Şimdi Ara

Fallout 76 [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
18
Favori
22.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunu alıp cidden oynayanlar var mı çok ayıp hiç yakıştıramadım DH'ye

    O degilde bugünkü haberlerden sonra EA, Activision gibi firmalar bile diz çöküp tövbe ister Bethesda'dan Adamlar kendilerini aşmış cidden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Ekim 2019; 0:10:29 >
  • Bu oyuna para verenlerde varmış :-/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.cdkeys.com/pc/games/fallout-76-pc-cd-key



    Şurada 51 TL'ye düşmüş, alınmaz mı ?
  • Fallout 76 Steam sayfası açılmış
    https://store.steampowered.com/app/1151340/

    Fallout 76 [ANA KONU]




  • Tam oyun fiyatı isterlerse doğru düzgün satış yapacağını sanmıyorum. Şöyle 100-150 civarından gelse iyi olur. Düşünüyorum almayı bende.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wastelanders sonrasında oyun adam olur mu dersiniz?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Olacak diye düşünüyoruz, steam fiyatını bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Bu rezalet üzerine ücretsiz dağıtmaları gerekirdi ama adamlar üstüne para istiyor.
  • Bethesda'nın açıklamasına göre Bethesda hesabımıza Steam hesabımızı linklersek hesabında Fallout 76 olanlara Steam kopyası ücretsiz olarak verilecekmiş (12 Nisan 11:59pm EST-13 Nisan 07:59 TSİ'ye kadar). Oyundaki ilerlemelerimiz transfer edilse de Fallout1st üyeliğimiz (hoş alan var mı?) ve Atomlarımız bu transfer dışında kalacakmış. Yine de Atom Shop'tan satın alınan ürünler iki platform için de kullanılabilir olacakmış.

    Ayrıntılı bilgi için:
    https://bethesda.net/en/article/CM9EdQABP6TqjrB37XlfS/fallout-76-wastelanders-launch-date-and-details
    https://bethesda.net/en/article/3ltxG5KFODDNjcNs49uThq/fallout-76-special-steam-offers

    Ben de zamanında komik bir rakama oyunu satın alıp daha sonra çeşitli sorunlar yüzünden oynamayı tercih etmemiş birisiyim ancak Wasteland güncellemesi ile birlikte hazır evden çalışma sistemine geçilmişken tekrar bir şans verme düşüncesindeyim.

    14 Nisan sonrası Steam üzerinden ilk kez satın alacaklara ise Fallout 1, Fallout 2 and Fallout Tactics'den oluşan classic bundle ücretsiz olarak hesaplara eklenecekmiş.




  • Bu haber doğruysa şok uygun fiyata bethesda sürümü satılıyor, alıp steam sürümüne sahip olabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 129 TL den ön siparişe sunuldu. Güzel fiyat, hemen satın aldım ve çıkış gününü bekliyorum. Yeni güncelleme ile oyun çok değişmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun Steam'de erişime açıldı.Bugün gelen Wastelanders güncellemesiyle birlikte 60 GB lık bir disk alanına ihtiyaç duyuyor ve 55 GB lık bir indirme boyutu bulunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wastelanders'a özel bir lvl boost yok sanırım? Fallout 76 ilk çıktığı zamanlarda kötü eleştirilerden ötürü almamıştım ama fırsat buldukça da izlemiştim, o yüzden büyük oranda gördüm oyunun içeriğini, şimdi bu güncelleme ile yeni hikaye, npc'ler vs. gelmiş daha canlı bir dünya sağlamışlar, toparlanmış gibi duruyor oyun ama izlediğim şeyleri en baştan yapma işlemi hevesimi kaçırıyor.
  • Oyunun kuru be kadar güzelse ek paketlerin kuru o kadar rezalet. Aylık ise dolar kurunu 7’den alıyor bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başından beri Steam'e bir çıksın da öyle Fallout 76'ya bakarız diye bekliyordum. F76'ye heveslenmemin en büyük sebebi tabii "Fallout oyunlarına" olan sevgim saygım bir de Fallout New Vegas - Fallout 4 yüzünden F76 bekler oldum (eh işte F76'da olan Fallout'vari ortam mekanlar atmosfer araya Single gibisi senaryo ilerleyişi koymaları vb).

    Şimdi F76 oyuncuları size klasik bir soru:
    Fallout 76'nın tamamı Multiplayer üzerine Online oyun mantığıyla kurgulanmış yapılmış tamam bu belli bir şey, acaba diyorum (Steam sürümü) "Wastelanders" güncellemesiyle F76'nın yenilenmesi eli yüzü düzeltilmesi NPC karakterler eklenmesi senaryo/görevlerle ilerleyişi vb derken bu oyun şimdi alınır mı? Singleplayer olarak (sanki "Fallout 4" oynuyormuş gibi) idare edebilir miyiz? Yani şöyle The Elder Scrolls Online'da yaptığım gibi yaparım F76'yı da Singleplayer oynarız desek (F76 ortamlarını gezerek keşfederek single olarak görevler yaparak vb) böyle heveslenip alsak sonra (129 TL) pişman olmayalım, sonuçta aynı paraya Steam'de (indirimde 125 TL olmuştu) Metro Exodus var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 15 Nisan 2020; 0:24:55 >




  • Oyunu Steam üzerinden ilk bir saatlik kısmını oynadım.Klasik bir açılışla başlayan oyunda her zaman olduğu gibi detaylı bir karakter oluşturma kısmı karşılıyor ve ilk görevimize başlıyoruz.

    Oyunda ilk andan itibaren diğer oyuncularla etkileşime geçebiliyoruz.Davet etme yada takas teklifi gönderebiliyoruz.Emojiler ve fotoğraf modu gibi eklentilerde bulunuyor.Etrafımızdaki diğer oyuncularında seviyelerinden dolayı yeni başlayanlar olduğu anlaşılıyor.

    Oyun Fallout 4 ile aynı grafik motorunu kullansada Fallout 4 ten daha optimize ve daha yüksek performansta çalışıyor.Herhangi bir bağlantı sorunu yada oyun içi çökmeye rastlamadım.Her ne kadar Creation Engine yaşını belli etsede ışıklandırmalarda gelişme olduğunu söyleyebilirim.

    İlk gözlemlerim bunlar,oyunda ilerledikçe paylaşımlarda bulunmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk çıktığı dönem Xbox One x de denemiştim, npc yokluğu ve oyunun yeni çıkışından dolayı eksikliği gözle görülüyordu.

    Şimdi Steam sürümünü satın aldım ve oyunda 1-2 saatlik deneyimim sonrasında ciddi gelişmeler görüyorum. Optimize güzel, grafikler konsoldan sonra şahane ve en önemlisi npcler heryerde. Gerçekten hoşuma gitti..

    Oyunda çözmem gereken çok şey var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yeterli bir izlenim elde edecek kadar oynadım ve ardından özellikle Wastelanders güncellemesinin daha önceki sürümlerini oynayanlar tarafından nasıl yorumlandığına bakmak için kullanıcı incelemelerine göz attım.Tahmin ettiğim üzere son güncelleme oyunu baştan aşağı yenilesede oyunun önceki halini bilenlerin tepkisini giderememiş ve bunlarda incelemelere genelde olumsuz olarak yansımış.Açıkcası oyunun çıkış ve sonraki sürecini oynamadığım için yorumlayamayacağım fakat dünden beri oynadığım süreçte oyunun bu kadar eleştirilecek düzeyde hatalı ve sorunlu olmadığını düşünüyorum.Etrafta diğer oyuncular olmasa bu oyunun tek kişilik bir Fallout oyunundan çok bir farkı yok gibi görünüyor.Önceden böylemiydi bilmiyorum fakat etrafta çok sayıda Npc yer alıyor.Bazen görev alıyor bazende diyalog kurabiliyoruz.Üretim,kamp kurma,silah ve zırh geliştirme ve elbette karakteri geliştiren perkler oyunda yer alıyorken bunlara ek olarak açlık,susuzluk ve hastalık gibi hayatta kalma ögeleride içeriyor.Perkler tek yada bir arkadaşınızla oynamanıza göre farklı özellikler katıyor ve tek oynayan içinde takım olarak oynayan içinde kazanımlar sağlıyor.

    Görevler ise ana ve yan görevlerden oluşuyor.Bu görevleri çeşitli Npclerden ve oyun içinde bulduğumuz ses kayıtlarından alıyoruz.Bunun dışında ise belirli süreleri olan Public Eventler ve günlük görevler bulunuyor.Bu eventlerin türüne göre belirli bir seviye gereksinimi var ve daha zorlu düşmanlarla karşılaşılan görevler oluyor.Bu görevler süreli ve haritada yerleri belirtiliyor.Eğer görev alanına girerseniz oyun event alanında olduğunuzu belirtiyor.Seviyeniz uygun değilse bile eventlere katılabiliyorsunuz fakat oyunun başlarındakiler için çok zorlayıcı oluyorlar bu nedenle seviyeniz uygun değilse alandan çıkabiliyor yada diğer oyunculara katılıp oynayabiliyorsunuz.Oyunda 5.seviyeye gelene kadar PvP aktif değil 5.seviyeden sonra açılıyor.Gerçi oynadığım sürede yüksek seviyelere gelmiş oyuncular olsada kimse kimseye pek bulaşmadan oyunun dünyasını keşfediyorlar.Adventure modunda oyuncular daha çok oyunun dünyasını ve görevlerini tamamlamaya çalışıyor.Adventure dışında Nuclear Winter adı altında Battle Royale moduda bulunuyor.

    Oyunun eleştiride bulunulan en büyük kısımları sanırım oyun içi ödeme ve özel serverlar için aylık üyelik istemesi olduğunu düşünüyorum.Eğer oyunun dünyasını tek başınıza yada 8 kişiye kadar arkadaşlarınızla oynamak istiyorsanız Fallout 1st üyeliği almanız gerekiyor.Bu üyelik yoksa haritayı diğer oyuncularla birlikte oynamak durumundasınız.Bunun dışında Atomic Shop olarak geçen oyun içi mağazada atom puanlarıyla çeşitli kozmetik itemler satın alabiliyorsunuz.Atom puanlarını iki şekilde elde ediyorsunuz ilki oyun içindeki challenge görevlerini tamamlamak diğeri ise gerçek parayla alınıyor.Atom puanı kazanmak için challengeleri yapmak yeterli olsada yinede bu durumun bir şekilde oyun içi ödemeye yönlendirdiğinide belirtmem gerekiyor.

    Oyunda şu an için 10 saate yakın bir süreyi geride bıraktım.Bu süreçte bağlantı sorunu,oyun içi çökme yada bunlara benzer bir sorunla karşılaşmadım.Oyun hakkında okuduklarımdan dolayı başlamadan önce pek iyi bir deneyimin olmayacağını düşünsemde şu an için gayet güzel ilerlediğini söyleyebilirim.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bende Fallout serisi hayranıyım bu oyunu abimle ben almayı ve beraber oynamayı planlıyoruz da, cevabını bilmediğim bir soru var. Oyunda server seçimi yokmuş, seni direk en az pingin olduğu servere atıyormuş. Şimdi ben abimle aynı servere girebilir miyim? Büyük ihtimalle girebilirim dire düşünüyorum. Biz beraber oynayıp beraber mekan falan yapacağız.

    Ayrıca Fallout 76 nın haritası 135km kare olmasına rağmen bir haritada 60 kişi mi ne varmış bu doğru mu? Eğer öyleyse bu oyunun online olmasında ki mantığı ney ki? Eğer öyleyse ben 3 saat oynayayım anca bir kişiyi görebilirim. Benim hayalimde tanımadığım insanlarla muhattap olup konuşup beraber ava çıkmamız gibi şeyler vardı.

    Diyelim ki abimle ben bi yerleşme yeri yaptık yatak falan yaptık. Ertesi gün oyuna girdiğimizde o yaptığımız şeyler durur değil mi? Başka bir oyuncu etkileyebilir mi bizim yaptığımız yerleşmeye?
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Oyuna Adventure modunda giriş yaptığınızda sizi bir sunucuya alıyor ve sunucudaki diğer oyuncuları sosyal menüsünden görebiliyorsunuz.Eğer iki kişi olarak girecekseniz sizi aynı sunucuya takım olarak atıyor.Bu nedenle birlikte oynayabiliyorsunuz.

    Her bir sunucuda toplamda 24 oyuncu bulunuyor.Harita üzerinde sunucudaki oyuncuların haritanın hangi konumunda olduğunu görebiliyorsunuz.Bir oyuncuyla karşılaşmadan sosyal menüsü üzerinden davet atabilirsiniz.Eğer oyuncuyla karşılaşırsanız yine davet etme,takas teklifi gönderebiliyorsunuz.Bu nedenle belirttiğiniz üzere oyuncularla birlikte oyunun dünyasını keşfe çıkabilirsiniz.

    Oyunda C.A.M.P olarak ifade edilen ve taşınabilen bir yerleşkeniz var.Wastelanders güncellemesiyle kurulabilen alanlar daha çok binalardan uzak alanlar olabiliyor.İlk C.A.M.P ınız ücretsiz sonrakileri ise kurmak ve taşımak için caps harcamak durumundasınız.Yerleşke yerinizi belirledikten sonra istediğiniz şekilde özelleştirebiliyorsunuz fakat oyunda kaynak toplamak zor olduğundan özellikle başlarda çok harcama yapmamak gerekiyor.Bu kamplar NPC ler yada gerçek oyuncular tarafından istila edilebilir.Kampınız ne kadar değerliyse baskın olma ihtimalide artıyor fakat diğer oyuncuların gelip kampınızda dinlenmesi yada varsa üretim istasyonlarını kullanması bir sorun oluşturmuyor.Üzerinizdekileri yada kullanmadıklarınızı kampta oluşturacağınız stashe bırakırsanız stashdekileri alamıyorlar.Oyuncuların kampınızı istila etmesine karşın savunmaya alabilir yada kampı bozarak daha sonra tekrar kurabilirsiniz.Bunların dışında diğer oyuncuların kampınıza saldırma riski her zaman bulunuyor.Böyle bir durumda ise yani kampınızı yağmalayan birisi olursa haritada başına ödül konuyor ve diğer oyunculara bildiriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Nisan 2020; 21:44:44 >




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.