Şimdi Ara

Family Guy - Hangi Bölüm Bilen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece cnbc-e'de family guy'ın bir bölümünü izledim. Birkaç tane verdiler, sonuncu olandı.

Stewie'ye bakıcı geliyor sarışın bir tane bu ona sarkıyor felan, erkekler turta için iddia olarak şurup için paso kusuyorlar... O bölüm kaçıncı sezonda ve hangi bölüm? Bilen bir cevap verirse çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: __RayAllen20__

Arkadaşlar bu gece cnbc-e'de family guy'ın bir bölümünü izledim. Birkaç tane verdiler, sonuncu olandı.

Stewie'ye bakıcı geliyor sarışın bir tane bu ona sarkıyor felan, erkekler turta için iddia olarak şurup için paso kusuyorlar... O bölüm kaçıncı sezonda ve hangi bölüm? Bilen bir cevap verirse çok sevinirim.

Bölüm ismini bilmiyorum ama 2 yıl önce aynı bölümü CNBC-E de izlemiştim. Ve kusma sahnesi beni şu ana kadar güldürten en büyük şey oldu. Aralıksız 5 dakika güldüm. Hayatımda o kadar gülmemiştim. Off ya yine geldi aklıma. 1 yıldır hiç hatırlamamıştım o sahneyi

• Abi eniştemle izliyorduk, nefesim kesildi, kramp girdi karnıma o derece. Altıma ediyordum. Aynen benim de hayatımda izlediğim en komik şeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orijinalden alıntı: __RayAllen20__

Arkadaşlar bu gece cnbc-e'de family guy'ın bir bölümünü izledim. Birkaç tane verdiler, sonuncu olandı.

Bölüm ismini bilmiyorum ama 2 yıl önce aynı bölümü CNBC-E de izlemiştim. Ve kusma sahnesi beni şu ana kadar güldürten en büyük şey oldu. Aralıksız 5 dakika güldüm. Hayatımda o kadar gülmemiştim. Off ya yine geldi aklıma. 1 yıldır hiç hatırlamamıştım o sahneyi

Offf valla ya o sahnede altıma mıçmıştım gülmekten Bi link bulayım da ekleyim

edit:http://www.youtube.com/watch?v=4eYSpIz2FjU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 30 Ağustos 2009; 3:02:52 >

• beyler yapmayın nolursunuz

• Sonuda bomba ya. "Kim sebze çorbası ister" "Oghhh""
  • Stewie ne diyor "istemiyorum artık istemiyorum böleeeeğeee"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forza family guy. Geçen elemanın biri konu açmıştı femili gayın neresini seviyosunuz diye. Bence simpsına 10 basar femili gay. Saut parkı daha az verdikleri için tam bi yorum yapamicam ama o da fenaya benzemiyo ama femili gay favorimdir

Adamım Stewie
  • sezon 4 bölüm 8

edit: bütün family guy arşivimi bu video yu bulmak için araştırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtraVaido -- 30 Ağustos 2009; 3:25:40 >
  • extraVadio;

Dostum sağ ol, çok çok teşekkür ederim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclarenmercedes

Forza family guy. Geçen elemanın biri konu açmıştı femili gayın neresini seviyosunuz diye. Bence simpsına 10 basar femili gay. Saut parkı daha az verdikleri için tam bi yorum yapamicam ama o da fenaya benzemiyo ama femili gay favorimdir

Adamım Stewie

katılıyorum.simpsons özentisi diyip izlemeyenler bile var .ama senin dediğin gibi 10 basar, alayına gider,akar

• Komediydi o bolum ya.
  • up up
  • -Lois Lois Lois Lois Lois Mom Mum Mom Mommy Mommy Mama Mama Mama Ma Ma Ma Ma Mum Mom Mum Mom Mommy Mommy Mommy Mama Mama Mama
    -WHAT!??
    -Hi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.