Şimdi Ara

Fanı arızalı, Asus R9 270X DC2T, 2 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Fanı arızalı, Asus R9 270X DC2T, 2 GB
    Konuya nasıl başlayacağımı bilemedim, gençler mi desem, arkadaşlar mı? Siz nasılsanız, hitabetimi öyle kabul edin.

Faturası vs var ama ekran kartı kanatları kırıldı ve ben, balans sorunlarını çözmek için kanatları kırdım. En sonunda (ki canımı sıkan olay da bu) hava ile temizlerken kanatlardan ikisi daha kırılınca, konu açtım tavsiyeler üstüne kendi fanlarını ve plastik koruyucuyu söküp, yerine 120 mm kasa fanı taktım. Kasamın yan kapakları olmadığından ve masaüstünde durduğundan uğultu rahatsız etti beni. Bugün yeni kart aldım ve bu karı boşa çıkardım.

http://forum.donanimhaber.com/m_114878223/tm.htm Fan değişimi için konu bu.

Uzatmayayım, garanti yok sonuç olarak, kutusu var, crossfire köprüsü vs... Başka aparat var mıydı inanın hatırlamıyorum. Kartta bir sorun yok (üstteki linkten konuya bakarsanız eğer, bana önerilen test programıyla yapılan ölçümler orada).

Önce para, sonra kargo olacak şekilde alış veriş yapacağım. Kargo ücretini alıcının ödemesini istiyorum.

Esnaf değilim bu sebeple, sanalpazar falan kullanmadım nasıl olduğunu da bilmiyorum. Bu sebeple ödeme havale ile olmasını istiyorum.

350 lira istiyorum ve elbette pazarlığa açığım. Şu hususun özellikle bilinmesini rica ediyorum: Esnaf değilim, ilanı yoruma da açık bıraktım ancak yorumlarken "uyanık" gibi cümleler gibi kurmamaya özen göstermenizi rica ediyorum, sonuçta fikir alış verişi nihayetinde bu karta bir yer bulacağız. Esnaf değilim, 41 yaşındayım, para kazanacağım gibi bir derdim yok, kimseyi enayi yerine koymak gibi bir düşüncem asla yok ancak olması gereken ederi neyse oturup konuşacağız.

https://forum.donanimhaber.com/images/ilanlar/289499/59cd9a51-c96c-447d-a50a-bc406bb8e50b.JPG Bu ve sonraki fotoğrafta kasa fanını vidaladıktan sonra, soğutucudaki durumu gösterdim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.