Şimdi Ara

Fanlı Isıtıcılar... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
270.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Kumtelin duvar tipi fanlı ısıtıcıları hakkında hepsiburada.com da olumlu yorumlar yazılmış ama ben yineden güvenemiyorum, 12-13 m2 odayı ısıtabilir mi sizce ?
  • Bu ısıtıcıyı dün den itibaren kullanıyorum daha önce kumtelin seramik ısıtıcısını kulanıyordum.Ama oda sıcaklığını 2000w da bile 25 dereceye getiremiyordu.Febbre nin bu modeli ise 750w kademesinde bile odayı 25 e cıkarıyor.Ama termostatı çok hassas değil ama mükemmel ısıtıyor.Oda tavan köpük izolasyonlu tek pencere pimapenli.Febbrenin diğer modeli kule tipi olandan çok daha iyi ısıtıyor.Koçtaşta deneyerek aldım.
  • Kule tipi model de bu:








     Fanlı Isıtıcılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musketeer1 -- 7 Aralık 2009; 16:15:11 >
  • bnde bu febbre kule tipi 1800 w tan alcam mekan izmir yalıtım kötü ama forumu hatmettim sanırım en ideali bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerce

    Bu tip ısıtıcıların amacı mekandaki soğuk havayı biran önce kırmak,küçük mekanları ısıtmaktır.
    Ancak bulundukları ortamda diğer ısı kaynaları kadar yüksek ısı sağlayamazlar,bu yüzden uzun süre çalışarak elektrik faturasını kabartır,mekandaki havayı kuruturlar.

    Benzer ürünü (Sinbo fanlı ısıtıcı) sadece banyo vs gibi küçük odaların soğuğunu kırmak için ya da kalorifer yanmadığı zaman idare etmek için kullanıyorum.




    evet aynen öğle yazıhanede var hızlı bir sıcak hava sağlıyor ama, uzun çalışmalarda fatura sorun olmuyorsa ısı olayı güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 10 Aralık 2009; 1:36:37 >




  • Hayırlı olsun fallback. bende epey yazdım bu konuda. 1101 den çok memnunum. senin aldığının bi küçük modeli. tabii bi küçük modeli olunca ısı farkı nedeniyle donla değil paçalı donla oturuyorum. :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fallback

    Merhaba,

    Foruma yeni üye oldum. Sırf bu ürünleri alacak olan arkadaşlara kendi memnuniyetimi bildirmek için.

    Öncelikle burada yazan ve değerli fikirlerini, yönlendirmelerini ve tavsiyelerini paylaşan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Burada okuduğum bilgiler sayesinde bir hayli bilgi sahibi oldum.

    Bugün burada yaptığım araştırmalardan sonra Febbre marka 1121 model bir ısıtıcı aldım. Ürün 1800W güç tüketiyor.

    Eve geldim ve kurdum, odam yaklaşık 15 metrekare.

    10 dakikalık çalışma sonunda elde ettiğim sonuçlar şunlar:

    Oda sıcaklığı şu anda 23 derece seviyesinde. Cihazı kurduğumda 11 derece idi. Fan pek fazla ses yapmıyor, en fazla bir bilgisayar fanı kadar. Ürün arkadan aldığı soğuk havayı öndeki seramikten geçirerek inanılmaz bir ısı veriyor.

    Öyle ki, şu anda kışın bu soğuğunda odamda donla oturabiliyorum :D

    Faydalı olabilmesi dileğiyle..









  • çok uygun fiyatlar gördüm değişik fanlı ısıtıcılar mevcuthttp://www.albitiyor.com/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=316 dikkatinizi çekebilir.


     Fanlı Isıtıcılar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musketeer1

    Koctas ın internet sitesinde şu anda satılan iki Febbre modeli görünüyor. Birisi Mechatronik arkadasin resmini koydugu birisi de aşağıdaki linkteki. Linkteki hakkında bilgisi olan var mı? Kullandınız mı?


    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Doner-Fonksiyonlu-Seramik-Isitici/1500-W/6937?R=124


    />


     Fanlı Isıtıcılar...


    />






    Arkadaşlar bu modelde fan var mı? Tam tespit edemedim.Bugün AnkaMall Koçtaş'a gittim ürün kalmamış ve incelemeyedim de. Kullananlar bilgi verebilir mi?




  • altus 2250w olanı kullanıyorum.istanbulda 24 m2 salonu bile ısıtabiliyor. yannız çok soğuklarda 1 saatte ancak istediğim gibi ısıtıyor.
  • http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Doner-Fonksiyonlu-Seramik-Isitici/1500-W/6937?R=124

    bu ürün iyi mi arkadaşlar üstte de resmi var zaten_?
  • dün febbre'nin duvar tipi seramik ısıtıcı siparişini verdim,bakalım nasıl..kumtel 2000w infrared kullanıyordum memnun kalmadım
  • Merhaba arkadaşlar. öğrenciyim odam 12 m2 civarı galiba tam bilmiyorum hiç ölçmedim. Antalya Merkezde oturuyorum inanın dün gece 3 yorganla yattım gece bi ara kalktım yorganın üstü buz gib soğuktu acil bi önlem almam gerekiyor. biraz araştırıyım dedim aklıma yatan 2 seçenek var şuanda Ve bunların faturaya yansıtıcağı bedelide sormak istiyorum sizlere;
    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Doner-Fonksiyonlu-Seramik-Isitici/1500-W/6937?R=124
    üstte belirttiğimi alsam odamda rahatlıkla ders çalışabilirmiyim. ne kadar iyi yada ne kadar kötü olur?

    altta belirtileni alsam evde her yerde kullansam verim ne kadar alabilirm ? yada en fazla kaç m2 alanda kullanabilirim ?
    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Kule-Tipi-Seramik-Isitici/1800-W/48034?R=124

    forumu baya okudum ancak ilklerde linkler kırılmış incelenmiyor malesef. Bu konuda artıları ve eksileri yazarsanız çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stemendest -- 13 Aralık 2010; 14:07:23 >




  • stemendest, yazdiginiz 2 üründe ayni işleve sahip. ısıtma gücü ve tüketimleri farklı. ısıtıcılar üzerine yoğun araştırma yaparak 6m2 ve 11m2 iki odada klima yerine bi süre quartz ısıtıcı, ardından koctaş malı febbre 2500w yaglı radyator kullandım. yaglı radyatoru iade ettikten sonra 1 haftadır koçtastan aldım 2000w döner fonksiyonlu febbre seramik ısıtıcı kullanıyoruz. ev yalıtımsız, ara kat. alt ve üst komşuların soba yakması sebebiyle 11m2 oturma odasında bi süre sonra ıstıcıyı kapatabiliyorum. ancak 6m2 lik odama ısı destegi ne alttan ne de üstten geldigi için, oda sıcaklıgı aksamları 14-16derece olmaktadır izmirde. açılışı 2000w ile yapıyorum ısıtıcı ile. bi süre sonra 1000w kademesine indiriyorum ama kapatamıyorum tamamen. hava ısınmış olsa da bir süre sonra soğuk kaplıyor her yeri. güç kademesi oldugu için, en yüksek güçtekini almanızı öneririm. koçtaşta 1200w lık 29.9TL ye aynı prensiple çalışan yeni bir ürün de var ama saga sola salınımı yok. bu seramik ıstıcı fanının çıkardıgı ses, çok da rahatsız edici gelmiyor bana. evdeki 2 klima da bundan belki çok az gürültü yapıyordur. bu ısıtıcıyı zaman ayarlı prizle kullanıyorum. onu da koçtaştan 4.9TL ye aldım. yatmadan evvel ayarlayarak bi süre sonra kapanmasını ve sabah uyanmaya yakın açılıp odayı ısıtmasını saglıyorum.




  • lacinalper İade sebebin neydi. Randımanmı alamadın.

    Bahsettiğin ürünün bir resmini yada linkini koyabilirmisin.
  • Birde Fanlı ısıtıcı ile Seramik ısıtıcı arasında fark varmı varsa nedir. Senin tavsiye ettiğin hangisi.
  • kullandıgım yaglı radyator sagdaki dijital olandı:
     Fanlı Isıtıcılar...


    kullandıgım süre boyunca yasadıgım tereddütler ve hayal kırıklıgından ise yaglı radyator başlıgında uzun uzun bahsetmiştim:http://forum.donanimhaber.com/m_9846375/mpage_10/tm.htm

    kullandıgım seramik fanlı ısıtıcı şudur:http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Seramik-Isitici-KPT2000-601B/2000-W/58038?R=124

    seramik ısıtıcı olarak yazılsa da, dogrusu seramik fanlı ısıtıcıdır. fanlı sıtıcı fanın yaydıgı sıcak hava oadaya dagılıyor ve ısıtıcı içinde pervaneyi gorebilirsiniz. seramik fanlı ısıtıcıda ise, pervanenin önünde seramik var. daha verimli olarak ısıttıgı belirtiliyor bu seramik sayesinde. geçmişte kullandıgım arcelik havai fanlı sıtıcı, bunun kadar basarılı degildi. saga sola salınım yapması sayesinde, sıcak havanın kendiliginden odaya dagılmasını beklemeden eşit hava salınımı saglıyor. etkisini odada hissedebiliyorum kısa sürede. düşük güçte çalıştırmak elektrik tüketimini hafifletse de, daha uzun kullanım gerektirir. ve bununla birlikte, içinde bulundugumuz soguk havalarda ancak 2000w konumunda odanın sogugunu kırabiliyorum.

    migrosta 1500w lık blueline marka yine çinden ithal seramik ısıtıcı var. saga sola salınımı yok. bu kategoride, en ideali benim kullandıgım olmalı. ısıtmada önemli olan yerden başlayan ısıtmadır. zaten ısınan hava yükseliyor. klimalar duvardan yaptıgı ısıtma ile zeminde yetersiz kalıyorlar.

    şu an seramik ısıtıcı yerine koyabilecegim bir elektrikli alternatif düsünemiyorum bu konuda cok zaman harcadıgım için. klimanın performansını da ancak, layıgıyla montajını yaparlarsa kabul edebilirim. bu kış evdeki 4 yıllık klimayı da sırf bu yüzden ne tamir ettirdik ne de yenilemek istedik. yazın iyi serinletsin yetiyo zaten. kış performansında çoğu marka aşırı cüretkar.

    yaglı radyatorde de maliyet veya satan firmanın ithalatı olması sebebiyle güven uyarması nedeniyle degil; kullanıcıların görüşlerine göre alın derim. dijital febbre yaglı radyatoru, en fazla 100TL bütçe planladıgım için 99.9 TL ye aldım. yaglı radyatorun hakkını zass,delonghi,fakir veya arcelik veriyor okudugum yorumlarda. kısa süreli ısıtmayı tercih ettigim için ve yaglı radyatore ödeyecegim bedelin bu seramik ısıtıcının 5-6katı olması sebebiyle degerlendirirken bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.

    iyi gunler




  • lacinalper ilgine ve açıklamalarına tşk. Senin kullandığın model sanırım bu.

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Seramik-Isitici-KPT2000-601B/2000-W/58038?R=124

    Birde bu modeli gördüm.

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Doner-Fonksiyonlu-Seramik-Isitici/1500-W/6937?R=124

    Yağlı radyatörlere göre dediğin gibi bunların fiyatları oldukça cazip. İkisininde fiyatları aynı ama özellikleride aynımı. Ben yakalaşık 15m de kullanmayı düşünüyorum. Sence 15m lik odanın soğunu kırarmı. Ve iki modelden hangisini tavsiye edersin.




  • Bakarken birde Konvektör Isıtıcı gördüm bunlar hakkında bilginiz varmı. Bunlar seramik ısıtıcıya göre nasıllar. Sizce Konvektör Isıtıcı mı Seramik ısıtıcımı.

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Konvektor-Isitici-CH-2000M/2000-W/58844?R=124

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Konvektor/2000-W/52593?R=124




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto

    Bakarken birde Konvektör Isıtıcı gördüm bunlar hakkında bilginiz varmı. Bunlar seramik ısıtıcıya göre nasıllar. Sizce Konvektör Isıtıcı mı Seramik ısıtıcımı.

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Konvektor-Isitici-CH-2000M/2000-W/58844?R=124

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Konvektor/2000-W/52593?R=124


    selamlar,

    benim kullandigim seramin fanli isitici verdiginiz ilk linktekidir. diger verdiginiz 1500w model ise, saga sola salinim yapmayan migrostaki blueline ın aynısıdır. migrosta onun fiyatı 29 ya da 39 tl olmalı. kangurum sitesinde bulamadım urunu.

    konvektör ısıtıcılar cok az miktarda hissedilmesi zor oranda sıcak hava gonderiyor yukarı dogru. yaglı radyatorden daha uzun surede ısıtır bence. koçtasta denedigim 29tl lik 2000w konvektör son kademede, yaglı radyatorun tam ısınınca yuzeyinden yukselen sıcak hava gibi ısı transfer ediyordu.

    kullandıgım seramik fanlı ısıtıcının, araba kliması gibi oldugunu soyleyebilirim. arabada da ufledigi sıcak hava cok yakıcı degil ama o sıcaga bir sure yakın olunca kendini geri cekiyorsun. şu anki durum, termostatın yetersizligi dısında memnunum seramk ısıtıcıdan. 1ay içinde iade alıyor koçtas. yaglı radyatoru 17.gunde goturmustum. denemenizi öneririm özellikle benim kulandıgım 2000w lık seramigi.




  • lacinalper İlgine tşk.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.