Fanatizmden bahsetmeyin... Bazıları sevdalarını hayatları yapar... Bu abimizde öyle artık... Çağlayanda yeri...
quote:
Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN
Fanatizmden bahsetmeyin... Bazıları sevdalarını hayatları yapar... Bu abimizde öyle artık... Çağlayanda yeri...
Sana fanatizmin doruklarının resmini çekip geöndereceğim 15 gün sonra eve geçinçe kanka ayrıca ağabeyide tebrik ediyorum İstanbul'da olsakta siftahını yaptırsak birde bizim caddede TOTTİ KUAFÖRÜ var
meşhur gol sevincinde elleriyle dürüm sardığını düşündüm bi an
quote:
Orijinalden alıntı: ermisss
Kilo Moana
kullanıcısına yanıt
göster kardeşim :) Böyle adamlar can kurban ya.
quote:
Kardeşim ne içiyorsunuzda böyle hayalleniyorsunuz yahu ama görüntü biranda belirdi çok hoş
quote:
Ankarada Gülhane hastanesinin orada Dicle kebap restaurant var. Ankarada olanlar uğrasın derim. Her yer posterlerle doludur ve adamın kartviziti komple sarı kırmızı ve kupaların resimleri felan var. Hasta Galatasaraylı bir abimizdir.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
Çok fazla düşünme bence
yeni doğmuş flamengo yavrusu gibi
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
Çok fazla düşünme bence
Gökmen de çırak
HLL
quote:
Orijinalden alıntı: Insurrection
Ankarada Gülhane hastanesinin orada Dicle kebap restaurant var. Ankarada olanlar uğrasın derim. Her yer posterlerle doludur ve adamın kartviziti komple sarı kırmızı ve kupaların resimleri felan var. Hasta Galatasaraylı bir abimizdir.
Çok yakın oturuyorum oraya tam yerini tarif edebilir misin, ramazandan sonra bi gidelim :)
Bugraloji
kullanıcısına yanıt
Flamingo dur o. Flamengonun yavrusu olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Purael
quote:
Orijinalden alıntı: Insurrection
Çok yakın oturuyorum oraya tam yerini tarif edebilir misin, ramazandan sonra bi gidelim :)
Buyrun buradan bakabilirsiniz. Bahsettiğim kartvizitin resmi de var, kebaplarıda güzeldir. Dediği gibi ''Karışık pidede Türkiye Şampiyonu'' dur abimiz.
Drogbaba'dan olsa olsa türbe olur
Insurrection
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler ;)
quote:
Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN
çağlayanda mı la bana da tanıdık geldi nedense. Neresinde? sen çağlayanlımısın?
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
Sana fanatizmin doruklarının resmini çekip geöndereceğim 15 gün sonra eve geçinçe kanka ayrıca ağabeyide tebrik ediyorum İstanbul'da olsakta siftahını yaptırsak birde bizim caddede TOTTİ KUAFÖRÜ var
Balçova'da olanı mı diyorsun?
Dikmen de de Behzat Ç.Büfesi var geçen görüp şok olmuştum.
Oberstgruppen
kullanıcısına yanıt
Evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme