Şimdi Ara

Fallout New Vegas TR Yama Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese bilindiği üzere steam indirimleri devam ediyor bende bu aralar post apokaliptik oyunlara çok sardım ve fallout new vegas aldım ingilizcem pek iyi olmadığı için Türkçe yama indirdim ama Türkçe yamayı kurunca oyuna girerken menüyü görmeden atıyor sadece firmaların ismi çıkıyor.İnternetten araştırdım fakat bi çözüm bulamadım çözen varsa yardım ederse sevinirim.

• Yama, bildiğim kadarıyla ultimate edition'a uyumlu. Eğer aldığın sürüm ultimate edition değilse oyundan atar. Bilgi verirsen standart versiyon için olan dosyaları akşam gönderebilirim. Ben de, yanlış hatırlamıyorsam burdan bulmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melibal M kullanıcısına yanıt
    Benimki standart gerekli dosyaları mesaj olarak atarsan ne yapacağımı söylersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan014

Merhaba herkese bilindiği üzere steam indirimleri devam ediyor bende bu aralar post apokaliptik oyunlara çok sardım ve fallout new vegas aldım ingilizcem pek iyi olmadığı için Türkçe yama indirdim ama Türkçe yamayı kurunca oyuna girerken menüyü görmeden atıyor sadece firmaların ismi çıkıyor.İnternetten araştırdım fakat bi çözüm bulamadım çözen varsa yardım ederse sevinirim.

Yamayı tam indir adlı siteden indir bendede harfler bozuktu öyle düzeldi

• Atakan014 A kullanıcısına yanıt
    Ultimate edition a ait yamayı kurduktan sonra linkteki dosyayı Steam/steamapps/common/fallout new vegas/ data klasörüne kopyala. Mevcut dosya ile değiştirecektir. (Önce mevcut dosyanın kopyasını alırsan iyi olur. Çalışmazsa başka bir çözüm için gerekli olabilir.) Oyuna girince veri dosyalarından FalloutNV-TR.esp yi işaretle. Ben bu şekilde çözmüştüm.https://www.wetransfer.com/downloads/50f8c1317885f89b0eaf7c74ac4daa5220150619220107/9827761dfc726adae8c996c959f70f7620150619220107/5f0109

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.