Bildirim
Fanatec Porsche 911 Direksiyon Nerde Bulabilirim?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
buda guselmiş g25 gbi duz vıtes gbı olmasıda iyimiş
-
bu direksiyon türkiyede yok bildigim kadarıyla...youtube de g25 ile karsılaştırma videosu falan var...bunun bir kac artısını sayarsam g25e göre, direksiyon simidinin büyük olması ( daha gercekçi), direksiyon dönüş derecesinin her oyun için üzerindeki tuslar ile ayarlanabilmesi ( 333*666*900 derece olarak)...ancak eksi bir kac seyi ise vitesi direksiyona baglı, gaz ve pedal pedlerinin birbirine uzak olması ( sol ayak freni acısından)....
fiyatı g25 in 100 dolar üstünde buarada bildigim kadarı ile.... -
Porsche 911 Turbo Wheel (Delivery end of April 2008)
[PWTSUSA] $349.95
http://www.fanatec.de/webshop/new_usa/product_info.php?cPath=21&products_id=35&osCsid=643ee11253cae866eeb5677feddaaa55
bu sitedeki fiytatı bu.. bır suru avrupa ulkesıne ve amerıkaya gonderı yapıolar ama malesefkı turkıyeye yapmıolar belki mail fln atarsan burayada yollayabılırler... -
euro olarakta 300euro fiyatı.. -
mail attım turkiyeye gonderebılıomusunuz fln dıe bakalım ne dıcekler? -
Türkiye'ye gönderseler bile gümrükte takılır 100€'yu geçtiği için. -
349$ = 300€ değilki ? hangisi acaba? eğer dolar bazındansa alırım ben bunu..
Full kablosuz abi süper ya.. -
bence g25 tip olarak daha güzel gibi.bu daha plastikimsi,kalitesiz görünüyor.tabi ben bu resimlere göre konusuyorum 350 dolarlık alet heralde dandirik bir şey değildir -
quote:
Orjinalden alıntı: AnFoU
bence g25 tip olarak daha güzel gibi.bu daha plastikimsi,kalitesiz görünüyor.tabi ben bu resimlere göre konusuyorum 350 dolarlık alet heralde dandirik bir şey değildir
Youtube'deki videoları, karşılaştırmaları izleyin hocam.. Bence çok daha gerçekçi bir direksiyon G25'le kıyaslarsak.. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa982
İşte merak ettiğimiz sorulardan bazılarının cevapları burada.
- Compatible with PC, Playstation 3 and Playstation 2. (6+1 gear stick is only supported on PC and Playstation 3)
- Two gear sticks included: 6+1 Speed H-pattern and sequential. (The H-pattern shift box will only be compatible with PC and the up coming GT5)
- Gear sticks are interchangeable and can be mounted on the left or right side
- Illuminated button symbols switch automatically between PC and Playstation
-
güzel bişeye benziyo -
her araba için ayrı direksiyonmu alacağız? -
G25 ten daha kaliteli bir direksiyon değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: blackgod
G25 ten daha kaliteli bir direksiyon değil.
Neye dayanarak söylüyosun hocam? Kullandınmı?
Ben kullanmadım fakat videolarını falan izledim.. Karşılaştırma videoları baya açıklayıcı..
Ayrıca en beyendiğim yanı kablosuz olması, gerçekten büyük bir avantaj.. Ayrıca gerçek Porsche direksiyonuyla bire bir.. -
Dönüşlerde Force feedback olayı olunca hayvan gibi ses çıkarıyor ozaman alet biliyorsun. -
quote:
Orjinalden alıntı: ozngltkn
Dönüşlerde Force feedback olayı olunca hayvan gibi ses çıkarıyor ozaman alet biliyorsun.
Benim için bir eksi değil bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X