Şimdi Ara

Far Cry 3 Save dosyaları kayboldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
16.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda bayağı bir ilerlemiştim fakat bu gün açtığımda ne contiune nede load game var sadece new game yazıyor ne yapacağım bir daha baştan başlamak hiç içimden gelmiyorum çözümü nedir bilen varmı acaba ?

• Aynısı dün akşam bana da oldu acayip sinirlendim aynı şekilde ben de baştan başlamak istemiyorum .
  • Yanlışlıkla save dosyalarını silmişsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Yanlışlıkla save dosyalarını silmişsindir.

Yok be girmedim bile hem işim olmadıkca girmem

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Aynısı dün akşam bana da oldu acayip sinirlendim aynı şekilde ben de baştan başlamak istemiyorum .

Valla bende uyuz oldum tam heyecnalı yerine de gelmiştim turuncu bi giysi giymiştik hani oradaydım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 9 Aralık 2012; 15:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesaylon

Arkadaşlar oyunda bayağı bir ilerlemiştim fakat bu gün açtığımda ne contiune nede load game var sadece new game yazıyor ne yapacağım bir daha baştan başlamak hiç içimden gelmiyorum çözümü nedir bilen varmı acaba ?

Oyunun orijinal değilse save sorununu interneti keserek halledebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Arkadaşlar oyunda bayağı bir ilerlemiştim fakat bu gün açtığımda ne contiune nede load game var sadece new game yazıyor ne yapacağım bir daha baştan başlamak hiç içimden gelmiyorum çözümü nedir bilen varmı acaba ?

ama şimdi baştan dosyalar kaybolmuş ineti kapatıp giediğimde yine baştan başlamak xorunda kalıyorum.O yüzden en sağlıklısı 100 save dosyası beklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

İnterneti kesmekle ne ilgisi var ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Save sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnterneti kesip oynadiginizda save yapiyor.internet acik oynandiginda save yapmiyor.orijinal olmayan oyunlardan bahsediyorum bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten %100 save dosyasını indir
  • internetten %100 save dosyasını indirdiğimizde ne anlamı kaldı ki oyun bitmiş olucak neyi oynayacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsefa555

internetten %100 save dosyasını indir

ben aradığım da bulamamıştım.

şuan chapter 4'deyim. umarım benim saveler gitmez. c program data içerisinde oyunun saveleri var. orbit dosyası içerisinde. ara sıra yedeğini alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsefa555

internetten %100 save dosyasını indir

Hiçbir yerde yok s bir sitede az kaldı takipde kalın bitridğimde upload ededceğim yazıyor ama 2 gün geçmiş

quote:

internetten %100 save dosyasını indirdiğimizde ne anlamı kaldı ki oyun bitmiş olucak neyi oynayacağız ?

Load game yazıyor ya oradan chapter seçeceğiz..

Siz siz olun yedekleyin dosyalarınızı sonra bizim gbi olursunuz valla..
  • quote:

Aynısı dün akşam bana da oldu acayip sinirlendim aynı şekilde ben de baştan başlamak istemiyorum .

Arkadaşlar oyunun klasöründe farcr3_d3d11 adlı klasör var onadan açın sorun oratadan kalkıyor ben yaptım oldu :D
    Bana mesaj atıp çözümü bulan "Cyclog" arkadaşımıza çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 9 Aralık 2012; 22:47:42 >
  • Ben denedim o dediğini ama olmadı başka yoldan yaptım oldu yinede teşekkürler.
  • quote:

Ben denedim o dediğini ama olmadı başka yoldan yaptım oldu yinede teşekkürler.

Çalışsın yeter. Bu arda hangi yoldan denedin sen ?
  • quote:

quote:

c deki program data nın içine atılıyomuş saveler , ben ubisoft game launcher'ın içine atıyodum attığımda oldu. fakat tabi kendi save'ime dönemedim başka birisinin save'inden devam ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

c deki program data nın içine atılıyomuş saveler , ben ubisoft game launcher'ın içine atıyodum attığımda oldu. fakat tabi kendi save'ime dönemedim başka birisinin save'inden devam ediyorum.

Tamam çalışsın yeter zaten

• Arkadaşlar öncelikle ilgilenirseniz çok sevinirim.Şimdi ben Far cry 3 saveleyerek oynuyorum. 3. gün akşamı şöyle oldu oyunu oynadım zamanı gelince program data daki orbiti flaşa atıcam.tabi flastaki eski saveyi siliyodum önceleri ama bu seferkisnde program data daki orbiti sildim.sonra geri dönüşümden geri yükledim.Eskisi gibi flaştakini silip data daki orbiti flaşa attm böylelikle savelemiş oldum Ha bide arkdaşımında savesi flaşta duruyor(bu ek bilgi). yarın oldu flaştaki orbiti datadaki orbitle değiştirdim. oyuna girdim load game yok contine de yok sadece new game var dedimki heralde dün akşamki problemden dolayı tam atamdım dedm cok üzüldüm (22 saat oynadık tabi üzülcem) neyse bari arkadaşımın savesinden başlayayım dedim oda olmadı yine sadece new game var bir türlü çalışmıyor saveler LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR BU SİTEDEKİ KONUŞMALARI OKUDUM SİZ TAM YARDIMCI OLABİLRİSİNİZ BANA...

• Ben burdaki sorunun çözümünden çok sebebini merak edenlerdenim. Benim oyunum orjinal ben böyle bir hatayla karşılaşmadım. 2 tane arkadaşımda var ikiside korsan bi tanesi bu sorunu yaşadı diğeri yaşamadı, sorunu yaşamayan arkadaşım oyunu 5-6 günde bitirdi diğeri azar azar oynuyordu
  • şimdi biz program datadaki orbit savelerini hangi klasörün içine atıyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.