Şimdi Ara

FANın İÇİni AÇma//KABLO TOpLAMA//BOyaMA//VE stiKER YAPIMI-YENİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
17.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: weast60

çok hoş olmuş

teşekkürler
  • psu sarma şeklini bende denemeyi düşünüyorum ama metal oldğu için diğer parçalara değip kısa devre yaptırmasından korkuyorum bunu nasıl enqelleyebiliriz yada böyle bişi olması mümkünmüdür
  • moruk süper ya yani bu kadar ucuza bu kadar güzel başka türlü bir modifiye olamaz her halde devamını şiddetle bekliyoruz. !!!ŞİDDEEEEEETTTTTTLEEEEE!!!
  • nasılbir boyakullandın fanlarda bildiğimiz sprey boyamı yoksa özelboya falanmı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasimcan -- 28 Kasım 2009; 19:04:44 >
  • kasanın ışıklandırması az ama yinede güzel
  • hocam o kabloları içinden geçirdiğin şey iletken sanırım aman dikkat et.
  • İyi iş çıkarmışsın
  • güzel çalışma olmuş
  • Teşekkürler yorum yapan herkese :) uzun zaman olmuş konuya bakmayalı. Bilgisayarı her ne kadar kullanmıyor olsam da evimde nostalajik bir yeri var
  • Güzel Olmuş
  • Süper olmuş.Ne kadar masraf yaptın ayıptır sorması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Süper olmuş.Ne kadar masraf yaptın ayıptır sorması?

Aynen yaa :)
    Bende bu tarz bişiy yapıcam masrafı o kadarda önemli değil ama nasıl yapıldığı önemli onu öğrensem gerisi gelicek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woxayd

quote:

Bende bu tarz bişiy yapıcam masrafı o kadarda önemli değil ama nasıl yapıldığı önemli onu öğrensem gerisi gelicek :)

Bize gelince benden 15 tl çalışır dersin ama buraya gelince masrafı önemli değil dersin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Woxayd

quote:

Bize gelince benden 15 tl çalışır dersin ama buraya gelince masrafı önemli değil dersin.

Adamına göre

• güzel olmus degısık bir hava katmış kasaya
  • geç oldu ama eline sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uglipancan

arkadaşım o fanların rengi gerçekten fena olmuş şimdi git ilk önce git bi astar al ilk onla 2 kat at ondan sonra bi daha kırmızı at sorada aradaki farkı insanlar anlasın diye resimlerini koy. Öneriden önce önerimden sonra

Önerimden önce , Önerimden sonra

• boya konusunda daha titiz davransanız daha iyi olur sanırım boyanacak yerler temizlenmemiş etiketler bile sökülmemiş kapatmalar iyi yapılmamış

açık renk boyaları astarsız zeminde kullandığınızda sonuçlar kötü olmuş ve resimlerde ön panelin şekli güzel ama işçilik kötü olmuş

kaplan başını yapmaya ben cesaret edemezdim işçiliği nasıl bilmiyorum ama sonuç güzel
  • güzel çalışma tebrikler :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.