Şimdi Ara

Fallen Earth Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Geçenlerde Fallen Earth'ün F2P olduğunu duydum ve oyuna girdim fakat oyunda Türkiye sunucusunu göremedim ve Türk oyuncu bulmam da çok zor oldu. Bu yüzden Facebook üzerinden bir sayfa açtım. Bu sayfa sayesinde hem oyunda birbirimizi bulabileceğiz, hem de yardımlaşma ortamı doğacak.

    Desteklerinizi bekliyorum...

    http://www.facebook.com/FallenEarthTR



  • ben ve bi arkadaşım daha fallen earth oynuyoruz eger hala oynuyorsan nickim pacoxct oyunda ulaş bana
  • Oyunda sanırım tek Türk clan i bizimki ( TURKUAZ ) Oyunu 4-5 aydır oynuyorum oyunda tek sıkıntı benim kanaatim gerektiği kadar oyuncu yok ama bu çok sıkıntı olmuyor gene pvp yapılacak kadar adam var hatta daha fazlası var :) . Burdan facebook sayfa link i vermek falan yasakmı bilmediğimden facebook da Fallen Earth Türkiye Oyuncu Toplanma Alanı diye aratırsanız sayfamıza ulaşa bilirsiniz. Oyun içindeki ismim. Kagan Ozaslan- Mincari - ( Tesla Teyze ) :) . Oyun çok güzel iyi vakit geçirile bilicek bir oyun herkesi bekliyorum.
  • Facebook kullanmıyorum malesef gelemiyorum. İndiricem oyunu lakin oyun gamefirst'ün mü ona göre indiriyim bir yanlışlık yapmiyim hızlı cevap verebilirseniz sevinirim
  • arkadaşlar benim çok büyük sıkıntılarım var oynu sevdim sevmesinede 5 level'im ata binemiyorum haala yardım ederseniz sevinirim Id:Killervolga ekleyin oyunda beni bulup falan yardim edin çok ihtiyacım var Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar oyunda aynı isimle yer alıyorum 3 yıl kadar önce başlamış ancak zamansızlıktan oynayamamıştım, geçtiğimiz hafta birkaç kardeşim ile birlikte yeniden başlama kararı aldık. Şu an oyunda aktif şekilde bulunmaktayız. "Estergon" isimli birliği (klan/lonca ne derseniz) kurduk. Yeni başlayan arkadaşlar loncamıza buyursun gelsin, TS adresimizi loncadan elde edebilirsiniz. Akşamları büyük bir aksilik olmazsa oyunda bulunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kay1PRuH -- 12 Mart 2013; 10:52:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.