Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunda ana görevleri nasıl görüyoruz??? 9 tane görev yaptım şimdi ana görev çıkmıyor bayrak işaretli görevler çıkıyor
  • nihat oyun guzel duruyor lan bu oyun acık dunya mı? birde eski oyunlarla hikaye baglantısı yok dımı bu oyunun ben hıc oynamadım far cry ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

nihat oyun guzel duruyor lan bu oyun acık dunya mı? birde eski oyunlarla hikaye baglantısı yok dımı bu oyunun ben hıc oynamadım far cry ı

Sana demedim bosuna far cry iyidir diye. Acik dunya oyun , serinin diger oyunlariyla bir baglantisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    oyun cok guzel duruyor ulan gta yı begendım far cry ı dahada cok begendım adamlar durdular durdular bır anda oyun yagmuruna tuttular .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

arkadaşlar oyunda ana görevleri nasıl görüyoruz??? 9 tane görev yaptım şimdi ana görev çıkmıyor bayrak işaretli görevler çıkıyor

Amita nın görevini seçtin heralde, görevler ünlem işareti olarak çıkmıyor, yani görev alma durumu var, assasins creed deki gibi azcık, harfler var onlara gidin, bide 2 kılıçlı bayrak falan varsa ona gidin oradalarda görevler.
  • Şimdi gençler, coop modunda aldığımız kaleler, outpostlar sadece oyunu kuranda kalıcı oluyorsa, sonradan giren sadece exp vs. alıyorsa neden coop gireyim ki? Arkadaşımın oyununa giricem, alıcaz kaleleri vs, sonra kendi oyunuma geri dönüp aynı şeyleri tekrar yapıcam öyle mi? :) Nerede bunun mantığı? Coop dediğin birlikte aynı şeyi yapıp ilerlemektir, kendi oyununa dönüp aynı şeyleri tekrar yaptıktan sonra ne anlamı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Şimdi gençler, coop modunda aldığımız kaleler, outpostlar sadece oyunu kuranda kalıcı oluyorsa, sonradan giren sadece exp vs. alıyorsa neden coop gireyim ki? Arkadaşımın oyununa giricem, alıcaz kaleleri vs, sonra kendi oyunuma geri dönüp aynı şeyleri tekrar yapıcam öyle mi? :) Nerede bunun mantığı? Coop dediğin birlikte aynı şeyi yapıp ilerlemektir, kendi oyununa dönüp aynı şeyleri tekrar yaptıktan sonra ne anlamı var?

Çok doğru söylemişsin. Eğer öyleyse hakkaten sıkıntı ya. Deneyen varsa söylesin yoksa da akşam falan deneyelim bence.

• Oyun beklediğimden çok daha iyi çıktı gta yi eski nesilde oynamamama ragmen inanin bu oyundan daha fazla keyif aldım kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antrim -- 21 Kasım 2014; 16:14:21 >
  • Oyunun en iyi silahı bence bu ayrıca kullanması da çok zevkli. :)
    Normal oku bıraktım artık hem bu seri atıyor hemde mesafesi çok iyi.
    Hayvan insan ne varsa indiriyorum takır takır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Oyunun en iyi silahı bence bu ayrıca kullanması da çok zevkli. :)
    Normal oku bıraktım artık hem bu seri atıyor hemde mesafesi çok iyi.
    Hayvan insan ne varsa indiriyorum takır takır.

Cidden güzel.
    Yunus coop atıcaktık atamadık eğer uygun olursan bi ara yapalım?

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Bide nerden nasıl temin edicez yazaydın eyiydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Bide nerden nasıl temin edicez yazaydın eyiydi :)

Hocam ana görevden sonra açıldı spoiler olmasın diye yazmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu kurdum ama bu campaign ve chronicles arasındaki fark nedir acaba campaign seçim devam mı edeyim
  • Millet takır takır oynuyor benim kargo daha yeni geldi :) Artık tadını çıkartma zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

far cry 3 ün hastasıydım, 4 ü de alıcam ama şu gamespot un verdiği puan aklımı karıştırdı, hikayeyi beğenmemiş adamlar, siz beğendiniz mi?

Ana senaryoda cok fazla ilerlemedim su an icin tower bell acma, crafting avcilik falan kasiyorum ama sanki hikaye modu far cry3 un biraz golgesinde kalmis gibi en azindan hikaye sunumu....

Onun harici de ucuncu oyunun ustune cok sey katmis oynamayan cok sey kaybeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 21 Kasım 2014; 20:22:55 >
  • GTA V ile birlikte satın alacağım yakında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

Oyun iyi sardı, gta da bulamadığım oyun keyfini, far cry da buldum. Kulelere çıkıp propagandayı bitirmeyi, köyleri ele geçirmeyi özlemişim, hafif Tomb Raider tadı da aldım ki çok severim o seriyi. Hayvan çeşitliliği de arttırılmış her an ayık olmak gerekiyor, bu aralar kartallar sardı bana. Ticaret için seyyar tüccar koymalarıda küçük ama önemli bir yenilik olmuş. Kesinlikle alınası bir oyun olmuş, yapanları tebrik etmek gerek.

haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

10 ticket 10 lira gel geeel :)

Bende sodexo var geçiyor mu bu oyunda

Hocam sana bir guzellik yapariz kac tane vereyim abime :))
  • Hemen alınabiliyormu bu tetiğiniz silah hocam yoksa ilerleyen bölümlerdemi aktif oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Hemen alınabiliyormu bu tetiğiniz silah hocam yoksa ilerleyen bölümlerdemi aktif oluyor.

Ana görev yapmak lazım hemen alınamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.