Bildirim
Falcon BMS Rudder Sorunuuuuu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gümüş kaplanlar sitesine açarsan daha kolay yardım alırsın bu konuda -
extreme 3d de rudder kullanmanı tavsiye etmem. çok hassas olduğu için joysticki hiç hareket ettirmesen bile uçak saçma tepkiler verebiliyor. stabil uçmak mümkün olmuyor bu yüzden.
rudderı klavyeden kontrol etmek en mantıklısı. -
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
gümüş kaplanlar sitesine açarsan daha kolay yardım alırsın bu konuda
hocam foruma baktım ama bulamadım bikaç konu var ama farklı sorunlar.Hangi bölümde ve konu adı nedir ? -
o sitede konu açın demek istemiştim. oradaki herkes bu simi kullandığı için daha kolay yardım alabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
extreme 3d de rudder kullanmanı tavsiye etmem. çok hassas olduğu için joysticki hiç hareket ettirmesen bile uçak saçma tepkiler verebiliyor. stabil uçmak mümkün olmuyor bu yüzden.
rudderı klavyeden kontrol etmek en mantıklısı.
Hassaslık ayarı için Logitech Software yükleyerek deadzone ayarı verebilirsiniz. Bu sayede titreşim düzeliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: kartal172
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
rudderı klavyeden kontrol etmek en mantıklısı.
Hassaslık ayarı için Logitech Software yükleyerek deadzone ayarı verebilirsiniz. Bu sayede titreşim düzeliyor.
bms de değil ama dcs de logitech software den ayarlamıştım. ama hiç bir etkisi olmadı. muhtemelen bms tede olmayacaktır.
sırf bu rudder kontrolü yüzünden nefret ediyorum bu joystickten. -
Ben kullanıyorum ve şahsen herhangi bir sorunum yok. Dediğim gibi deadzone ayarı önemli. Ayrıca programı logitech software den açmayı deneyin yoksa bir işe yaramaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X