Şimdi Ara

Fan sesi kafayı yedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PackardBell TJ65 laptop sahibiyim 1 sene oldu alalı geçen gün oyun oynarken aniden bir sorun ortaya çıktı fan sesinden rahatsız edici yüksek bir ses gelmeye başladı önceden hiç ses gelmezdi hard disk sesinden başka hiçbi ses duymazdım o derece birden bire oldu.. Bazen bu ses ortadan kalkıyor bazen ise sürekli devam ediyor gidip geliyor yani. Isındığından olabilir dedim. Soğuk ortamda pc yi açar açmaz gene o rahatsız edici ses geri geldi 20 25 dk sonra kendiliğinden geçti.. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu arada: Laptopu vatan bilgisayardan aldığım kompresör ile düzenli olarak temizlerim içini açmadım hiç şu zamana kadar.

• pc araba gibidir soğuk ortamda çıkardığını söylüyorsun.normal sıcaklığına gelene kadar yapar bunu birde ilk açtığında sistemi açmak için yüklenme yapar ses çıkarabilir fan gevşemiştir.ısınma problemi yoksa ondandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.