Şimdi Ara

fanı söktüm, sorun olur mu? HALLOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Arkadaşlar merhaba tekrardan. fan çok bağırıyordu, toz kapmıştır dedim, temizleyeyim dedim, fanın pinlerini söktüm ve fanı yerinden çıkardım tem,zledim. fakat sanki bir plastik, silikon bir şey var işkemcinini üstünde ve fanın işlemciye temas eden yerinde. o ikisini birbirinden yaırdım işte fanı sökerken. size sorum, bende o silikon şeyden yok. bu fanı tekrar eskisi gbi yerine taksam sorun olur mu? ya da pratik olarak, ev malzemeleriye ne kullanabilirim o ikisini tekrardan birleştirmek için?
    İşlemcim yanar mı? korkuyorum yardım edin. resimleri upload ettim. aşağıda:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbariansss -- 14 Ekim 2007; 1:56:07 >

• termal macunu peçete ile temizle varsa yeni termal macun sür (sanki elinde yokmuş gibi geldi bana) termal macun yerine dış macunuda olur az bişe sür geri tak
  • fansız çalıştırma. gittikçe ısınır e 100 e bile çıkar. yanmaz ama devamlı reset atar bilgisayar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalettin

termal macunu peçete ile temizle varsa yeni termal macun sür (sanki elinde yokmuş gibi geldi bana) termal macun yerine dış macunuda olur az bişe sür geri tak

hocam diş macunu olurmu hiç ya o thermal macunun içerisinde özel alaşımlar var ilk defa senden duyuyorum yoksa gidip bi bilgisayarcıdan alsın kaç paralık şey sanki yada o şekilde temizlemeden fanı ve işlemciyi geri taksın işlemci ısındığında macun eriyip diş macunundan daha iii bir etki gösterecektir
  • quote:

termal macunu peçete ile temizle varsa yeni termal macun sür (sanki elinde yokmuş gibi geldi bana) termal macun yerine dış macunuda olur az bişe sür geri tak

Signal tavsiye edilir
  • Diş macunu kesinlikle olmaz sakın deneme arkadaşım.
  • Cam macunu sür gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende termal macun yok. işte termal macun yerine ne sürerim? ya da termal macun sürmeden bunu taksam bir şey olur mu?
    Bana öneri lütfen. araya alüminyum folyo sıkıştırayım mı? bir sorun olur mu?
  • arkadaşlar dalga geçmeyin ya. bana mantıklı bir şey söyleyin lütfen. bu kısımda bilgisayar açılmıyor başlıklı mesajım da var. ona da bakıverin bi zahmet ya. kimse cevap yazmıyor. cmos pinini bulamadım. resim falan da ekledim iletime.
  • termal macunsuz da çalışır fakat normalden daha fazla ısınır. önemli olan fanın plakaya temas etmesi. termal macundan başka bişey sürersen teması engelleyebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

termal macunsuz da çalışır fakat normalden daha fazla ısınır. önemli olan fanın plakaya temas etmesi. termal macundan başka bişey sürersen teması engelleyebilir.

+1 çıkardığın için macun etkisini kaybetmiş olabilir.Ya eski macunun üzerine tak(ısı yüksek olacaktı) yada bi koşu bilgisayarcıdan ödünç macun iste zaten 1 damla sıkıcaksın
  • peki eski macunu işlemcinin ve fanın üzerinden kazıyabilir miyim? bir hasar meydana gelir mi? ve neyle kazıyacağım? tornavida, bıçak falan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

peki eski macunu işlemcinin ve fanın üzerinden kazıyabilir miyim? bir hasar meydana gelir mi? ve neyle kazıyacağım? tornavida, bıçak falan?

Fazla hasar vermeden (plastik önerilir) yavaşça kazıyabilirsin

Bu kadar abartma alt üstü bi macun sürcen sakınan göze çöp batar
  • ben hiç bilgisayar falan toplamadım ki daha önce. fanı sökerken anakart eğiliyor içim gidiyor. gözüme çok hasssas geliyor ne yapiim :(
    Vata n bilgisayara gideceğim. sizce orada termal macun var mıdır? fiyatı nedir?
    Yardımlarınıız iiçin çok teşekkür ediyorum hepinize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

ben hiç bilgisayar falan toplamadım ki daha önce. fanı sökerken anakart eğiliyor içim gidiyor. gözüme çok hasssas geliyor ne yapiim :(
    Vata n bilgisayara gideceğim. sizce orada termal macun var mıdır? fiyatı nedir?
    Yardımlarınıız iiçin çok teşekkür ediyorum hepinize.

sitesinden bakarsın var mı diye.Artic coll öneriyor çoğu kullanıcı 10 ytl bişey olması lazım
  • Anti tartar macunla test etmenizi tavsiye ederim, termal macun gibi uzun gitmez ama kısa süre için ideal çözüm
  • neyse ya. ben çürüğe karşı etkili kullanmaya karar verdim. 7-24. ağız kokusuna ve çürüklere birebir. mentollü bir de. ama biraz pahalı macun.
  • Macun konusunda çok ciddiyim bu işin ehli arkadaşlar test edebilir, termal macun gibi diş macunuda iletkendir, ama uzun süre gitmez, en güzeli termal macun
  • quote:

Macun konusunda çok ciddiyim bu işin ehli arkadaşlar test edebilir, termal macun gibi diş macunuda iletkendir, ama uzun süre gitmez, en güzeli termal macun

Sen test ettin mi?
  • evt macunsuza göre 4 derece fark etti, 3 gün sonra termal macunum geldiği için temizleyip termal macun sürdüm 3 günde diş macunu bayaa bi deforme olmuş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.