide listeye eklerseniz sevinirim

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem]

• quote:

Benide listeye eklerseniz sevinirim

Ekledim.

------------------------------

Güncel Toplam : 1.016 TL ----- Gönderilen Toplam Miktar : 886 TL

Listedeki Toplam Kişi : 52 ------ Toplam Gönderen Kişi : 36

• Arkadaşlar kafama takıldı sadece soruyorum!!! Steam’de veya herhangi ayrı bir platformda yasal bi tr yama yapan kuruluş olamaz mı? Yani oyun firmalarıyla anlaşıp gerekli dosyaları temin edip orjinal oyunla uyumlu çevirilmiş dil paketini yasal olarak satan bi kuruluş?? Yani tamamen örneğin tgyama steam’de vergilerini vs. ödeyip yasal olarak tr yama satamaz mı? Böyle bir kurum kuruluş dış ülkelerde var mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Örneğin önemli oyunların tr yamaları 10-20 tl civarlarında satışı olsa hem oyunun satışı artar hem de yamayı yapan satan kuruluşta iyi gelir elde eder diye tahmin ediyorum! Şuan ki bağışlardan gelen gelirleri baz almayın çünkü bir çok insan çıkmaz, virüslüdür ya da orjinal oyunum bozulur hatta hayal gücü yüksek olanlar banka hesabım hack lenir’e kadar herşeyi düşünüp bağış yapmıyor olabilirler! Ama dediğim gibi yasal bi kurum ve yasal bir yama çok şeyi değiştirir diye düşünüyorum!!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Arkadaşlar kafama takıldı sadece soruyorum!!! Steam’de veya herhangi ayrı bir platformda yasal bi tr yama yapan kuruluş olamaz mı? Yani oyun firmalarıyla anlaşıp gerekli dosyaları temin edip orjinal oyunla uyumlu çevirilmiş dil paketini yasal olarak satan bi kuruluş?? Yani tamamen örneğin tgyama steam’de vergilerini vs. ödeyip yasal olarak tr yama satamaz mı? Böyle bir kurum kuruluş dış ülkelerde var mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Örneğin önemli oyunların tr yamaları 10-20 tl civarlarında satışı olsa hem oyunun satışı artar hem de yamayı yapan satan kuruluşta iyi gelir elde eder diye tahmin ediyorum! Şuan ki bağışlardan gelen gelirleri baz almayın çünkü bir çok insan çıkmaz, virüslüdür ya da orjinal oyunum bozulur hatta hayal gücü yüksek olanlar banka hesabım hack lenir’e kadar herşeyi düşünüp bağış yapmıyor olabilirler! Ama dediğim gibi yasal bi kurum ve yasal bir yama çok şeyi değiştirir diye düşünüyorum!!!!
    keşke olsa ancak zor. önceikle oyun firmaları ve steam buna kesinlikle sıcak bakmaz. geçmişte senin dediğin gibi değil ama biraz farklı olarak türkçe çeviri grupları bazı oyun firmalarına teklif yaptı hatta ücretsiz yaparız yeter ki onay verin dediler adamlar nu bile kabul etmedi. yani çok çok zor.

• silverdagger S kullanıcısına yanıt
    Hocam ücretsiz dediğin zaman iş değişir kimse babasının hayrına çeviri yapmaz yani oyun firmaları Türk aklı değil bizim gibi düşünmez adamlarda hayır-dua diye bir kültür yok yani ücretsiz dediğin zaman adamlar yamada virüs-cinsellik-nefret söylemi vs. herşeyden şüphelenip başıma iş almayayım diye kabul etmez! Benim demek istediğim ücretli satış yapan, profesyonel bir kurum-kuruluş-firma olmalı! Çok anlamam bu işlerden ama mesela Oyunçeviri, Tgyama gibi firmaların kurumsallaşması yani vergisini ödeyen kendini tanıtmış-kanıtlamış profesyonel iş yapan bir firma olması durumunda müsade alırlar diye tahmin ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam ücretsiz dediğin zaman iş değişir kimse babasının hayrına çeviri yapmaz yani oyun firmaları Türk aklı değil bizim gibi düşünmez adamlarda hayır-dua diye bir kültür yok yani ücretsiz dediğin zaman adamlar yamada virüs-cinsellik-nefret söylemi vs. herşeyden şüphelenip başıma iş almayayım diye kabul etmez! Benim demek istediğim ücretli satış yapan, profesyonel bir kurum-kuruluş-firma olmalı! Çok anlamam bu işlerden ama mesela Oyunçeviri, Tgyama gibi firmaların kurumsallaşması yani vergisini ödeyen kendini tanıtmış-kanıtlamış profesyonel iş yapan bir firma olması durumunda müsade alırlar diye tahmin ediyorum
    Hocam kurumsal firmalar var zaten. Şuan isimleri aklımda değil. Sonuçta Türkçe olan bir çok oyun var.
  • Ben kredi kartından 10 lira gönderdim 10 lirada banka kesmiş bilsem ay sonu 20 gonderirdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gyusufg

Ben kredi kartından 10 lira gönderdim 10 lirada banka kesmiş bilsem ay sonu 20 gonderirdim :)
    Gönderme aşamasında ne kadar keseceğini göstermiyor mu ? Ben daha Havale/EFT yapamadım: Telefonumu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Gönderme aşamasında ne kadar keseceğini göstermiyor mu ? Ben daha Havale/EFT yapamadım: Telefonumu bekliyorum.

Alıntıları Göster
    İkiside tam on lira olunca fark etmedim orda başka bir rakam yazsa fark ederdim :)

• Selam. Az önce WinterSoldier10'a 10 tl dekont linkimi mesaj attım. Ödeme durumumu günceller misiniz?
  • abem32 kullanıcı adı ile. 20 TL bağış yaptım. Kolay gelsin bir an önce yamayı bekliyoruz..
  • Güncel Toplam : 1.026 TL ----- Gönderilen Toplam Miktar : 906 TL

Listedeki Toplam Kişi : 53 ------ Toplam Veren : 38

Youtube'da Erdem Abinin kanalına attığım yorumlarda Mail adresime baya gönderen oldu dekont olsun teşekkür olsun. Destekleri için herkese teşekkür ederim.

Listeye göre 120 TL kaldı gönderilmemiş. Bende hala gönderemedim Telefon bi gelsin ilk işim o olacak.

Shadow of The Tomb Raider ı denedim kendim maalesef açılmadı. Bu oyunla ilgili bir şeyler düşünüyorum. Kelime sayısının çok olduğunu düşünmüyorum. 3 4 kişilik bir ekip rahat rahat çevirir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 13 Eylül 2018; 15:46:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Güncel Toplam : 1.026 TL ----- Gönderilen Toplam Miktar : 906 TL

Listedeki Toplam Kişi : 53 ------ Toplam Veren : 38

Youtube'da Erdem Abinin kanalına attığım yorumlarda Mail adresime baya gönderen oldu dekont olsun teşekkür olsun. Destekleri için herkese teşekkür ederim.

Listeye göre 120 TL kaldı gönderilmemiş. Bende hala gönderemedim Telefon bi gelsin ilk işim o olacak.

Shadow of The Tomb Raider ı denedim kendim maalesef açılmadı. Bu oyunla ilgili bir şeyler düşünüyorum. Kelime sayısının çok olduğunu düşünmüyorum. 3 4 kişilik bir ekip rahat rahat çevirir bence.
    valla sen olmasaydın belki bu oyunun dil dosyası açılmayacaktı yada baya bi sonra açılacaktı iyi ki konuyu açtın bugünlere destekçiler ve bekir ince sayesinde gelebildik

• evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    Ufakta olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana. Biz az çok demeden destek olursak çevrilmeyen oyun kalmaz bence. Artık oyunlar için 1 yıl 2 yıl hatta watch dogs 1 i düşünürsek 4 yıl tools beklemeye ne gerek var ? Biz az çok destek olursak bizimde onlardan daha yetenekli programcı abilerimiz 1 ayda 2 ayda 3 ayda olsa yavaş yavaş tools yapıp çeviriyi mümkün hale getirir.

Far Cry 5 ile bir şey başlattık. Devamını da getirtebiliriz. Yeni çıkan Shadow of the Tomb Raider'ın dosyaları maalesef açılmadı. Şimdi tools mu bekleyelim ? Yoksa biz mi bir şeyler başlatsak ? Yorum olarak herkes söyleyebilir mi ? Çevirecek bir ekip lazım ama.
  • Far CRY 5 bir çıkışını yapsın görün o zaman ortalığı Winter... :)
    Bence ona da (Tom Raider) hemen toplayalım başlansın bir an önce...
  • heavy rain ps3 ps4 de çıkış yaptı ama Türkçe alt yazı bir türlü yapılamadı bence yamayı hak eden efsane yapımlardan. birisi el atsa ölmeden onuda Türkçe oynasak
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.