|
Fallout dizisinin 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı
1 Mobil
-
-
Diziyi unuttuk ki.. 2 yılda bir 8 bölüm yayınlıyorsunuz.. Bu yeni dizi akışında bitmeden izlememek lazım..
-
reis idare et sende kurgusu efekti cekimi derken 2 yıl sürüyo kusurlarına bakma artık ;)
-
:D :D
-
Hiç izlemedim. böyle saçmalıklara insanlar neden önem gösteriyor
filmde kesin :
zenci maskülen
homo beyaz erkek
eşcinsel sarışın hatun bir başka zenci ile aşne fişne
popo kıvıran 9-10 yaşında çocuklarla soft pedofili
bunlardan kaçtanesi var?
_____________________________ -
Sende ne biçim fanteziler var böyle
iyi de Game Of Thrones çok daha büyük bir işken bile en fazla 1 sene sürüyordu. O zamandan bu zaman teknolojinin daha da geliştiğini ve hızlandığını düşünürsek bence bunlar biraz gevşek dayranıyor. 2 sene de ara verilmez ki bir diziye.
ilk sezonu iyimi ona göre izlicem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
tvde izlediklerinin benim fantazimmiş gibi gösterme gayretin üzerinden kendi fantezilerine zemin hazırlaman?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Kasım 2025; 14:33:30 >_____________________________ -
Evimde tv yok. Hiçbir dijital platforma üyeliğim yok. Netten dizi, film vs. izlemem. İçerikleri hakkında bu kadar bilgi sahibi olup sex fantezilerini üzerime yamaman?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anestesien -- 14 Kasım 2025; 14:38:44 >_____________________________ -
İlk sezonu izleyen üye arkadaşlar bir zahmet şu çılgın cinsel fantezili üyeye dizi de olanı biteni anlatabilir mi? Zence menci saymış durmuş. Herif ırkçılık kokuyor baştan aşağı...
Harbiden buna ben de hastayım yav. Piyasa değişti, kalite bence iki katına çıkmadı ama bekleme süreleri iki katına çıktı ve bölümler azaldı. Cyberpunk Edgerunner'da öyle mesela. İki seneyi geçti sanırım. Ben her şeyi unuttum valla. Ha yine ikisi için de heyecanlıyım da, oturup bi özet falan bir şey bakmam lazım. Ya da kendileri önceki sezonun recap'i niteliğinde bir bölüm yapmaları lazım.
_____________________________ Every great victory comes with great sacrifice...
// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
// Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
// Steam acc. -
Hayatta kabul etmezler. "Ulan ben bir insanın cilt rengine niye bu kadar takılıyorum, acaba bende mi bir tuhaflık var" diye hiç düşünmeyen tipler bunlar.
-
işte dediğim gibi; gayretlerin üzerinden kendi fantezilerine zemin hazırlamana ben yardımcı olamam.
boş yere o zaman don kişotluk mu yapıyorsun? digital tv hesapların yok ama hayali yel değirmenleri ile mi savaşıyorsun?
ekleme: acının kaynağını meğer bir alt mesajda göstermişsin. şimdi de benden gizli benim üzerinden fanatzilerini "ırhcılıh" diyerek bu sefer tribünlere oynayarak zemin hazırlamaya kalkmışsın.
okumuş adamım yani. en iyi ihtimalle: "incinmişsin".
ekleme 3: tam beklediğim gibi proxy word "ırhcı" ve sonrasında gelen ikinci proxy "tin ringi" ile liberal fantazilerine temele için toprak atacak müridini de bulmuş.
ben ne yazmışım?
"zenci maskülen erkek
ama eşcinsel beyaz"
bunu yapan yahudi digital platformlar ırkçı değil benim dediklerim "ırhcılıgh"
sizin görüşünüz benim ayak izlerimi takibe bile yetmez. abiniz 20 senedir yurtdışında ve farklı ülkelerde farklı onlarca insan tanıdı. çünkü cahille münakaşayı sevmem. bir veya iki şans veririm. baktım ortamda IQ düşüyor oradan soyutlanırım.
dediğim gibi. bu kadarı kendimi anlatmak için izleyici arkadaşlara yeterli olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Kasım 2025; 18:55:38 >_____________________________
-
Heyecanla bekliyoruz.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Diziyi unuttuk ki.. 2 yılda bir 8 bölüm yayınlıyorsunuz.. Bu yeni dizi akışında bitmeden izlememek lazım..
|
|
Sende ne biçim fanteziler var böyle |
|
reis idare et sende kurgusu efekti cekimi derken 2 yıl sürüyo kusurlarına bakma artık ;)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı