Şimdi Ara

Far ampulu değişim sıkıntısı :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 07 model Megane2 Privelege var.100bg.lik olanlardan aracım henüz 6400km.de performansından tüketiminden oldukça memnunum.gerçi bundan önceki arabamdan sonra bu bana çok cimri ve çok güçsüz geldi ama olsun :)Benim sıkıntım arabamın far ampulu patladı ve bunu değiştirmek gerçekten çok zahmetli davlumbazın içinden el yordamıyla bulup değiştirmek gerekiyorBide araca xenon uygulaması yapan var mı??

• Yaw koskoca forumda Megane2'ye xenon taktıran yok mu???
  • olmaz olurmu ortalama 500 ytl civarı aksesuarcılarda satıla kitler var
  • hocam o ampülleri öyle el yordamıyla değiştirmek çok zor bende değiştirmek istedim ama davlubaz altından çok uğraştık üstünden hiç olacak gibi değil
    en sonunda vazgeçtik öyle gidiyo şimdilik orjinal halleriyle forumda bir yerde okumuştum daha öncede konuşuldu bu konu ama nerdeydi hatırlıyamadım şimdi hatta birisi servise sormuş ön tampon sökülecek demişler öyle hatırlıyorum ama yinede yanıltıcı olmayım forumda arama yaptırırsan belki bulursun
    ama baştada dediğim gibi o kapaklardan değiştirilecek gibi değil
    xenonlarda 400-500 arası
  • slm bn yazın sormuştum biz de xenon taktıracaktık ikisine 260 dediler ama yeni ye değil megane II ye yani makyajlı haline deil
  • Gerçektende el yordamıyla değiştirmek çok zor 2 ampulu değiştirmek 1 saate yakın vakit aldı.En kolayı tamponu söküp değiştirmek.Uzun yolda ampul patlasa kör bir şekilde yola devam edeceksin Renoyu kınıyorum
    Xenon kiti bulmak benim için çok kolay arkadaşlar Maslak sanayide bu tarz işler yapan arkadaşım var isteyen olursa yardımcı olurum.Benim asıl merak ettiğim farlar otomatik yandığı için bir sıkıntı olur mu bu kiti takınca mantık olarak bir sıkıntı çıkarmaması lazım..
  • h,çb,r sıkıntı çıkarmaz zaten 12 volt güç ünitesine geliyor ümniteden çıkıp xenona yüksek voltaj gönderiyor sorun olsa zaten akünün yanındaki sigortası atar bu arada ben 2 ampulu 5 dakikada değişiyorum tamponu sökmeden vartanın cool blue marka ampullerini tavsiye edrimn orjinallere göre çok iyi ve hafif mavimsi bir ışık veriyotrlar ucuzda
    quote:

Orjinalden alıntı: ömer_

Gerçektende el yordamıyla değiştirmek çok zor 2 ampulu değiştirmek 1 saate yakın vakit aldı.En kolayı tamponu söküp değiştirmek.Uzun yolda ampul patlasa kör bir şekilde yola devam edeceksin Renoyu kınıyorum
    Xenon kiti bulmak benim için çok kolay arkadaşlar Maslak sanayide bu tarz işler yapan arkadaşım var isteyen olursa yardımcı olurum.Benim asıl merak ettiğim farlar otomatik yandığı için bir sıkıntı olur mu bu kiti takınca mantık olarak bir sıkıntı çıkarmaması lazım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İç lamba sorunu
    geçen yıl açıldı
    Araçta LED sinyal sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cotech

h,çb,r sıkıntı çıkarmaz zaten 12 volt güç ünitesine geliyor ümniteden çıkıp xenona yüksek voltaj gönderiyor sorun olsa zaten akünün yanındaki sigortası atar bu arada ben 2 ampulu 5 dakikada değişiyorum tamponu sökmeden vartanın cool blue marka ampullerini tavsiye edrimn orjinallere göre çok iyi ve hafif mavimsi bir ışık veriyotrlar ucuzda

helal walla 5 dk da kolay yolu nedir nasıl yaptığını anlatabilirmisin bende dahil olmak üzre bilmeyenler olarak faydalı olur
    yolda falan patlar kalmayalım öyle karanlıkta

• 2 ampulu 5dakikada nasıl değiştiriyorsun yaw??Detaylı şekilde anlatırsan eminim çok hayır dua alırsın...
    Bu arada bugün Mtec xenon kitimi takmış bulunuyorum 6000K gayet güzel bir aydınlatma oldu uzun far ampullerimide philips Diamond Vision ile değiştirdim selektör yapınca epey bi aydınlanıyor etrafım Eğer xenon takacak olan olursa yardımcı olurum benimkini bizzat ben taktım tek sıkıntı tamponu sökmek o biraz vakit alıyor.
  • PRATİK MESELESİ BENDE İLK ZAMANLAR ZORLANIYORDUM AMA ŞİMDİ KOLAYACA YAPABİLİYORUM SOL KISA FAR AMPULU İÇİN LASTİĞİ TAM SOL YAPIN VE DAVLUNBAZLARIN İÇERİSİNDEKİ KAPAKTAN ELİMİZİ SOKUYORUZ VE SOKETİNİ ÇIKARIYORUZ SOKET OLDUKÇA ZOR ÇIKAR AMA ÇOK KOLAY TAKILIR BU ARADA SOKETİ ÇIKARIRKAEN TELDEN AGRAFININ FAR GÖVDESİNDEN ÇIKIP DAVLUNBAZIN İÇERİSİNE DÜŞMEMESİNE ÖZEN GÖSTERİN DÜŞERSE OZAMAN TAMPON SÖKÜLÜR İŞTE SAĞ FAR İÇİNSE LASTİK TAM SAĞ OLARAK YAPILIR VE İŞLEM AYNEN TEKRARLANIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.