Şimdi Ara

Fanatec Porsche 911 Direksiyon Nerde Bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu direksiyonu türkiyeden almam mümkün mü...
    Birde acaba microsfot un direksiyonuna göre sizce nasıl....
    Benim en sevdiğim yanı pc/xbox360/ps3 de kullanıyor olması,kaplosuz olması...

• fanatec özel üretimdir sipariş etcende getircekler uzun iş bide türkiyeye getirmiyolar yurtdışında bi tanıdığın varsa ona söyliycen o yolluycak
  • ebay'de yoksa yoktur
  • Bende alıcam bunu ama ben RS versiyonunun direksiyonunu istiyorum Turbo olan çok tırt ama hem PC hem PS3 hemde XBOX destekli

Mail attım, RS versiyonundaki direksiyon ile, clubsport pedallı bir kit var mı acaba hem PC hem PS3 hemde XBOX destekli

Bakalım ne dicekler
  • RS sadece PC desteklidir. Multiplatform olan 911 TURBO S tir. RS te tüm platformlarda çalışıyor diyorlar ama Fanatec bunun garantisini vermiyor bildiğim kadarıyla.

RS in clupsport edition u var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 18 Şubat 2010; 11:30:10 >
  • şu uyuz microsoft bi güncelleme çıkartsada g25 ile işimizi halletsek. kendi direksiyonu iyi , iş görüyor görmesinede bi süre sonra kabak tadı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökay-52

şu uyuz microsoft bi güncelleme çıkartsada g25 ile işimizi halletsek. kendi direksiyonu iyi , iş görüyor görmesinede bi süre sonra kabak tadı veriyor.

Aynen. G25 in 360 da çalışmaması çok kötü Bi güncelleme falan gelsede G25 le Forza 3 oynasak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.