Şimdi Ara

Fanlı Isıtıcılar... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
6
Favori
270.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Febbre 1500 watt ısıtıcı için özelliklerinde salınım yaptığı ifade ediliyor. Zaten ismi de döner fonksiyonlu olarak tanımlanmış. asıl 2000 watt olanda böyle bir özellik yazılmamış.

    ben bu ısıtıcının salınım özelliği istenildiği zaman kapatılıyor mu diye soracaktım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagduygu

    Febbre 1500 watt ısıtıcı için özelliklerinde salınım yaptığı ifade ediliyor. Zaten ismi de döner fonksiyonlu olarak tanımlanmış. asıl 2000 watt olanda böyle bir özellik yazılmamış.

    ben bu ısıtıcının salınım özelliği istenildiği zaman kapatılıyor mu diye soracaktım.



    1500w lık seramigin ismi degil resmi kalmıs aklımda. o yuzden salınımlı olmadıgını ifade etmem yanlıs olmus.

    2000w lık olanda da döner fonksiyonlu oldugu yazmasa da var. ürün sitesinde gorebileceginiz altta ortada yer alan yuvarlak düğmeye basarak salınım kapatılabiliyor.
  • Bugün gittim ikisinide inceleyip birini alayım dedim. Ancak Bornova Koçtaşta her ikiside kalmamış malesef.
  • koçtaştaki febbre döner fonksiyonlu 1500w olan 39.9 TLye satılan ısıtıcıyı ,http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=6794655&categoryId=362&name=BLUEL%C4%B0NE+ISITICI+FAN+PTC-306+%28%C4%B0THAL%29 adresinde yer alan bluline 1500w seramik fanlı ısıtıcı ile karıstırmısım. bluelineda salınım yok. bu da netice de çin malı. aynı firma üretiyor olabilir. bunun fiyatı 29.9TL. gecenlerde, internette bulamamıstım ama şimdi adres budur.

    bendeki febbrenin üreticisi,kılavuzun arkasında yazdıgı şekilde aynen aktarıyorum:
    CIXI CHANGFENG ELECTRIC APPLIANCE FACTORY
    East Indsutrial Zone,Guanhaiwei Town,Cixi,Zhejiang 315314
    P.R.China

    bluelinenın kılavuzunun da arkasına bakıp firma bu mudur bakabilirsiniz. ya da dilerseniz, üretici firmaya telefonla sorabilirsiniz:
    TEL: 86-574-63668500

    muratoto, mavisehir koctasa gitmeden telefonla sorup adınıza ayırtabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacinalper -- 19 Aralık 2010; 1:36:53 >




  • termostat önemli degil, iyi ısıtıyor diyorum ama ben sıcaga doyunca ancak kapatıyorum. bu da benim keyfime kaldıgı icin kapatmamak pahalıya patlayabilir. nadiren açılışta 2000w ta çalışıp sürekli 1000w ta calısıyor. ama gönül ister ki arada istedigim konumda durup çalışsın. fan sesine tekrar yorum yapmak istiyorum. evde calısan klima sesinden farkını görmüyorum. boşuna dezavantajı olarak kabullenmişim almadan önce bu seramik ısıtıcıyı.
  • Laçiner;
    Seramik fanlı ısıtıcı nın ; üflediği hava nedeniyle başağrısı gibi bir durum söz konusu oluyor mu? Rahatsız edici bir kokusu var mı?
  • üflediği havadan herhangi bir rahatsızlık duymamaktayım. koku sözkonusu degil. bir süre sonra eski tip fanlı sıtıcıların pervanelerinde toz biriktigini biliyorum. bendeki seramik fanlıda, pervanelerin temiz kalması için çıkarılabilen filtre var. filtre 10 günlük kullanumum sonucunda temiz hala. fanlı ısıtıcılarda gorulebilen plastik kokusu da yok. orta katta olmamıza ragmen,alt ya da üst kattaki komsulardan hiçbir ısı destegi almayan 6metrekare odam su aralar ilk girdigimde 12-14derece oluyor. en çok ayaklarım üşüdüğü için de, seramik ısıtıcı yerde oluyor ve benden yarım metre ötede duruyor. bu mesafeden sıcaklık dogrudan yüzüme, ayaklarıma vücuduma ulasıyor. bu kadar soguga ragmen yakınımda oldugu icin 1000w da calısması yeterli oluyor. benim etrafımdaki hissettigim sıcaklık 25-30dereceyken, odanın genel sıcaklıgı 20-22derecede kalıyor bu hava koşullarında. yüzüme gelen sıcakılıksa bunalma,baş ağrısı yapmamaktadır.




  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

    kullandığınız seramik ısıtıcı bu ise;

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Seramik-Isitici-KPT2000-601B/2000-W/58038?R=124

    bu akşam gidip göreceğim mağazadan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 20 Aralık 2010; 12:58:53 >
  • Bornova Koçtaşta kalmamıştı. Bilginize.
  • İstanbul' da hava bu aralar 15-17 derece ama akşamları hanım üşüyor ama ben kolay kolay üşümem.
    Termostattan baktığım kadarıyla yalıtımlı olan evimizin 25 metrekarelik odası böyle havalarda en düşük 15 dereceyi görüyor o da 2 gün kombi yakmazsak. Açıkçası sadece bir kişi üşüyor diye koca odayı 21 dereceye kadar gazla ısıtmak maliyetli oluyor.
    Böyle bir fanlı ısıtıcı benim işimi görür mü?
    Fiyatı da gayet uydun.
  • 25metrekare alanın tümünü olmasa bile, yakınınızda tutarak cevrenizi sıcak tutabilirsiniz. etkisini bir ufo gibi üzerinize güneş doğmuşçasına göstermese de sizi ısıtırken odanın sıcaklıgını da arttırıyor. 25metrekarenin tümünü ancak klima kurtarır, ona da gerek yok dogalgazınız varken.
  • Peki bu ısıtıcıların yangın çıkarma tehlikesi var mı?
    Benim amacım dış ortam sıcaklığının 5 dereceye düştüğü zamanlarda kombiyi 15 dereceye ayarlayıp, gerisini bu ısıtıcıya bırakmak.
    İş yarar mı yoksa doğalgazla devam mı?
  • prizden veya kablodan dolayı yangın riski olur mu bilemem, kablo sorun cıkarmayacak gibi gorunse de. cihazın altında devrilme emniyeti ve içinde aşırı ısınmada kapatıcı sistem var. devrilme emniyeti, altındaki mandal yerle teması kesilince kapatıyor cihazı. yüzeyde cok fazla ısınma olmadıgı için, yere düştügünde halının tutuşmasına yol acmaz. dogalgaz evimizde olmadıgı icin sadece yatılı kaldıgım evlerde performansını gordum. dogalgazı az actıklarında mıdır nedir, sadece ortamı rahatca dolasılabilecek kıvamda tutuyor. ilkbahar havası oluyor ama, yazdaymıssın gibi de sıcaklık yok. bu seramik ıstıcıyı termostatı duzgun calısmasa da, aksam 6dan gece 12ye kadar ve sabah 7den 9a kadar yani günde 8saat 1000w konumunda kullanıyoruz. etkisini gosteriyor, baska bir ısıtıcıya takviye olarak calısmadıgı halde. siz kombiyle birlikte kullanacaksanız daha da etkili olur sanırım. aslında onceden kullanmadıgınız bu cihazlarda, memnuniyeti tecrube etmeniz sonrasında alabilirsiniz. geri iadede sorun cıkmıyor oldugunu biliyorum koctasta. iade etmeniz gerekirse, harcayacagınız zamanı göze alabiliyorsanız deneyin bence.




  • arkadaslar bende migrostan blue line seramik ısıtıcı aldım..açıkçası 1000 w ayarında 9 m2 lik odada kaloriferli ev gibi rahat ediyorum.. .birde yeni aldığım kyotasat ky-11000 uydu alıcısının kumandasının tesadüf eseri ısıtıcımın tüm özelliklerini kontrol imkanı sağlıyor.. o kucucuk kumandasının kaybolmasından kurtuldum:))
  • Şu an koçtaşta sadece iki tane fanlı ısıtıcı var.

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Fanli-Isitici/2000-W/47803?R=124

    http://www.koctas.com.tr/U/King-K6300-Izoterm-Fanli-Isitici/2000-W/58997?R=124

    Koçtaşa gittiğimde iki üründe çalışıyordu. King marka olan ürün bana çok gürültü yapıyor geldiği için Febbre marka ürünü aldım. Fakat kullanmaya başladığımda bur ürününde sesinden rahatsız oldum. Ürünü sırf bu yüzden geri verebilirim. Vaktim olmadığı için çok dikkatli incelemedim fakat cihazın içindeki fanı iptal edip cihazın önüne bir pc kasası fanı takmayı düşünüyorum.

    Isıtma fena değil, saat 23 gibi 1. kademeden açıp yattım, sabah saat 5de uyandığım oda evin geri kalanına göre sıcaktı.




  • Peki elektrik tüketimi nasıl bu ısıtıcıların özellikle febbre nin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHinferno

    Peki elektrik tüketimi nasıl bu ısıtıcıların özellikle febbre nin?


    tüetim kullanıcı tercihine kalmış aslında. 1.kademede 1000w, 2.kademede 2000w tketiyor bendeki febbre. diger marka ile modellerde de kademeye baglı olarak artar. termostata girip tekrar calıstıgını görmedim aletin. kullanılan sureyi 1kw veya 2kw ile carparak hesaplamak gerek aylık tuketimini. filtreden de aydan aya veya haftadan haftaya temizlik yaparsanız epey kir ve tüy yumağı akıyor suyun altında. pervane de , solugunuz hava da bu sayede daha temiz kalıyor.
  • Bu cihazı kullanan arkadaşlar lütfen yardım.Herkezin bahsettiği alınması gereken cihaz resim deki midir?Bu ısıtıcıda FAN varmıdır?Aslında kule tipi düşünüyorum ama forumda çoğu arkadaş küçük olanı daha performanslı diyor ben 20 metrekare odada doğalgazla ısınamıyorum bu ısıtıcıyla içeriyi ısıtmayı düşünüyorum.

     Fanlı Isıtıcılar...


     Fanlı Isıtıcılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 1 Şubat 2011; 19:33:54 >




  • bu blueline marka ısıtıcının da benim kullandıgım febbre ile aynı fabrikadan cıkma oldugunu, ikisininde kılavuzlarına bakarak gördüm. netice de ikisi de ithal. koçtas garanti süresi boyunca birebir degisim yapıyor ama tansan ve migrosu bilemem. benim kullandıgım 2000w lık febbre artık koctas sitesinde de izmir mavisehir koctasta da artık yok en son 20 gün once gittigimde.

    seramik ısıtıcıların seramik plakasının arkasında 14-15cm çapında bir fan oluyor.

    20m2 odanızın tamamına 1500w lık bu model yetersiz gelir eger en uç noktadan tamamını ısıtmak isterseniz. ama en son 29.9TL ye satıldıgını gordugum bu ısıtıcıdan 2 adet odaya koyabilirsiniz. bunu bilmiyorum ama benimki de termostat faal degildi cogunlukla (%95 calıstıgı süre boyunca durmadı diyebilirim. bundan 2 adet koyarak saatlik 3000w tüketim karşısında, kendiniz oda sıcaklıgını kontrol ederek kapatabilirsiniz.

    kumtelin de şu an sitesinde olmayan ama bazı magaza stokların olan kule tipi ve blueline ın kucuk yere tipinin aynısı seramik ısıtıcısı var oldugunu gördüm. sahibinden sitesinde satısı var.

    ancak bimde satılmıs olan ve bircok magazada olanhttp://www.intershow.com.tr/Kumtel-Fanli-2-Kademeli-Isitici,PR-417.html adresindeki ısıtıcı sadece fanlıdır. seramik degildir.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.