Şimdi Ara

FAR CRY 3 (PS3 ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
9
Favori
71.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ps3 le pc arasında grafik farklılık varmı

FAR CRY 3 Oyununu Xbox 360 ve Ps3 te oynuyorum , her iki konsolda 32' 1080p Samsung tv ye bağlı , HDMI 1 Ps3 - HDMI 2 de xbox 360 .
    Tv görüntü ayarları iki konsoldada bire bir aynı şekilde ayarladım kontras , netlik renk vb.
    Ps3 konsol içi görüntü ayarları sadece 1080p seçili . Xbox 360 da aynı şekilde 1080p

Göze çarpan farklar şöyle sıralıyorum ;

1. İki konsolda frame rate

Oyun iki konsoldada fps sorunu var bu belli, ama Ps3 teki fps düşüşleri aşırı derecede sinir bozucu , xbox 360 ile arasında 2 fps hatta çatışmalarda 3 fps var desem yalan olmaz . Oyunda aynı mekanlarda dolaştım , Xbox fps olarak ps3 ten kesinlikle önde. Aradaki farkı sadece koşma tuşuna basarak bile anlarsınız

Xbox 360 : 1 PS3 : 0

2. Çözünürlük

Konsollar da oyun 720p gibi görünüyor ama Ps3 te kesinlikle 720p değil !!! yada AF oranları ps3 te baya bir aşalarda seyrediyor .
    Ps3 te oyun 360 a göre resmen bulurlu gösteriyor . Xbox 360 gerçekten ps3 e göre bariz temiz bir görüntü vermiş.(Farklı youtube videolarında aramayın orada iki konsol aynı gibi görünüyor )

Xbox 360 : 2 PS3 : 0

3.Gölge Detayı

Oyunun tamamı ormanda ağaçların arasında geçtiği için göze gölge efekti çarpıyor .
    İki konsol arasında geçişler yaparken dikkatimi ilk olarak Ps3 teki bulurlu görüntü , daha sonra ise Ps3 teki gölgelerde parazitlenme sorunu olduğuydu, bu sorun bence çok ciddi , güncelleme şart ps3 te . Xbox 360 teki gölgeler gerçekten çok hoş resmen soft desem yeridir .
    Xbox 360 da gölge olan yerde Ps3 te gölge kullanılmadığınıda gördüm ( Oyundaki Saat farkından dolayı değil )

Xbox 360 : 3 PS3 : 0

4. Oynanabilirlik

İki konsolda da oyun aynı sonuçta ama Xbox 360 taki gamepad fps oynamaya daha yatkın olduğundan ben xbox 360 diyorum ama bu kişiye göre değişlik göstere bilir.

Xbox 360 : 4 PS3 : 0

5. İki Konsol Ses Kalitesi.

Konsolların her ikiside Z-5500 ses sistemide optikten bağlı ve aynı ses şiddeti ve eko ayarlarında .

Ps3 te Oyun DTS kalitesinde - Xbox 360 ta Dolby Digital .
    Ps3 xbox 360 i sedece ses konusunda geçiyor , Aralarında değerlendırme yapmak gerekirse xbox 360 ta Dolby Digital 384 kbps ise oyun, PS3 te 1536 Kbps DTS kalitesinde . Oyundaki sapik karakterin bağırma sesi ps3 te resmen odanın içinde biri bağırmış gibi geliyordu :) ,ormandaki kuşların böceklerin sesleri ps3 te tertemiz . Blue ray disk ses kalitesi ortaya koyan bir oyun olmuş .

Xbox 360 : 4 PS3 : 1

Karşılaştırmayı yaparken tek taraflı olmamaya çalıştım, ne gördüm ise onları sizler ile paylaşmak istedim. Sonuçta iki konsoluda kullanıyorum .

Ps3 ün ilk çıktığı günlerdeki yazılar aklıma geldi, Yıl 2007 '' PS3 daha çözülemedi '' ve yıl 2013 oldu neredeyse , konsol hala çözülememiş bu belli :)
    Ps3 ün içindeki G7 ekran karının multi oyunlarda ne yaptığını bir sefer daha görmüş oldum.

Elinizde iki konsolda varsa ve oyunu alma arifesinde olanlar için xbox 360 versiyon tercih etmelerini öneriyorum .

• Çok faydalı bir karşılaştırma olmuş teşekkürler

Psn: CanaWAR_
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_arda

Çok faydalı bir karşılaştırma olmuş teşekkürler

Resimler vermeyi düşündüm ama açıklayıcı olmayacağından çekmedim hiç .

Ps3 bu sefer xbox 360 i geçmesini çok istedim ama resmen hayal kırıklığı yaşadım.

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Rıdvan hocam bu kadar detaya inmek isteyen gider pc de oynar bütün oyunları :) ayrıca bu kadar detay arasak call of bu kadar satarmıydı :)
    bosver iki konsol arasındaki farkı bence kim nerde istiyosa orda oynasın ayrıca Naughty Dogun yaptıgı oyunlardan sonra diğer oyunlarda ayrıntı aramıyor insan
    ama suda bi gerçek Far Cry 3 olmuş bence adamlar yapmış

Tabikide çok detaycı olanlar pc tercih etsin ama konsolda oyun oynama zevki başka olduğundan ve oyunda gerçekten güzel olduğundan karşılaştırmak istedim . Xbox bölümünede paylaştım sadece ps bölümüne değil .

Naughty dog the last of us ile fena geliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Rıdvan hocam bu kadar detaya inmek isteyen gider pc de oynar bütün oyunları :) ayrıca bu kadar detay arasak call of bu kadar satarmıydı :)
    bosver iki konsol arasındaki farkı bence kim nerde istiyosa orda oynasın ayrıca Naughty Dogun yaptıgı oyunlardan sonra diğer oyunlarda ayrıntı aramıyor insan
    ama suda bi gerçek Far Cry 3 olmuş bence adamlar yapmış

Tabikide çok detaycı olanlar pc tercih etsin ama konsolda oyun oynama zevki başka olduğundan ve oyunda gerçekten güzel olduğundan karşılaştırmak istedim . Xbox bölümünede paylaştım sadece ps bölümüne değil .

Naughty dog the last of us ile fena geliyor .

Aynen hocam adamlar yapınca diğer firmaların yaptıgı göze batıyor ne yazıkki ama olsun Far Cry 3 olmuş :) en azından 2 den eser kalmamış

Psn: CanaWAR_

• Allahın izniyle alacağım inşallah bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:FurkanCetin
  • şuan 135 tlden vatandan sipariş etmekmi daha mantıklık yoksa kargo dahil 139 tl den gittigidiyordanmı oyunu epey merak ettim şimdi vatandan sipariş etsem 4-5 gün beklemek var gene !!
  • PSN'e gelmişse eğer kardeşlik alınabiliyor mu peki ?

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

şuan 135 tlden vatandan sipariş etmekmi daha mantıklık yoksa kargo dahil 139 tl den gittigidiyordanmı oyunu epey merak ettim şimdi vatandan sipariş etsem 4-5 gün beklemek var gene !!

Haftasonu %25 girer Vatan'da o zaman alın derim.

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

şuan 135 tlden vatandan sipariş etmekmi daha mantıklık yoksa kargo dahil 139 tl den gittigidiyordanmı oyunu epey merak ettim şimdi vatandan sipariş etsem 4-5 gün beklemek var gene !!

zaten %25 indirimli fiyatı hocam !!
  • quote:

quote:

quote:

O zaman Vatandan alın. Spotçu kazanacağına resmi kurumlar kazansın bari.

quote:

quote:

quote:

Doğru söylüyorsunuz hocam öylede yaptım zaten, vatan'dan verdim siparişi !!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru söylüyorsunuz hocam öylede yaptım zaten, vatan'dan verdim siparişi !!

ben de haftasonu vatandan almayı düşünüyorum. aynı fiyata spota para kazandırmak istemiyorum ama hitman'i mecbur oradan alacağız.

• Beyler oyun elinde olupta takaslamak isteyenler pm'den ulaşsın bana
    Coop gorevleri ayrimi yoksa hikayeyi bastan sona kadar coop ile arkadaslarla oynayabiliyormuyuz?

Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Arkadaslar oyunu yarin alicamda...
    Coop kac kisiyi destekliyor.
    Coop gorevleri ayrimi yoksa hikayeyi bastan sona kadar coop ile arkadaslarla oynayabiliyormuyuz?

Tesekkurler.

Coop 4 kişiyi destekliyor.Coop senaryosu farklı ve 6 görevden oluşuyor.

PSN: Gkhan93
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Arkadaslar oyunu yarin alicamda...
    Coop kac kisiyi destekliyor.

Tesekkurler.

Coop 4 kişiyi destekliyor.Coop senaryosu farklı ve 6 görevden oluşuyor.

Eyvallah dostum sagolasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.