Şimdi Ara

Far Cry 3 mü Crysis 3 mü? Multi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Far cry 3 ü bitirdim çok çok beğendim. Multisi nasıl sizce ? Crysis 3 ü oynamadım henüz. Benim sorum şu iki oyundan birini alacam ama hangisinin multisi daha kaliteli daha çok oyuncusu var ve daha uzun vadeli olur. Sizce hangi oyunun multisi daha güzel yorumlarınızı bekliyorum siz olsanız hangisini alırdınız. Bir de Far cry 3 ünhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pc-far-cry-3-standard-edition-eu-cdkey-81381887 gayet uygun bir fiyatı var bu üründe bir sıkıntı yok değil mi bazı keyler banlanmaya falan sebep oluyomuş bu onlardan değil sanırım. Fiyatıda gayet uygun geldi bana

• far cry hakkinda fikrim yok ama crysis kesinlikle alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopard10

far cry hakkinda fikrim yok ama crysis kesinlikle alma

sepep ? kötü olan yanı multisi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

quote:

Orijinalden alıntı: leopard10

far cry hakkinda fikrim yok ama crysis kesinlikle alma

sepep ? kötü olan yanı multisi mi

betasini oynamistim begenmemistim tabi sen zevk alirsan o farkli tabi.
  • Şuan Far cry 3 e daha yakınım zaten hem fiyatı uygun hemde singlesini oynadım harika fakat multisini oynayanlar hakkında bilgiye ihtiyacım var
  • Ben crysis 3 online modu çok sevdim ve epeyi uzun süreli oynayacağından da eminim. İnsan sıkılmıyor. Tabi online oyun modları hakkında pek tecrübem olmasa da oyun konularında terubelı sayılabılırım. Ben Far Cry 3 ü bitirdim ama online oynamadım. Fakat hastası oldum. Ama crysis 3 online ı da oynadım ve online oyunculugun guzel bı tecrube oldugunu farkettım(daha oncelerı bıraz counter oynamıslıgım vardı onlıne. O da unıversıte yıllarındayken) Ben ıkı oyunu da sevdım. Ama crysıs 3 u herkese hayranlıkla anlattım. Gerisi sana kalmış. Bence crysis 3 online moda daha yatkın gibi duran bı oyun. Tercıh senin
  • Far Cry 3 MP ' den uzak dur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Far Cry 3 MP ' den uzak dur.

Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Far Cry 3 MP ' den uzak dur.

Neden ?

Doğru düzgün server bulamayan bir altyapısı var ve çok laglı.Bunun dışında oyun dengesiz.Silahlar falan bazıları hiç öldürmüyor bazıları aşırı güçlü.Sadece altyapıdan dolayı bile oynanmaz.
  • Hocam ikisi de var ben de ikisini de oynuyorum ama bana sorarsan far cry ın multisi daha zevkli ama crysis 3 ün de bir ayrı havası var hunter modu çok zevkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.