Şimdi Ara

FALCON ACİLL BAKIN KESMEYE GİDİOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUNDAN İYİ İTEM ÇIKIYOMUŞ DİE DUYDUM ACABA NE ÇIKAR?

• quote:

Orjinalden alıntı: R@pTOr

ARKADAŞLAR BUNDAN İYİ İTEM ÇIKIYOMUŞ DİE DUYDUM ACABA NE ÇIKAR?

herşeye katan yüzük veya kolye çıkabilir
  • shell falan. raptor düşeceini sanmam hadi kolay gelsin

• süper itemler çıkar mutlaka
    inş rahat kesersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirby

süper itemler çıkar mutlaka
    inş rahat kesersiniz

lvl 61 warrior umla kesicem rahat olcağını umuyorum.(buffsuz)1920 heal sade
  • seri çalışır dikkat et yatmayasın
  • tek mi kesiceksin neyse kesebilirsen iidir hoştur severim keratayı bi yanlışını görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeri nirde söylerseniz bizde uğrarız arada :) bi tarif edi verin cz demeyin oraya alerjim var.
    sanki orc lar benim cz ye gidişimi bekliyolar pusu kuruyo şarapzsızlar.
    areste bi kere 51 asasinle geziom (ark charı) dişime göre bişey arıyom 6 tane orc çıktı bi anda. 2 mage yi indirdim ama ne olduğunu anlayamadan ölmüştüm.
    tabi arkadaştan bi güzel azar işittim :P
  • Buffsuz kesemessin kesin bir kez yatarsın arkanda 1920 heal olsa bile...

ben en son 1 hafta önce denedim 3 tane kesdik boş çıkdı... Adamın zehiri zaten götürüo :D paso 720 lik pot basdım townda... Sonra sinirlendim dm denedim 2 yattım bi yatırdım bOşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk_325

Buffsuz kesemessin kesin bir kez yatarsın arkanda 1920 heal olsa bile...

ben en son 1 hafta önce denedim 3 tane kesdik boş çıkdı... Adamın zehiri zaten götürüo :D paso 720 lik pot basdım townda... Sonra sinirlendim dm denedim 2 yattım bi yatırdım bOşşş

lvl 60 charla dm yatırdıysan helaaaaal 2 kere yatsanda fark etmez
  • güzel bişi çıkıyomu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheAssasian

quote:

Orjinalden alıntı: cenk_325

Buffsuz kesemessin kesin bir kez yatarsın arkanda 1920 heal olsa bile...

lvl 60 charla dm yatırdıysan helaaaaal 2 kere yatsanda fark etmez

evet arkadaşlar falcon maceram sona erdi 4 tane kestim 1 tane pot çıktı diğerleri boş :) şans işte hem ben 61 lvl im dm yi uzun sürsede yatırıyorum

• tek bıraz zor kesersın am kolay gelsın dıkkat et yatırmasın vurunca tamvuruyo kerata

• onu kesmek varya dark maredende zor dene bı ıstersen kohacı olanlar lwl bakabılır onlardan bı kutu cıkıyo gorev ıcın 100 mly ex verıyo dedınız falconlarsa deneyın bı kesmeyı gorun zuahhahaha
  • ben glacier mage'im , crimson wing kesebiliyorum ama 2 dakkamı alıyo, heralde falconda keserim, niye öyle abartınızki...
    bu arada elmoradda falcon görmedim sanki,
    falconlar eskisi gibi eslantta mı hala? gitmiyomki eslantta, ölürüz falan resser bulamayız
  • HAYATTA KESEMEZSİN BUFFSUZ.FALCONUN 60 BİN CANI VAR KAÇ DAMAGE VURDUĞUNU DA SEN DÜŞÜN BOSS DAN FARKI YOK.
  • benim battle priestime 960 buff 160 ac varken lvl 49 da bana 1400 koydu dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

HAYATTA KESEMEZSİN BUFFSUZ.FALCONUN 60 BİN CANI VAR KAÇ DAMAGE VURDUĞUNU DA SEN DÜŞÜN BOSS DAN FARKI YOK.

Adam 4 tane kesmiş bile Anıl.Uyan koçummmmm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Darkness_

benim battle priestime 960 buff 160 ac varken lvl 49 da bana 1400 koydu dikkat et

ama sen battlesın battle nin defansı zayıf olur die bişliyorum ....ama atack
  • keserken kolay gelsin inş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.