|
Fallout dizisinden beklenen haber geldi
-
-
Mükemmel dizi. Oyun hakkında bir fikrim yok ama diziyi çok beğendim.
-
Harika haber. Oyuna çok sadık kalarak harika bir seri oldu. New Vegas'ı görmek için sabırsızlanıyorum.
-
Oyuna uygun gitmeleri oyunun severleri açısından çok iyi on numara dizi
-
yunları oynamadım ilk üç bölümü izledim gerçekten çok çok iyi bir dizi olmuş.
-
Ben 4. Oyunu oynayıp bitirmiştim. Şimdi yeniden başladım. Serinin 4. Oyunu eski oyuncuları tarafından pek beğenilmiyor ama fps ve rpg sevenler için bence yeterli. Grafikler tabii ki yeni nesil gibi değil ama oyunun geçtiği evren ve hikayeye kendini kaptıranlar için hiç önemi kalmıyor. Oyunda sınırlı kaynaklarla bir şeyleri halletmek çok keyifli. Ben Horizon Zero Down Forbidden Westi yarıda bıraktım dizi sonrası. O görsel şölenden sonra bile çok sırıtmadı. En sevdiğim kısmı silah ve zırh geliştirmelerini yapmak. Özellikle oyunun başlarında çok zorlayabilir, zor bir oyun gibi geliyor zamanla açılıyor. Ha diziyi izlemesem gaza gelip oynar mıydım bilemem. Filmde hack ekranının bile oyundan birebir uyarlanması falan beni çok cezbetti. Keşke dizideki hikayeye benzer bir hikaye de DLC olarak gelse. Güzel olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 nisan da next gen büyük güncelleme geliyor fallout 4 için haberiniz olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fallout serisini fallout 3 den oynamaya başladım, çok fazla diyorlar var makine Türkçe çevirisi ile oynadım, zamanına göre grafikler fena sayılmaz, RPG öğeleri bayağı detaylı, Diskopik fallout evreni çok iyi detaylı hazırlamış.
Açık dünya keşfettim her mekan ve Distopya oldukça detaylı hazırlamış.
Dizi oyunun Distopya evreni oldukça iyi yansıtılmış.
The Last of us dizisine göre çok daha iyi uyarılmış.
-
Jonathan Nolan üzmedi yine.
-
Zenci başarollerden uzaklaşsa aslında bu holywood süper aslında. Orjinal hikayeden uzaklaşıyorlar fetişleri yüzünden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mükemmel dizi. Oyun hakkında bir fikrim yok ama diziyi çok beğendim.
|
25 nisan da next gen büyük güncelleme geliyor fallout 4 için haberiniz olsun
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X