Bildirim
Far Cry 4 Türkçe Yama (%100) 30.10.2015 (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Umarım yamanın yeni versiyonu çıkar. Oyunda bazı altyazılar, arayüzün bazı kısımları falan ingilizce. _____________________________ -
+1 _____________________________ -
altyazıların çoğu ingilizce yarısı türkçe %100 türkçe demiştiniz ? 10 tane ingilizce kelime varsa 3 tanesi türkçe _____________________________ AMD Ryzen5 2600X | Asus Prime B350-PLUS | XFX Radeon RX 6750 XT Speedster MERC319 Black | Gskill 16X16 32GB DDR4 | RAMPAGE GALAXY-120 120MM | SanDisk SSD Plus 120GB | Seagate Barracuda 3.5" 4TB Sata | Rampage RGB-850 80PLUS Gold 850W Full Modular | Rampage Falcon-X Gaming | ASUS 27" VG278Q | 2X Toshiba 3.5" 1TB SATA | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA -
Dediğim gibi diğer konuda da, güncelleme geldi oyuna.quote:
Orijinalden alıntı: MUSA36
altyazıların çoğu ingilizce yarısı türkçe %100 türkçe demiştiniz ? 10 tane ingilizce kelime varsa 3 tanesi türkçe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Peki yama güncellenecek mi?quote:
Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide
Dediğim gibi diğer konuda da, güncelleme geldi oyuna.
Alıntıları Göster_____________________________ -
FC 5 bitsin ilk önce de.quote:
Orijinalden alıntı: erdal73
Peki yama güncellenecek mi?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhabalar
FC 5 bitti. Acaba bu oyun için son durum nedir?_____________________________ -
Merhabalar
Bu yama acaba güncellenecek mi?_____________________________ -
Artık FC5 falan da bittiğine göre güncellenebilir bence.
Şunu da belirtmek istiyorum 1.3 sürümünde ne olmuşsa çoğu yer İngilizce kalmış. Hani 1.2'de Türkçe olan yerler de İngilizce olmuş. Şöyle bir Notepad compare'inden geçirdim de dosyaları sonuçlar gerçekten şaşırtıcı:
Görebildiğiniz gibi tamamı İngilizce kalan satırlar olmasa dahi %90 kadarı v1.2'de Türkçe iken v1.3'te İngilizce olmuş. Halbuki string ID'sinden tutun bulundukları yere kadar hepsi aynı. Direkt olarak 1.2 sürümünü kopyalayıp 1.3 sürümünün dosyasına yapıştırsanız çalışması lazım muhtemelen yani. (Tabii bilmiyorum bunun denenip denenmediğini o ayrı.)_____________________________
-
@rockerdem abi yamayı oyunun season pass'li son versiyonuna uyarladım. 700 mb upload yapabilecek bir internete sahip olmadığım ve senin izin verip vermeyeceğini bilemediğim için şuraya import edilecek klasörlerin linkini atıyorum: Google Docs
fc4_languages.rarhttps://drive.google.com/file/d/1eIKfFgpg3BYBaif-AEX5IYQ0WhymBJ4j/view?usp=sharing
Birkaç tane de oyun içi görsel atayım çalıştığını göstermek için:

Aracın çıkarttığı tüm satırlar Türkçeleştirilmişti. Şimdi kontrol ettim ve o eklentinin başlangıcı da Türkçe. Çevrilmemiş yerler çıkacağını pek sanmıyorum ama garanti de veremiyorum tamamını oynamadığım için. _____________________________ -
-
Erdem abi kendi kanalında DLC paketini oynamış. Oyun içi herşey Türkçe gördüğüm kadarıyla. Sanırsam DLC paketleri de çevrili.quote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER
Ellerinize sağlık. Valley of the Yetis eklentisi çevrili miydi, dikkatinizi çekti mi acaba.
YouTube
FarCry4 - Yetiler Vadisihttps://www.youtube.com/playlist?list=PLdqX4ZNYWSnL9ZwfFBVkU6Xthj3j6cAju
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Evet, 5'in konusunda da konuşmuştuk bunu hatırladım. Çevrilmiş görünüyor.
Dördüncü oyunu kış indirimlerinde almıştım, daha önce almadığım için maalesef fiyatları da uçtu. Season passi ayrı, Yeti DLC ayrı uçuk fiyatlarda. %75 indirim almadan zor alırım. Keza aynı şekilde 5'i de.
Ahh Ubisoft ahh, yatacak yerin yok.
_____________________________ -
Cahilliğimi bağışlayın. Linkini paylaştığınız dosyaları FarCry 4 yamasındaki dosyalarla mı değiştireceğiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 24 Haziran 2020; 14:10:20 >_____________________________ -
Benim paylaştığım dosyalar yama dosyaları değil. Benim paylaştığım dosyaların patch-chn.dat ve patch-chn.fat dosyalarına import edilmesi gerekli çalışması için. Bunu da ben kendim yapıp buradan sunamam çünkü upload hızım 700 mb'lık bir dosyayı upload etmeye yetecek kadar hızlı değil. İkinci sebep de şu ki rockerdem ve Technogame ekibinin iznini almadan bunu yapmam kendilerine ayıp olur.quote:
Orijinalden alıntı: erdal73
Cahilliğimi bağışlayın. Linkini paylaştığınız dosyaları FarCry 4 yamasındaki dosyalarla mı değiştireceğiz?_____________________________ -
O zaman beklemeye devam.Cevap için teşekkür ederim. _____________________________ -
Yalnız o videolar 4 yıl öncekiler.quote:
Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide
Erdem abi kendi kanalında DLC paketini oynamış. Oyun içi herşey Türkçe gördüğüm kadarıyla. Sanırsam DLC paketleri de çevrili.
YouTube
FarCry4 - Yetiler Vadisihttps://www.youtube.com/playlist?list=PLdqX4ZNYWSnL9ZwfFBVkU6Xthj3j6cAju
Alıntıları Göster_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

Hızlı