Şimdi Ara

FANın İÇİni AÇma//KABLO TOpLAMA//BOyaMA//VE stiKER YAPIMI-YENİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
17.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yan taraftaki kaplan resmine bittim be
  • quote:

ben yan taraftaki kaplan resmine bittim be

walla hocam ne diyim bende bitiyorumm cok güsel oldu
    elime sağlık
  • walla gsl çalısma olmus elinise sağlık
  • saoolasın hacımmm
  • herşey çok güzel özellikle iç tarafta iyi çalışmalar yapıyorsunuzda neden kasaları beyaz renkte bırakıyorsunuz? İleride mi boyıycaksınız yoksa sürekli beyaz üzerine mi çalışacaksınız.
  • Gayet güzel boyama
  • quote:

herşey çok güzel özellikle iç tarafta iyi çalışmalar yapıyorsunuzda neden kasaları beyaz renkte bırakıyorsunuz? İleride mi boyıycaksınız yoksa sürekli beyaz üzerine mi çalışacaksınız.

walla hocam benim pc beyazz kalacakkk siyah gitmezz bide su sorun var benim ksanın sadece bir yan kapagı acılıyorr diyerr yerler birleşik ve vidasızz

bizim ark pc zati boyası güsel boyama gereği duymadık içinde boyama yaptımm

bide kısmetse neon lamabalar alacagız ikimizdee

quote:

Gayet güzel boyama

saolasın hocammm

• İki modda güzel olmuş ...

Yanlız 2. moddaki metaldan psu kabloları sakat. Allah göstermesin anakarta veya diğer parçalara dokunsa şase yapar ve parçayı veya psuyu yakarsın bence o boruları acilen plastiğiyle değiştir.
  • evet haklısın ama o borular aliminyum yarı iletken bi sorun çıkmaz yani çıkarsada dediğin gibi herşey yanar bunu göze aldım ben:) ama çok zevkli oluyo ve güzel ben bu pc yi ilerde 1-2 ay sonra satymayı düşünüyorum acaba fiyatı artarmı modifikasyondan sonra.
  • walla hocam sana bi müşteri bulalım hemnnn

yeni resimlerri de ekleyelimm hocammm bi ann
  • kablo toplama sıtılı sekıl ahenkle dans edıyor sankı...saol paylasımın ıcn
  • ikiside çok hoş olmuş, tebrik ediyorum
    iyi günlerde kullanın

Not: dostum bide senin kendi kasandaki cpu soğutusu benimkiyle aynı, bi ark. zamanında sökmüştüm ama ben sökemiyorum, nasıl sökebilirim yardımcı olursan sevinirim
  • Helal olsun bee Hacıma bak be neler yapmış arkadaşınınkide seninkide güzel olmuşş NOS fikrini çalacam senden bide boya konusunda ustasın diyebilirim kaplan kafasıda hoş durmuş

• tşk ederim ASİL01 eyw
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidongs

ikiside çok hoş olmuş, tebrik ediyorum
    iyi günlerde kullanın

Not: dostum bide senin kendi kasandaki cpu soğutusu benimkiyle aynı, bi ark. zamanında sökmüştüm ama ben sökemiyorum, nasıl sökebilirim yardımcı olursan sevinirim

arkadaşım işlemci fanını çıkar aynı normal fan gibi işte etiket var fanın üstünde onu sök sonra bir çonta var onuda sök ordan son direk cıkıyor fan yane anlıcan normal fanın içini açmadaki gibi
  • arkadaşlar kaplan kafasını herkez yapıştırma zannediyor ama değil

kendim boyadım 3 kat geçtim boya ile
    sadece onu çıkartıdım kestim kapanacak yerleri kapadım sona boyamaya geçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycelebi

tşk ederim ASİL01 eyw

Konuyu hortlatmış gördüm seni ahahahhaaahha
  • renk daha farklı bir renk seçilebilirdi metalik örneğin,ama emek verilen herşey güzeldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

renk daha farklı bir renk seçilebilirdi metalik örneğin,ama emek verilen herşey güzeldir

saolasın kardeş eyw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01
    Konuyu hortlatmış gördüm seni ahahahhaaahha

abicim baya ilgi gördü devam ediyom bi çalışma daha koyucam yakında inşşş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycelebi -- 15 Ağustos 2007; 0:28:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.