Şimdi Ara

Fallout, Fallout 2 Uyumluluk Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yaşındayken oynamıştım Fallout'u. Tabii o zamanlar neyin ne olduğunu bilmiyordum. Sadece paketi "cool" geldiği için almıştım.
    Az önce indirdim, yüklemeye çalıştığımda oyunun XP versiyonu ile uyumlu olmadığını söylüyor. Fallout 2'de ise Setup'ı açmış gibi görünüyor ama ortada pencere yok.
    Elimde şu an indirdiğim Ultimate Collection var ama yükleyemiyorum. Bilen, yapabilmiş veya yapabilecek biri varsa lütfen yardım etsin. Bu üç muhteşem oyunu tekrar oynamak istiyorum.
    Edit: Fallout 2'yi yükledim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neoravoiner -- 5 Aralık 2010; 14:22:52 >

• Merhaba.
    www.gog.com adresinden xp ve win7 uyumlu, son patch e yükseltilmiş, şahane versiyonlarını satın alabilirsin.
    Fiyatı da 3 mü, 5 mi ne dolar.
    Sonrasında high resolution patch indirmeyi unutma iki oyuna da.
  • Teşekkürler, ilgileneceğim lâkin bu uyumluluk sorunuyla karşılaşır mıyım orjinalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neoravoiner -- 5 Aralık 2010; 19:49:18 >
  • restoration project'i indir high resoultion ile birlikte gelen harika bir patch(fallout2)

bende ultimate collection ile indirdim bir sorun çıkmadı

daemontools ile fallout.iso yada fallout2.iso yu göstericeksin sonra setupa tıklayıp humongous installiation seç ve başla oynamaya

eğer fallout 1 i oynamak istiyorsan.kur oyunu.son patchini yükle.fallout high resolution patchi kur.options dan SCRN sekmesine gel.çözünürlüğü fln seç ve oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 5 Aralık 2010; 21:23:46 >

• Fallout'u XP ile uyumlu olmadığı için yüklememe bile izin vermiyor. Patch işi falan baştan gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinovaTR

Fallout'u XP ile uyumlu olmadığı için yüklememe bile izin vermiyor. Patch işi falan baştan gidiyor.

o zaman setup'a sağ tıkla.uyumluluk sekmesine gel.uyumluluk modundan windows 98/me yap eğer yine olmazsa bilemeyeceğim
  • quote:

Fallout'u XP ile uyumlu olmadığı için yüklememe bile izin vermiyor. Patch işi falan baştan gidiyor.

Bence sen Nomad'ın da dediği gibi gog.com'dan satın al, indir, kur, oyna. Hiçbir ayar yapmak zorunda kalmadan doğrudan oynamaya başlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 2 MultiRes Sorunu !!!
    15 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

quote:

o zaman setup'a sağ tıkla.uyumluluk sekmesine gel.uyumluluk modundan windows 98/me yap eğer yine olmazsa bilemeyeceğim

ben böyle çalıştırdım mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.