Bildirim
Far Cry 3 kurduktan sonraki MSVCP100.dll hatası|SS|
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
MSVCP100.dll yi indir C System 32 içine ve oyunun kurulu olduğu dizine at . Muhtemelen sorunun düzelir _____________________________ MSI Z87-G43 Gaming Anakart // SAPPHIRE R9 280X Vapor-X 3GB 384Bit OC // İntel İ5 4670K // G-SKILL RipjawsX 8GB 1866Mhz CL10 // CORSAIR CARBIDE 400R 750Watt Kasa // AOC E2262VW Monitör -
quote:
Orijinalden alıntı: medal55
MSVCP100.dll yi indir C System 32 içine ve oyunun kurulu olduğu dizine at . Muhtemelen sorunun düzelir
Denedim, olmadı
_____________________________ -
Biraz araştırdım o dosyayı system 32 ye atacan sonra da microsoft 'un sitesinden Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package indireceksin. Ondan sonra çalışır diyolar _____________________________ MSI Z87-G43 Gaming Anakart // SAPPHIRE R9 280X Vapor-X 3GB 384Bit OC // İntel İ5 4670K // G-SKILL RipjawsX 8GB 1866Mhz CL10 // CORSAIR CARBIDE 400R 750Watt Kasa // AOC E2262VW Monitör -
quote:
Orijinalden alıntı: medal55
Biraz araştırdım o dosyayı system 32 ye atacan sonra da microsoft 'un sitesinden Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package indireceksin. Ondan sonra çalışır diyolar
Dostum ben de araştırdım ve o söylenenleri yapmama rağmen düzelmedi diye konu açtım zaten, yine de saol._____________________________ -
Peki o zaman ben biraz daha bakayim bulursam soylerim. Kolay gelsin ve gecmis olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MSI Z87-G43 Gaming Anakart // SAPPHIRE R9 280X Vapor-X 3GB 384Bit OC // İntel İ5 4670K // G-SKILL RipjawsX 8GB 1866Mhz CL10 // CORSAIR CARBIDE 400R 750Watt Kasa // AOC E2262VW Monitör -
Windows 8 64 bitte " C:\Windows\SysWOW64 " klasörü içine atacaksın dll dosyasını. Çok büyük bir ihtimallede senden yine eksik dll hatası isteyecek. Gereken .dll dosyalarını indirip verdiğim uzantayı atınız. Kolay gelsin. _____________________________ Toshiba satellite U500 [PERT]
Asus VivoBook X202E CT009H
Asus K55VJ 8GB 750GB 2GB GEFORCE G35M İ5 3210
93 Civic Sİ 136hp Airmass(Replica değil.) , 4-2-1 headers, Aem hava filtresi. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1.6VTİ
Windows 8 64 bitte " C:\Windows\SysWOW64 " klasörü içine atacaksın dll dosyasını. Çok büyük bir ihtimallede senden yine eksik dll hatası isteyecek. Gereken .dll dosyalarını indirip verdiğim uzantayı atınız. Kolay gelsin.
Hocam belirtilen klasore de attim.Bu sefer baska hata verdi, dedigim gibi son olarak o dosya orda olmasina ragmen bu hatayi verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çözüldü.
System64 içindeki ve 32 bit system içindeki bahsi geçen dosyaları sildikten sonra
Visual Studio C++ 2010 (32 ve 64 bit) ayrıca 2012(32 ve 64 bit) yükledim.
msconfig le hizmetler kısmından microsoft harici öğeleri kaldırıp başlattım ve düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 15 Eylül 2013; 12:54:47 >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bios güncellerken elektrik gitti
- bilgisayar kendi kendine açılıp kapanıyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- wmı provider host nedir
- mavi ekran hatası
- bios nasıl açılır
- ekran videosu alma
- touchpad çalışmıyor
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler