Şimdi Ara

Falcıya gittim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
118.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fal baktırmanın neden dinimizce yasak olduğunun kanıtıda budur işte! Zayıf karakterli insanlar herhangi bir sahte yada işinin ehli falcının sözlerinden aşırı derecede etkilenip kötü sonuçlar doğurabilirler.

    Fal meselesinede gelince, geleceği Allah'tan başka hiçkimse bilemez, ALLAH İZİN VERMEDİKÇE!!!
    Kadın cinleri kullanarak senin geçmişin hakkında bilgi almış olabilir ve geleceğe dair tahmin yürütmüş olabilir.

    Fal bakmayla alakalı benimde ilginç bir anım var ama burda anlatmayacam. Sadece şunu söyleyeyimi kadın para için bakmıyordu falı, ve fal bakmayı rüyasında öğrenmişti. herneyse....
  • Herkes fala inanma ama falsız kalma tadında olaylar yaşamış ne hikmetse.

    Daha yeni. Çok yakınım, evliliği birdenbire ve çok sancılı bir süreçle bitiyor. Beyoğlunda bir kafede bir falcıya gitmişler arkadaşlarıyla. Nasıl yapıyorlar bilemiyorum ama biliyorlar.Bunlar kafa karıştıyor.Acaba diyor insan.

    Ben hiç baktırmadım. Hususi falcıya gitmem. Ama önemli bir karar öncesi (evlilik vs gibi) insanın birilerinden "ok" almak için kendini rahatlatmak ve yaptığının doğru olduğuna, iyi sonuçlara yol açacağına inanmaya deli gibi ihtiyaç hissediyor.
  • tmm da yerini niye inatla söylemiyosun onu anlamadım gidip baktıracam buraya da topicimi açcam
  • falcıda keramet olsa merdiven altında 10ytl ye iş yapmaz o bilgilerle yetenekle çoktan trilyner olurdu
  • izmirde fiesta cafe war trv mekanı ama saglam fal bakanlarda var ! bide benim ablamn arkadşnn anneside fal bakıyordu ve inanılmaz bi şekilde herşeyi biliyodu kagıtla bi fal bakmıstı inanmayıp dalga geçtim ama baktıktan sonra bütün fikrim deişti kadın ufak bi kagıdı okudu üfledi fln kagıt sordugun sorulara cvp weriyodu surat fln beliriyodu kagıtta gerçekten cok garip bide eniştemn annesi var kadın annesinn ölcegi zamanı bile bilmiş falda ve falı bırakmış yanii kesinlikle cok iyi fal bakan insnlar var!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 29 Aralık 2008; 23:48:07 >
  • falın fallansın, . kıllansın dedimi hocam bakmaya başlarken
  • seni tanıyan biri falcıya gidecegini duymuştur falcıdan anlaşmışardı öyle şeylere aniden gidecen kimsenin haberi yokken tek gidecen de baklım bilecek mi insanları kandıryor bu tipler
  • Nekadar tuhaf ya ben inandım anlattıklarna.Kadın düşüncelerini görüyor ve gelecekten haber veriyor.Bence bu kötü birşey bana kötü birşey sölese biterim herhalde. Birdaha gitme kötü olur
  • akşam DH ' a konu açacağını da bilseydi tam olacakmış şaka bi yana pm den söyleyebilir misin yerini ?
  • abimin iş arkadaşı(bayan) gitmişti bi kez büyükçekmecede falcıya

    kız girdiğinde doğruları soylediğinize nasıl inanabilirim diye sormuş

    falcı aklından bi isim tut demiş


    kız tuttum demiş

    falcı osman çok kolay oldu başka bişe tut demiş( kız dumur ) kız başka bi işim tutmuş

    ya muhammed ya da muammer ikisinden biri demiş kızın tuttuğu isim muhammed miş
  • Sana iyi bir yalancı falcı denk gelmiş,ya sana ailende kötü bişey olucak deseydi,belli ki bu tür şeylere kafaya takan birisin,boşu boşuna üzülcektin,ya da evli olsan karın hakkında saçma sapan şeyler söylese yuvanı dağıtıcaktın.

    Bu tür saçmalıklara inanma,senin adını bilir yaşını bilir,bunlar olabilir çünkü bunlar fal değildir ama gelecekten haber verdiği zaman artık onu dinleme çünkü gerçekten geleceğini tahmin edemese bile saçma sapan şeyler söyleyerek bugünlerini etkiler
  • geleceğini bildikten sonra yaşamanın ne anlamı var ki
    al turşusunu kur şimdi hayatının
  • Kadıköy'ü bilenler bilir Mona Lisa cafe vardı Starbucks ın yanındaki binada.
    Şimdi ismi değişti hatırlayamicam orda bi kadın vardı bende inanmıyordum abi kadın herşeyi bildi inanmaya başladım.Ama çok fazla gitmek hiç iyi değil haberin olsun kaptırma kendini yani ona bağlı olarak yaşama sakın.
    Benim rüyama girdi böle bu karılar beni esir alıyorlar falan nasıl uyandığımı hatırlamıyorum
  • şerefsizim bana büyü yapmadılarsa ..

    keşke sölesende 10ytl hiçbişi değil bi gitsek ankarada
  • Geleceği ne insanlar bilebilir ne de cinler.Ama şöyle birşey okumuştum bir kitapta cinler melekler ile aynı boyutta bulunduğundan bazen meleklerin bildiği bilgileri edinebiliyorlarmış bunların bazıları da gelecek ile ilgili oluyormuş falan filan tam bilmiyorum ben de
  • Ben falcının anlatmasını istemeyeceğim. Sadece sorular soracağım..

    Hoşlandığım kız o falcıya gidiyor bende falcıya soracağım ne olur bu kız işi diye ? Birde bir kaç soru o kadar..
  • Lisedeyken bize psikoloj hocamız söylemişti;

    Falcılar geçmişi görebilirler ama gelecek için sadece tahmin yürütebilirler

    ve hep merak etmişimdir o yüzden gitmeye tırsarım nedeni ise bunlar bu kadar şeyi görebiliyor acaba bizim xXx yaparkenki görüntüleri görüyorlar mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 30 Aralık 2008; 0:11:14 >
  • gelecekten atar tutar, sende inanırsan takarsın kafaya ve onun attığı şeyler gerçekleşir. Çünkü sen öyle bişey olacağına inandırırsın kendini olmicaksa da olur.

    Beni dinle, git abdest al, namazını kıl, dua et, tövbe et, yoksa Allah korusun...
  • Arkadaşlar öncelikle 5 kişi gittik fakat aniden karar verdik. Yani önceden kararlaştırılmış bir durum söz konusu değil, bir şaka hazırlanması da imkansız. Kaldı ki buraya yazmadığım bir çok ailesel bilgi söyledi bana kadın ki bunların hiç birini arkadaşlarım bilmiyor.

    Söylediğim gibi, böyle şeylere inanmazdım. Şu an da pek fazla inanmak istemiyorum... Ancak kadın resmen adımı, kız arkadaşımın adını, kafamın içinden geçenleri, geleceğe dair planlarımı, geçmişte bazı yaşadıklarımı.. Harfiyen bildi. Bunları bildikten sonra geleceğe dair bulunduğu kehanetler de kafamın içerisinde soru işaretleri bıraktı. Tabi ki kız arkadaşıma bakış açım değişmeyecek, tabi ki "ulan 29 yaşında kiminle tanışacam acaba" gibi srulara takılmayacam. Ama bir kehaneti de ikiz çocuğumun olacağıydı. 12 sene sonra buraya girip kehanetin sonucu yazarım eğer ömrümüz yeterse ; ))
  • arkadaş, bu isim bilme muhabbeti falan doğrudur. kimse şaşırmasın. ancak gelecekten haber verme diye birşeyin olduğuna inanmıyorum

    insan beyni sadece görmek işitmek gibi şeyleri algılamıyor. telepati diye bir şey gerçekten var. bir insan konsantre olduğunda karşısındakinin zihnini okuyabilir. ama bu alelade sokaktan geçen biri değildir. kendini bu iş üzerinde geliştirmiş insanlardır.

    daha önce bir konuda da söylemiştim. soğuk savaş döneminde amerika bu işle sovyetleri izliyordu.
    bir belgeselde, adam önündeki resme bakarak, o anda o resmin olduğu yerdeki faaliyetleri söyleyebiliyordu. ya da birinin resmine bakarak o kişinin o anda nerede olduğunun resmini kaba bir şekilde çizebiliyordu. bunlar zihinsel faaliyetlerdir.

    ama geleceği görmenin bununla bir alakası yoktur.
    bu zihin gücüyle kaşık büken, cisim oynatan insanlar gerçekten var




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.