arkadaşlar 4-3-3'ten çakmıyor galiba direk 4-4-2 deki gibi dizmişler futbolcuları
Güzel kadro yapmışlar. Sabri'nin yerine Uğur geçebilir performansını düzeltirse. Bir de belki Gökhan Zan'ın yerine Emre Güngör geçebilir. (Ama sanmıyorum, Servet'le çok iyi ikililer.) Onun dışında benim de aklımdaki kadro bu.
Kağıt üstünde göründüğü formatta oynayacağımızı düşünmüyorum ben.. mesela oyuncularn her birinin özel görevleri olacaktır ve tabi ki görev yerleri de simetrik olmayacaktır..
Mehmet Topal'ı yazmamışlar oraya, eğer kadroda olursa kesinlikle oynatılır, ama satılırsa da yerine iyi bir yabancı alınır ve yine Linderoth kulübeye döner..
Ayhan Akman'ın kaptan olarak sürekli 11'de yer alacağını düşünüyorum..
Bende Ayhan'ın yerine yabancı bir isim düşünüyodum
Linderothun ilk 11 oynaması için hayli zamanı var. 2 senedir top oynamıyor. Sakatlığı geçecek, kondisyon kazanacak, maçlara alışacak derken ligin ilk yarısı biter.
Onun yerine Topal veya Barış oynar, ücum yönü iyi olan Barışın, Topala göre daha fazla şansı var.
Eğer ailecek hücum yapacaksak defansif yönü iyi olan Topal oynar.
sevet gökhan ve sabri doğrusu anlayamadım servet ve gökhan ağır defanslar onların yanında sabri gibi adamın olması bana tuhaf geliyo
Bende Ayhan'ın yerine yabancı bir isim düşünüyodum
Hocam naptın ya?Ayhan kadromuzdaki Rijkaard'ın istediği çift yönlü oyuncuların başında geliyor
Bu takımla 4-3-3 oynanmaz, Fanatik kolpa transferden sonra kolpa kadro kurma işinede el atmış.
quote:
Orjinalden alıntı: marophat
Bu takımla 4-3-3 oynanmaz, Fanatik kolpa transferden sonra kolpa kadro kurma işinede el atmış.
Bu takımla her türlü sistem oynanır. Her sisteme göre oyuncular var.
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
quote:
Orjinalden alıntı: marophat
Bu takımla her türlü sistem oynanır. Her sisteme göre oyuncular var.
-------------Franco-------------
uğur----zan-----servet------balta
---------ayhan----topal------
--------------arda----------------
keita----------------------------kewell
---------------baros-------------
şeklinde olmalı diye düşünüyorum...
defansta uğur sağbeki kapar sabriden... ortasahada
----------topal--------tobias----------
keita--------kewell------------arda
----------------baros-----------
bu tarz bir kadro bekliyorum ben açıkçası...barış-ayhan falanda eklenebilir sakatlık olursa..
Bu takımda baskı yapacak orta saha oyuncusu kim? Linderoth topa basan bir oyuncu değil sadece yakın adama markaj yapıyor. Eski dönemlerini izleyenler bilirler. Ayhan baskı yapacak sadece. 4-3-3 sisteminde 1 tane basan oyuncuyla oynanmaz.
bu takım her sistemi oynarda gökan zan bu takımda oynayamaz ben stoper mevkine hala yabancı bir oyuncu bekliyorum
Ben böyle düşünmüştüm kadroyu. M.Topal ve Ayhan yerine Barış ve linderoth da olabilir. Bu 4lüden kim formda olursa o oynar tahminimce. Arda büyük ihtimal ortada oynayacak. Sabri yerine uğur, gökhan yerine emre güngör oynayabilir.
Ben böyle düşünmüştüm kadroyu. M.Topal ve Ayhan yerine Barış ve linderoth da olabilir. Bu 4lüden kim formda olursa o oynar tahminimce. Arda büyük ihtimal ortada oynayacak. Sabri yerine uğur, gökhan yerine emre güngör oynayabilir.
Aynen
Gökhan zan'n gerine Emre Güngör.
M.Baros
Kewell -------------------- Keita
Arda --- Topal --- Ayhan
H.Balta --- Servet --- Gökhan --- Uğur
Leo Franco
Kewell'a yer açmak için böyle takım kurabilir. Yoksa normalde Arda sola geçer, Barış ortasahaya gelir.
Kewell ve Arda yer de değiştirebilir.
bu 4-4-3 bizim ligde pek tutmayacak...akıllı , ayağa pas yapan takımlar için riski çok fazla..fatih Terim in tandem ısrarına benzemiş..bence değişken GS ın klasik dizilşine döneceklerdir..