Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Asus GTX 1060 6GB OC (2.000TL) Satın Al 17 Ağustos 2023 20:47 1 1 [SATILDI] Asus GTX 1060 6GB OC (2.000TL) 2017 yılından beri kullanıyorum. Kart çalışır durumda, sistemden söktüm ve kutusuna yerleştirdim.Kargoyu alıcı öder.Fiyatı öldürmemek şartıyla pazarlık tekliflerine açığım.Referansı yüksek arkadaşlara kartı gönderir ödemeyi sonra alırım. İkna olmadığım durumda önce ödeme, sonra kargo gönderimi yaparım ya da kartı satmam.Dolap vs gibi uygulamalar üzerinden ödeme ve gönderim yapmak istemiyorum (zaten uygulamayı kullanmıyorum, kullanmak da istemiyorum). Karşılıklı güven kurulursa şimdiye kadar nasıl alış veriş yapıldıysa, aynı şekilde alış veriş yapılır.2.000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 2 Takım 2 x 8gb GSkill TridentZ (F4-3000C16D-GTZR) [SATILDI] Asus GTX 1060 6GB OC (2.000TL)