yeri nirde söylerseniz bizde uğrarız arada :) bi tarif edi verin cz demeyin oraya alerjim var. sanki orc lar benim cz ye gidişimi bekliyolar pusu kuruyo şarapzsızlar. areste bi kere 51 asasinle geziom (ark charı) dişime göre bişey arıyom 6 tane orc çıktı bi anda. 2 mage yi indirdim ama ne olduğunu anlayamadan ölmüştüm. tabi arkadaştan bi güzel azar işittim :P
Buffsuz kesemessin kesin bir kez yatarsın arkanda 1920 heal olsa bile...
ben en son 1 hafta önce denedim 3 tane kesdik boş çıkdı... Adamın zehiri zaten götürüo :D paso 720 lik pot basdım townda... Sonra sinirlendim dm denedim 2 yattım bi yatırdım bOşşş
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_325
ben en son 1 hafta önce denedim 3 tane kesdik boş çıkdı... Adamın zehiri zaten götürüo :D paso 720 lik pot basdım townda... Sonra sinirlendim dm denedim 2 yattım bi yatırdım bOşşş
lvl 60 charla dm yatırdıysan helaaaaal 2 kere yatsanda fark etmez
güzel bişi çıkıyomu??
quote:
Orjinalden alıntı: TheAssasian
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_325
lvl 60 charla dm yatırdıysan helaaaaal 2 kere yatsanda fark etmez
evet arkadaşlar falcon maceram sona erdi 4 tane kestim 1 tane pot çıktı diğerleri boş :) şans işte hem ben 61 lvl im dm yi uzun sürsede yatırıyorum
tek bıraz zor kesersın am kolay gelsın dıkkat et yatırmasın vurunca tamvuruyo kerata
onu kesmek varya dark maredende zor dene bı ıstersen kohacı olanlar lwl bakabılır onlardan bı kutu cıkıyo gorev ıcın 100 mly ex verıyo dedınız falconlarsa deneyın bı kesmeyı gorun zuahhahaha
ben glacier mage'im , crimson wing kesebiliyorum ama 2 dakkamı alıyo, heralde falconda keserim, niye öyle abartınızki... bu arada elmoradda falcon görmedim sanki, falconlar eskisi gibi eslantta mı hala? gitmiyomki eslantta, ölürüz falan resser bulamayız
HAYATTA KESEMEZSİN BUFFSUZ.FALCONUN 60 BİN CANI VAR KAÇ DAMAGE VURDUĞUNU DA SEN DÜŞÜN BOSS DAN FARKI YOK.
benim battle priestime 960 buff 160 ac varken lvl 49 da bana 1400 koydu dikkat et
quote:
Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@
HAYATTA KESEMEZSİN BUFFSUZ.FALCONUN 60 BİN CANI VAR KAÇ DAMAGE VURDUĞUNU DA SEN DÜŞÜN BOSS DAN FARKI YOK.
Adam 4 tane kesmiş bile Anıl.Uyan koçummmmm.
quote:
Orjinalden alıntı: _Darkness_
benim battle priestime 960 buff 160 ac varken lvl 49 da bana 1400 koydu dikkat et
ama sen battlesın battle nin defansı zayıf olur die bişliyorum ....ama atack