Şimdi Ara

Fala inanmam ama şuna bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gün önce annem komşusuyla çarşıya çıktı
    bunlar falımıza bi baktıralım deyip gitmişler falcıya . Falcı Tarot falcısı kadın başlamış anlatmaya yanlış hiçbir şey söylememiş tabi aralarda küçük yanılmalar yapmış. annem benim yerimede bi kart çekmiş başlamış anlatmaya bu gene doğruları döktürmeye başlamış 1 kere yanılmış..
    bu benim hemen hemen kimsenin bilmediği sırrımıda söylemiş
    çocuğunuz aşk acısı çekiyor ama kız sevmiyor demiş.
    aşk acısı çektiğim doğru kızla baya muhabbetimiz var yani sevdiğimi biliyor .
    yani anlatmak istediğim iki gündür gözüme uyku girmiyor ben bu kızı sadece sevmiyorum farklı bir şey bu araştırdım bu tarot falcılarının her biri farklı yorumluyormuş kartları.. kız beni sevmiyor ne demek ya buda doğrumu fallara asla inanmam takrar belirtiyim ozaman kafana ne takıyon diyorsanız bu kadın herşeyi bilmiş herşeyi sadece Allah bilir tartışmaya gerek yok bitirdi beni bu kadın yorumlarınızı bekliyorum . moralim şuan bile sıfır morale ihtiyacım var olumlu bir şey yazın nasıl çözerim bu sorunu . ne diyosunuz .

• Şeytan fısıldıyor
  • ben fala inanırım başıma gelen bir olaydan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

ben fala inanırım başıma gelen bir olaydan dolayı.

+1

Gerçekten iyi fala bakanlar var kahin gibi dediği herşey çıkıyor 2-3 kere başıma geldi dediği bütün cümleler 1 ay içerisinde çıktı..
  • Madem bu kadar iyi,çözümüde falcıya sor !..

not :kaptırmayın bu dalaverecilere paranızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 16 Temmuz 2010; 14:37:03 >
  • bizim yaşınmızda ki her ergen aşk acısı çekiyor bundan doğal birşey yok
  • iyide ben şimdi ben falcı karısının dediğine inanıyımmı
    töbe töbee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • falcılık büyücülük islam dininde tümden yasaklanmıştır bazı falcılar cinleri kullanarak senin hakkıda bir takım yrumlar yapabilirler cinler çok hızlı hareket ederler anında senin hayat hikayeni ortaya dökebilir ama yaptıkları işin sonu çok kotu
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

falcılık büyücülük islam dininde tümden yasaklanmıştır bazı falcılar cinleri kullanarak senin hakkıda bir takım yrumlar yapabilirler cinler çok hızlı hareket ederler anında senin hayat hikayeni ortaya dökebilir ama yaptıkları işin sonu çok kotu

recep reyiz
  • Bende inanıyorum bazı kişilerle ne derlerse oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Bende inanıyorum bazı kişilerle ne derlerse oluyor

ata demirer tek kişilik dev kadroda vardı böyle bişey sen o bisikleti aldın ama çaldırcan kikikiki
  • napiyim ben şimdi arkadaşlar
    kıza karşı herhangi bi uzaklaşma hissetmedim ama felaket sıkıntıdayım

fala inananlar en büyük günahlaradan birini işliyormuş
    oda var çıkmazdayım napıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beidou -- 16 Temmuz 2010; 15:45:46 >

• uppp
  • Bi daha falla ilgilenme kafandan sil olayı arkadaşım.Bu işler karışık işler fazla düşünmüyecen ben hayatımda 1 kez baktırdım o da ısrarla tüm geçmişimi saydı üstüne 1 yıl içinde şöyle böyle olacak bi yere gideceksin şu ayda gitme falan dedi bende inanmadığım için takmadım ne dediyse çıktı.Çok pişman oldum sonradan baktırdığıma günah olduğunu biliyorum ama geçmişimde olmuş olayları gelecekte olacakları resmen söyledi ve çıktı nasıl oluyo bilmem ama gerçekler bu ama fazla düşünmüyecen bu işleri.Tarot marot bilmem işimde olmaz kahve falı baktırmıştım o da zorla yapıştılar tamam dedim baktırmaz olaydım bi daha töbe.Son kez söylüyorum herkese fal,büyü,cin min bunları fazla düşünmeyin hiç uğraşmayın.Karmaşık konular başka işlerle meşgul olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.