Şimdi Ara

Fallout 4 (2015) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.645
Cevap
57
Favori
168.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ayıbogan190

Bu sene goty çok fena kapışmalara sahne olacağa benziyor. Efsane oyunlar arka arkaya sıralandı.

kazanan belli tabi lafı bile olamaz

Orijinalden alıntı: The wind blow

quote:

Bu sene goty çok fena kapışmalara sahne olacağa benziyor. Efsane oyunlar arka arkaya sıralandı.

Kimin kazanip kazanamayacagini bilemem ama Fallout un bu sene yani 2015 yilinda kazanamayacagi kesin.Cunku goty surumu en erken 2016 yilinda cikacaktir.Oyun ciktiktan sonra bu sene ve 2016 yilinda birsuru DLC cikacak.

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

quote:

Kimin kazanip kazanamayacagini bilemem ama Fallout un bu sene yani 2015 yilinda kazanamayacagi kesin.Cunku goty surumu en erken 2016 yilinda cikacaktir.Oyun ciktiktan sonra bu sene ve 2016 yilinda birsuru DLC cikacak.

fallout için dlc şart değil illa zaten bayağı bir içeriği var oyunun

• Degil ama ne yazikki firmalar bunu yapiyorlar.Heleki F4 gibi efsanevi bir oyunu olabildigince kazanca cevirmeye calisacaklardir.Ben DLC lere kesin gozuyle bakiyorum ama belki ucretsizde yapabilirler.Her halukarda DLC olacak ve GOTY en erken 2016 yilinda cikacak gorunen bu.Umarim son anda bir aksaklik olmazda oyunu ertelemezler.

Orijinalden alıntı: killnOd

Degil ama ne yazikki firmalar bunu yapiyorlar.Heleki F4 gibi efsanevi bir oyunu olabildigince kazanca cevirmeye calisacaklardir.Ben DLC lere kesin gozuyle bakiyorum ama belki ucretsizde yapabilirler.Her halukarda DLC olacak ve GOTY en erken 2016 yilinda cikacak gorunen bu.Umarim son anda bir aksaklik olmazda oyunu ertelemezler.

oyunun bayağı içeriği var benim endişem bsc nin bahsettiği gibi paralı modlar eğer modlar paralı olur dlc ler ise yüksek fiyata satılırsa sadece fallout 4 le oynarım nasıl olsa bayağı bir içeriği var normal falloutta bile hissettirmez dlc olmaması ama olsada iyi olur new vegas mesela sırf dlc için bile alınır

edit.herşeyi eksileyin bir siz eksiktiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 27 Haziran 2015; 22:20:55 >

• Paralı mod olayına kalkışmışlardı Skyrim ile başlamışlardı sağlam tepki gelince vazgeçmişlerdi, yani paralı mod geleceğini pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 29 Haziran 2015; 3:20:24 >

• Bunca senedir RPG oynarım, F4 videolarından gördüğüm kadarıyla oyun düz FPS olmuş. Ne RP ile ne de başka bir şey ile alakası kalmamış. 3 'de RP öğrelerini azaltmışlardı, bunda hepten batırmışlar. Saçma bir pipboya ve salak bir envanter sistemine (skyrim'e de bu yüzden gıcık oluyordum, koskoca adlı sanlı firma devasa bir oyun, adam gibi envanter sistemi yok) ihtiyaç duymuyoruz! Bol grafik de istemiyoruz! Öyle istesek şişirilmiş grafikli tonlarca saçma sapan FPS oyunları oynarız. Adam gibi RP öğeleri içeren oyun yapın arkadaş. Nedir bu reziillik

Orijinalden alıntı: Goril1

Bunca senedir RPG oynarım, F4 videolarından gördüğüm kadarıyla oyun düz FPS olmuş. Ne RP ile ne de başka bir şey ile alakası kalmamış. 3 'de RP öğrelerini azaltmışlardı, bunda hepten batırmışlar. Saçma bir pipboya ve salak bir envanter sistemine (skyrim'e de bu yüzden gıcık oluyordum, koskoca adlı sanlı firma devasa bir oyun, adam gibi envanter sistemi yok) ihtiyaç duymuyoruz! Bol grafik de istemiyoruz! Öyle istesek şişirilmiş grafikli tonlarca saçma sapan FPS oyunları oynarız. Adam gibi RP öğeleri içeren oyun yapın arkadaş. Nedir bu reziillik

inşaat sistemini görünce bende bir garip oldum bide new vegası 1 senede anca bitiren birisi olarak
  • Hocam malesef casual oyunculara yaranmak adına RPG öğelerinden baya vazgemişler gibi görünüyor. Diyalog sistemi çok kötü. Sadece 4 seçene sınırlandırılmış. Ki benim önceki Fallout oyunlarında (3 hariç) en hoşuma giden şey diyalog çeşitliliğiydi fakat FO4 bu sınırlandırmış gibi. Ayrıca skill sisteminin kaldırılıp (speech, lockpick gibi yetenekleri arttırdığımız sistem) yerine perk bazlı bir sistem getirildiği söyleniyor. Bu gidişle oyun RPG açısından hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor.

Ayrıca şöyle bir yazı okudum oyun için neden heyecanlanmamamız gerektiği ile ilgili. Tavsiye ederim

http://techraptor.net/content/cooling-hype-fallout-4

• Bu fallout shelter androide ne zaman cikacak? Bir de cikarsa indirmek parali mi olacak? Yoksa oyun ici satis oldugu icin uretsiz mi olur?

Orijinalden alıntı: Bashare

Sistem gereksinimleri hakkında bilgi var mı arkadaşlar?

paylaşıldı ilk sayfada

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Bu fallout shelter androide ne zaman cikacak? Bir de cikarsa indirmek parali mi olacak? Yoksa oyun ici satis oldugu icin uretsiz mi olur?

öbür ay çıkıcak parasız internetsiz olucak

quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Bu fallout shelter androide ne zaman cikacak? Bir de cikarsa indirmek parali mi olacak? Yoksa oyun ici satis oldugu icin uretsiz mi olur?

öbür ay çıkıcak parasız internetsiz olucak

Cok iyiymis. Bilgi icin tesekkurler.

Oyunun türkçe dil konusunda gelmeyeceğini düşünüyorum. Firmanın diğer oyunları tr steam vs. iyi satmış olsa da (Skyrim vs) bunun sadece orjinal satışla da alakası yok.

Türkçe dil için satış getirisi maliyeti sanırım kurtarmıyor.

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.