Şimdi Ara

Fantastik,mitolojik orta çağ dizi/film tavsiyeleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Legend of the skeer gibi Hem orta çağ hemde fantastik favorimdir. Benzeri önerileriniz varmı?

Film olarakta John carer, titans,thor, Pop vs. türünden bildikleriniz var ve paylaşırsanız sevinirim.

Ek olarak etkilendiğiniz güncel, bilim kurgu fantastik film ve dizi tavsiyelerinide brakırsanız sevinirim.

Bu tür dizi/film fanları kolay kolay başka filmlerden haz almaz hiç olmadı gider anime dizilere sarar, fantastik fanlarına yararlı bir konu olur.
    O yüzden bana önceki açılmış konuların linklerini vermeyin. Emin olun bir çoğunu araştırdım izledim. olurda arada kaçırdıklarım vardır ve diğer arkadaşlara yararlı olsun diye açtım konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 27 Mayıs 2012; 4:47:20 >

• İzlediğin dizilere değinmemişsin.

Orta çağ/fantastik olarak Game of Thrones diyeceğim fakat muhtemelen izlemişsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

İzlediğin dizilere değinmemişsin.

Orta çağ/fantastik olarak Game of Thrones diyeceğim fakat muhtemelen izlemişsindir.

Orta çağ/fantastik olrak Thrones ile Legendi izledim Spartacus fantastik olmasada onunda ilk sezonu gzldi.

Fantastik yaratıklar olan dizilerde tavsiye edebilirsiniz. True blood mesela favorimdir. diğer zombi, vampir dizilerinide kısmen izledim ama hoşuma gitmedi.
    True blood her nekadarda ana teması vampir olsada bilindik dizi/filmler gibi değildir,Bu dizide alışılmışın dışında herkez vampirlerin varlığından haberdar ve gizem unsurunu sağlayan şey ise vampirlerin bile bilmediği şaşırdığı diğer fantastik yaratıklar.
    Supernatural de ilgi çekiciydi fakat bölüm olarak gzl olsa da bir sonraki bölüm için heycan uyandırmıyor .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.