Şimdi Ara

Far Cry 3 Patch.dat/Patch.fat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Far Cry 3'ü zamanında daha yüksek fps ile oynamak için bu dosyaları yenileriyle değiştirmiştim.Ancak tam da sondan bir önceki görevde bir glitch yaşamaktayım ve bence bunun sorumlusu bu sonradan koyduğum dosyalar.Bu yaptığım kesinlikle illegal bir istek değildir çünkü bu dosyalar zaten illegal değil.İçinizde Far Cry 3'e sahip olanlardan herhangi birisi bu dosyaları herhangi bir siteye upload ederse süper olur Bu bahsettiğim dosyalar Far Cry 3/data_win32 dizininde.Yardımlarınız için teşekkürler

• Kimsede yok galiba bu oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben şu anda oynuyorum oyunu. Yeni başladım (: Eve gidince haberleşelim, mağdur olma sen de. atarım bir yerlere alırsın. Unutmamam için bir P.M atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 6 Aralık 2013; 11:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hocam ben şu anda oynuyorum oyunu. Yeni başladım (: Eve gidince haberleşelim, mağdur olma sen de. atarım bir yerlere alırsın. Unutmamam için bir P.M atarsanız sevinirim

Teşekkürler ben hemen pm atayım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

http://dosya.co/my1tkecq7fkn/data_win32.rar.html

Teşekkür ederim kardeşim.Sorun gerçekten o patch dosyasındaymış.Sayende atlayabildim o salak machine gun bug'ını
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxomen

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

http://dosya.co/my1tkecq7fkn/data_win32.rar.html

Teşekkür ederim kardeşim.Sorun gerçekten o patch dosyasındaymış.Sayende atlayabildim o salak machine gun bug'ını

Ne demek, iyi oyunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.