Şimdi Ara

Fallout dizisinin 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fallout dizisinin 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı
    Geçtiğimiz yıl ekrana gelen ilk sezonuyla büyük beğeni kazanan Fallout dizisi, bu yıl bitmeden yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek. 17 Aralık'ta başlayacak olan 2. sezon için tanıtım çalışmalarına hız veren Amazon, dün diziden yeni bir fragman yayınladı.

Fallout 2. Sezon, 17 Aralık'ta Başlayacak

Westworld'ün de yaratıcıları olan Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin yapımcılığını üstlendiği dizi, oyunlarda olduğu gibi Vault'ta, yani bir yeraltı sığınağında başlıyor. Vault'tan ayrılıp kıyamet sonrası bir dünyaya adım atan Lucy (Ella Purnell), bu yolculuk sırasında dış dünyanın tehlikeli yüzüyle karşı karşıya kalıyor.

Hikâyeyi ilk sezonun bıraktığı yerden devam ettirecek olan 2. sezonda Lucy, Mojave'nin çorak topraklarını geçerek New Vegas'a ulaşmaya çalışacak. Böylece oyunlarda önemli bir yere sahip New Vegas'ı dizide de görme şansı yakalayacağız.

Ayrıca Bkz.Bugüne kadar çekilmiş en iyi video oyun uyarlamaları

Ella Purnell'in yanı sıra Aaron Moten, Walton Goggins, Kyle MacLachlan, Moisés Arias ve Frances Turner da ilk sezondaki rolleriyle geri dönecek.

• Diziyi unuttuk ki.. 2 yılda bir 8 bölüm yayınlıyorsunuz.. Bu yeni dizi akışında bitmeden izlememek lazım..

• cleet kullanıcısına yanıt
    reis idare et sende kurgusu efekti cekimi derken 2 yıl sürüyo kusurlarına bakma artık ;)

• perikentli kullanıcısına yanıt
    :D :D

• Hiç izlemedim. böyle saçmalıklara insanlar neden önem gösteriyor

filmde kesin :

zenci maskülen

homo beyaz erkek

eşcinsel sarışın hatun bir başka zenci ile aşne fişne

popo kıvıran 9-10 yaşında çocuklarla soft pedofili

bunlardan kaçtanesi var?

Sende ne biçim fanteziler var böyle

iyi de Game Of Thrones çok daha büyük bir işken bile en fazla 1 sene sürüyordu. O zamandan bu zaman teknolojinin daha da geliştiğini ve hızlandığını düşünürsek bence bunlar biraz gevşek dayranıyor. 2 sene de ara verilmez ki bir diziye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tvde izlediklerinin benim fantazimmiş gibi gösterme gayretin üzerinden kendi fantezilerine zemin hazırlaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Kasım 2025; 14:33:30 >

Evimde tv yok. Hiçbir dijital platforma üyeliğim yok. Netten dizi, film vs. izlemem. İçerikleri hakkında bu kadar bilgi sahibi olup sex fantezilerini üzerime yamaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anestesien -- 14 Kasım 2025; 14:38:44 >

Harbiden buna ben de hastayım yav. Piyasa değişti, kalite bence iki katına çıkmadı ama bekleme süreleri iki katına çıktı ve bölümler azaldı. Cyberpunk Edgerunner'da öyle mesela. İki seneyi geçti sanırım. Ben her şeyi unuttum valla. Ha yine ikisi için de heyecanlıyım da, oturup bi özet falan bir şey bakmam lazım. Ya da kendileri önceki sezonun recap'i niteliğinde bir bölüm yapmaları lazım.

// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Anestesien kullanıcısına yanıt
    Hayatta kabul etmezler. "Ulan ben bir insanın cilt rengine niye bu kadar takılıyorum, acaba bende mi bir tuhaflık var" diye hiç düşünmeyen tipler bunlar.

• Anestesien kullanıcısına yanıt

işte dediğim gibi; gayretlerin üzerinden kendi fantezilerine zemin hazırlamana ben yardımcı olamam.

boş yere o zaman don kişotluk mu yapıyorsun? digital tv hesapların yok ama hayali yel değirmenleri ile mi savaşıyorsun?

ekleme: acının kaynağını meğer bir alt mesajda göstermişsin. şimdi de benden gizli benim üzerinden fanatzilerini "ırhcılıh" diyerek bu sefer tribünlere oynayarak zemin hazırlamaya kalkmışsın.

okumuş adamım yani. en iyi ihtimalle: "incinmişsin".

ekleme 3: tam beklediğim gibi proxy word "ırhcı" ve sonrasında gelen ikinci proxy "tin ringi" ile liberal fantazilerine temele için toprak atacak müridini de bulmuş.

ben ne yazmışım?

"zenci maskülen erkek

ama eşcinsel beyaz"

bunu yapan yahudi digital platformlar ırkçı değil benim dediklerim "ırhcılıgh"

sizin görüşünüz benim ayak izlerimi takibe bile yetmez. abiniz 20 senedir yurtdışında ve farklı ülkelerde farklı onlarca insan tanıdı. çünkü cahille münakaşayı sevmem. bir veya iki şans veririm. baktım ortamda IQ düşüyor oradan soyutlanırım.

dediğim gibi. bu kadarı kendimi anlatmak için izleyici arkadaşlara yeterli olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Kasım 2025; 18:55:38 >

• Heyecanla bekliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.