Bildirim
Fan inanılmaz gürültülü çalşıo... Yardım!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
en iyisi servise gidip vermendir sakın acıp içini temizleyim fln deme git ver teknik servise onlar halletsin elektirik süpürgesiylede yapma fan cok hızdı doner akımdan fanı falanda bozar -
Ben kendi notebook fanımı 5-6 ayda bir çıkarıp temizliyorum ama sen önce servisine bir sor. eğer garanti dışı kalacaksa götürüp onlara temizletirsin. -
Keşke önce foruma bakıp sonra temizleseydim fanı...
Biraz önce dayadım elektrik süpürgesini aldım içerde ne var ne yok şimdi marangoz tezgahı kıvamında bi ses var...
Bozdum galiba hay elimin ayarına s....
Bir de sadece fan için ta ankara servise göndermek istemiyorum kafadan 10 gün gelmez şimdi yaf -Aslında saçmalık Antalya'da ki servisin pavillion serisi bilgisayarlara bakmaması-
-
DOSTUM GEÇMİŞ OLSUN KEŞKE ÖLE YAPMASAYDIN GENELDE FAN ÖLE CEKİNCE ELEKTRİK SÜPÜRGESİYLE FAN AŞIRI HIZDA DÖNER VE BOZAR MECBUR SERVİSE VERİCEN CAREN YOK VERMEZSEN BİGÜN BAKMISIN KOMPLE GİTMİŞ BENCE BİRANÖNCE GÖNDER SERVİSE
quote:
Orjinalden alıntı: sems
Keşke önce foruma bakıp sonra temizleseydim fanı...
Biraz önce dayadım elektrik süpürgesini aldım içerde ne var ne yok şimdi marangoz tezgahı kıvamında bi ses var...
Bozdum galiba hay elimin ayarına s....
Bir de sadece fan için ta ankara servise göndermek istemiyorum kafadan 10 gün gelmez şimdi yaf -Aslında saçmalık Antalya'da ki servisin pavillion serisi bilgisayarlara bakmaması-
-
Garantisi olmasaydı aç derdim ama madem garantisi var ver servise gitsin. Güzel bi temizlik genellkle fanlar için yeterli oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X