Şimdi Ara

Far Cry 2'de yaratıklar olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gamershell sitesindeki haberde Far Cry 2'de yaratıkların olmayacagı belirtildi ayrıca oyunun Xbox 360,Ps 3 ve Pc için yapıldıgı belirtildi aynı zamanda cıkacagı belirtildi

Haberin Kaynagı

Tam ne zaman çıkacak FAR CRY 2?
  • Bencede güzel haber sevmiyodum ilk oyundaki kalas gibi yaratıkları, insanlarla savaşmak daha zevkliydi, ama yarbay'sın Sage Dj@vul yani yeni üye değilsin, bu haber kaynagını Far cry 2 başlığı altına açsaydın keşke her yeni haberde bi başlık daha açılmasa diyorum. çünkü kaybolup gitcek 2 gün sonra bu başlığın sonra ki günlerde yeni gelenler bu güzel haberinden faydalanamıycaklar, yalnış mı düşünüyorum dosdum Saygılar.
  • Çok haklısın EXPANDER_.Aynı olay az evvel STAR WARS'un yeni demosu için oldu, bir arkadaş topic açmış bende aynısını orada dile getirdim.Bu arada oyun kütüphanesine bir göz atın arkadaşlar.Araştırdım ve "TAM 40 ADET"oyunun konusunun linkini ekledim bir bakın(hala moderatörler alfabetik sıraya dizmedi ama olsun)En altta benim post'da duruyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.