Şimdi Ara

falcon boardla ilgili sorularım var???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar falcon boardlı bi xbox 360 almayı düşünüyorum ucuza buldum ama son çıkan oyunları oynayabilirmiyiz acaba mesela gears of war 3 çıkacak yarına ve kinect desteği yoktur sanırsam o iş nasıl hallediliyor? ve başka eksileri olur mu şimdiden teşekkür ederim ...

jasper bordlu bir makina bulmanı tavsiye ederim,
    kinect desteği yazılımsal bir şey makinayı güncellediğinde o destek zaten otomatik olarak geliyor.
    Bianchi elite , live with walkman
  • Ne kadara buldun? O daha önce 3k görmüştür 2.else %100 garantisini vereyim,ben de falcon kullandım 5-6 ay gidiyor maksimum parana yazık edersin 100 200 lira daha ver adam gibi al.Aralarında fark yok oyun oynatmak açısından hepsi stabil.
  • şans işi 2 tane falcon board konsolum var birini 3 senedir kullanıyorum diğeri 2. senesini doldurdu.. bütün falcon boardlar 3K verir diye birşey yok... düzgün kullanırsan uzun yıllar götürür seni dostum ha şöyle bir durum var.. 2. el olduğu için riskli tabiki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anselmo35 -- 23 Eylül 2011; 1:11:50 >

Jasper iyidir risk alma boşuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ.D BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Computer Science
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ledler hakkında bir sorum var
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Senin ki istisna olmuş bu kadar büyük bir çoğunluğun bozuldu herkes hoyrat kullanmamıştır herhalde falconu, en azından ben

Jasper iyidir risk alma boşuna.

dediğim gibi şans işi.. 3K vermeyen falconlarda olabiliyor.. tabi ki risk .. Tavsiyem Jasper board ..

Orijinalden alıntı: emrenass

2007 de aldigim falcon hala calisiyor kuzenimde simdi bn orjinale gecmek icn slim aldim

Yaptırmışsındır hocam mutlaka imkansız 4 sene dayanması

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

2007 de aldigim falcon hala calisiyor kuzenimde simdi bn orjinale gecmek icn slim aldim

Yaptırmışsındır hocam mutlaka imkansız 4 sene dayanması

yaptırmadın :D ve şuan kuzenimde günde 4-5 saat oynuyo altına sünger koydum her iki ucunada aldığım günden beri altı yere değmiyo fazlada ısınmıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 23 Eylül 2011; 16:24:04 >

İ.D BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Computer Science
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.