Şimdi Ara

Fal baktırmak istiyorum, kime gideyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
16.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baktıran insanları görüyosun zaten haberlerde cahil insanlar die düşünüyorum. tamamiyle cehalet (benim düşüncem).
  • <b>fenasi </b><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>İyi de bu kadar fal baktıran imandan mı oluyor? Fal bakanlar bile bile mi şeytani iş yapıyorlar?<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    eh..herhalde yani..

<b>Doktora gitme, Falcıya Git, o daha iyi bilir..
    Polis, Dedektif olmasın, Falcıya sor, Katil Kim ?,
    İnancını bir tarafa bırak, suçu, günahı falcıya sor,
    Bilime, teknolojiye, araştırmaya ne gerek var, falcı söyler nasılsa,
    Falcılar, Borsa Kazanç Şampiyonu..?</b>

Fala ve falcıya inanmak, insanın kendisine ve doğru kavramlarına inanmamaktır. Kısacası insanın kişiliğindeki en büyük zayıflıktır, güvensizliktir.
    [afro]
  • Bu durumda burçlar ve yıldız falı da mı şeytani işlerden? Her gazetede her gün boy boy var?
  • Kötü bir dünyada yaşıyoruz <b>fenasi</b> kardeş. Ama sen, doğru yolda git. Neme lazııım..
    Seçim senin.
    [afro]
  • arkadaşlar topiği gördüm şaşırdım...açtım okudum daha daşaşırdım...halen yok fal baktıranlar var,yok gazetelerde burçlar var...eeeeee nolmuş varsa...bunlar var diye sen günahtan kurtulacakmısın...ya da kıyamette hep berabermi olacaksınız...hayır teksin allahın huzurunda...bu saçma ve en büyük günahlardan biriyle yargılanmakta çok zor olur herhalde...bunu allah bilir...kaderimiz var alın yazımız var...ayrıca bunu bilebilen birileri olsa bile hayatın zevki kalırmı sence...önceden sonucunu bildiğin bir maçı izlesen sana ne kadar zevk verir bunu böyle düşün eğer dini duygular fazla kuvvetli değilse...ayrıca sen tek başına inandığın herşeyi yapar ve her zorluğa katlanabilirsin...işte allahın verdiği en büyük güç budur...anlamadıysan bu güç zekadır...bunları başaracak tek şey...
  • İnternete girip bu foruma üye olup da konuştuğumuz bi kişi düşünüyorum ve de bu kişi falcı arıyor. OOF! OF!!
  • komedi allahım yarabbim
    beyler ciddi deilsiniz dimi??
  • arkadaş sen cinci karamol hocaya git o anlar bu mevzulardan :))
  • [Deleted by Admins]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Koray08</i>
    <br />arkadaş sen cinci karamol hocaya git o anlar bu mevzulardan :))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Cinci karamol hoca fal mı bakıyor? Cin çıkarmakla ilgilenmiyorum.
  • falcı değilde bazı gerçek medyumların bir çok şey bilebildiği doğru,medyum memiş gibileri değil tabe.ama nerede bulunurlar bilmem [nerd][:I]
  • hahahahahahhahahahahahahah
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infosist</i>
    <br />Yalan söylüyo... Hep de söyler zaten.. Doğuda falan oturmuyor..
    Aslında o, Cehennemden oturuyor.. Falcılar için orda özel bi kulüp kurmuşlar.. ısınma giderleri için hiç bişiycik istemiyorlar onlardan..

Ne falı beeaa..?
    Kafanı çalıştır beeaa..!
    Falcılardan uzak dur..*!
    Şeytanın 3. bacağı hepisi..!

<b>Sana gerçek bir olay anlatayım..</b>

bir arkadaş falcı bulmuş bi tane.. hem de tavsiye ile..
    Hem falını söylüyomuş hem de ne diliyorsan çıkmasını sağlıyormuş..
    <b>En önemlisi ise, kesinlikle para almıyormuş...</b>

Gitmiş...
    Bak demiş... Şunları alacaksın..
    Minare Gölgesi, Neft yağı, Adam otu, Minsk.. vs.. vs.. vs.. Hepiside belii bazı aktarlarda satılıyormuş ama hepsini birden bulabileceğim bir yer varmı diye sormuş..
    Ona bir adres vermişler..Gitmiş, listeyi de söylemiş..
    Ne kadar diye de sormuş iyiki..
    Cevap: 120 Milyon..

Salak, bu hala uyanmamış, güya akıllıyım diyip, mısır çarşısına gitmiş.. bütün gününü harcayıp, listedekilerin hepsini almış..
    Fiyat: 5 Milyon. Bizimkisi hala uyanmamış..

Listedekilerle beraber.. falcıyı görmeye gitmiş yeniden..
    -Aldınmı ?
    -Aldım..
    -bi bakayım demiş falcı..
    -Söyenen yerdenmi aldın..?
    -Yooo..

Adam yüzünü buruşturmuş..
    Neyse demiş.. şimdi bunu alacan demiş adam, listedekilerin hepsini ufak bi paket yapıp vermiş bizimkine.. Bunu hırıstiyan mezarlığına götürecen, mezarın birinin dibine sağ yanına gömecen demiş.

Bizim salak da yapmış bir gece söylenenleri, ödü, ..kuna karışarak..Yıldırımlı, yağmurlu bir gecede..

Tutmuşmu ? tabiki tutmamış.. Arkadaş, senelerdir vicdan azabı duyuyormuş, şimdi.. olayı çakmış ama geç olmuş.. Acaba çok büyük bir günahmı işledim deyip, yıllardır vicdan azabı duyuyormuş.. kendi anlattı hepsini.. bir daha da tövbeli falcıya malcıya..!!

<b>Mesele şu.. hala anlamıyanlara anlatayım..</b>

Falcı, listede satılanların olduğu söylenen yerle ortak çalışıyor.. 120 Milyon Hesap, yarısı falcıya, yarısı baharatçıya.. Güya para almıyor falcı...??!!bi güzel dişlemece.. her kes kuyukta..?!

Böyle salaklar olduğu sürece, her türlü yolsuzluk olur bu ülkede..

Ne falı kardeşim..?..işine bak işineee.. İnanma öyle saçma işlereee.. sen sadece düz işee..[drctr]
    [afro]
    infosist bunları dikkatle oku:

1.ben gerçekten doğuda oturuyorum
    2.falcı falan değilim
    ama sana bi falcılar bulurum
    bi falcılar bulurum
    dediklerini sana yalattırır yuttururum

mesela kaybolan bi eşyan var diyelim
    bunu sana bulurlar
    polis bile bulamaz
    ama o adamalr bulurlar
    nasıl mı buluyorlar
    ben de ayrıntılı bilemiyorum ama buluyorlar
    inleri cinleri falan kullanıyorlar ve buluyorlar

bunlara inanmanı elbette bekleyemem ama bana kimse YALANCI diyemez
    ve yalan 4 yerde söylenir ve bu durumlar hadislerde mevcuttur
    merak edersen hadisleri okuyup biraz aydınlanabilirsin

bu dediklerimi aklına iyice sok anladın mı ¿

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by civil</i>
    <br />Fal işi şeytani işlerdendir arkadaşlar.Dinimiz fal işini kesinlikle yasaklamıştır.Tehlikeli işlerdendir imani tehlike vardır çünkü gaybı yanlız Allah c.c bilir falcıya gittiğinizde Allah'tan gayrısına inanmış oluyorsunuz bu konuda.Zaten falcıların tamamı şarlatan ve sahtekar kişilerdir.Bu işlerden uzak durmanızı önemle tavsiye ederim,imani tehlike arzeden bir meseledir.

haklısın civil zaten benim dediğim adamlar geleceğe dair bişey soylemiyorlar sadece geçmişte olan bilmediğin bazı şeyleri soylerler

bazı şeyleri kestirebilmek için falcıya gerek yoktur
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by civil</i>
    <br />Fal işi şeytani işlerdendir arkadaşlar.Dinimiz fal işini kesinlikle yasaklamıştır.Tehlikeli işlerdendir imani tehlike vardır çünkü gaybı yanlız Allah c.c bilir falcıya gittiğinizde Allah'tan gayrısına inanmış oluyorsunuz bu konuda.Zaten falcıların tamamı şarlatan ve sahtekar kişilerdir.Bu işlerden uzak durmanızı önemle tavsiye ederim,imani tehlike arzeden bir meseledir.

Civil yildiz fali nedir duydun mu hic? Nasil bakilir? Kimler bakar? O kadar sabit goruslu olmayin arkadaslar. Civil arkadasimiz dedigimi bi arsatirsinda hepimize bi anlatsin bakalim neymis bu Yildiz Fali? Fal seytan isimiymis degilmiymis? Eger bulamazsa ki bulamamasina imkan yok cunku bilgili gorunuyo bu arkadas bu konularda ben aciklamasini yaparim. Iman bi falla tehlikeye girmez.

• Bence istanbul taksim sarmaşık cafe hasan var çok güzel fal bakıyor.Bana baktıkları çıktı valla benim gibi erkeklerde gidiyor.Ben ayda 1 baktırıyom tavsiye ederim.
  • arkadaslar bende fal baktırmak istiyorum. ankarada adres olarak bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olun lutfn. internette cok araştırdım ama dogru düzgün hiç bir şey bulamadım lütfen fala baktırıp baktırmama konusunda geğik yapmayalımda iş halledelim. hepinize saygılar...:D
  • ben tam bir fal hastasıyım ankarada gitmedigim falcı kalmadı, işim geregi çok seyehat ederim. şehir dışına çıktıgımdada mutlaka oranın en iyi falcılarını araştırır, birkaç fal baktırmadan gelmem. türkiyedeki en iyi falcıları ve en iyi fal kafeleri araştırmak hobim oldu artık. sakın fal için uçuk paralar vermeyin. en iyi fal bakanların makul fiyatlara baktıgını gördüm.

istanbul taksimde melekler kahvesinde şengül var çok feci bakıyor.

kayseri talas caddesinde sevgi cafede azeri bir bayan vardı ahutzer gibi garip bir adı vardı çok seri konuşuyor ve nokta atışı yapıyordu.

anakara kızılay konur sokakta turuncu cafe var. benim favorim burası. ankarada hatta türkiyedeki en iyi fal cafesidir. bana falı sevdiren ve inandıran yerde burasıdır. en iyi falcıların toplanma yeridir. gününe göre 8 ile 12 arasında falcı çalışıyor. her insana ve piskolojiye göre falcı var. ilk falıma cengiz bakmıştı, çok kırıtan bir arkadaş ama kahve falıma baktıgında elim ayagım boşalmıştı. kendime bile itiraf etmedigim şeyleri söyledi, seans bitti dediginde masadan kalkamamıştım.

Berrin isme kadar veriyor,

bütün sıkıntı ve sitresinizden kurtulmak, mutlu olarak masadan kalkmak istiyorsanız sevgi hanıma baktıracaksınız.

medyum gül e baktırırsanız, acımadan bütün gerçekleri yüzünüze vurur, piskolojiniz saglam olmalı.

yıldız hanım çok kısa bakar ama direk nokta atışı yapar...

sadece mustiyi tavsiye etmem, oda iyidir ama bence fal olarak digerlerinin yanında çok çig kalıyor.

fal merakınız varsa turuncu cafeye gitmezseniz çok şey kaybederseniz

• fal bakan bir kadın var bildiğim önceden bakırköyde cafede bakıyordu suan evlere bakmaya gıdıyor yada herhangı bır cafede bakıyor gecen yıne baktırdım ınanılmaz fal bakıyor hem tarot hem kahve falı ve uzunda bakıyor hem suankı durum hemde ılerısıyle ılgılı ınanılmaz seyler bıldı ve soyledıklerı zamanla bır bır oldu suankı erkek arkadasımla neler yasayacagımı neler yasadıgımı sonunun ne olacagını ev ıs hersey bıldı kesınlıkle tavsıye ederım bende numarası vardı 05345134107 cep telefonu arayıp randevu alabılıyorsunuz adıda sevdaydı yanlıs hatırlamıyorsam
    Eğer falla ilgileniyorsanız Medyum Sinem'i duymuşsunuzdur.Fala inanmayan bir insanım, arkadaşlarımla Turuncu Kafe'ye gittim onlar ısrar edince ben de eğlencesine baktirayim dedim. Sinem'in karşısına oturur oturmaz ondan pozitif bir enerji aldım.
    Önce nereli olduğumu söylediğinde şaşırdım sonrasında benim çok fazla konuşmama gerek kalmadan benim hayatımı bana anlattı sanki yıllardır her şeyimi bilen yakın bir arkadaşım gibiydi çok şaşırdım. Tuttuğum iki dilekle ilgili iki tarih verdi bana bunlardan birisini söylediği tarihten sadece iki gün sonra sonra yaşadım, ikincisini de bekliyorum artık o da olursa ağzım açık kalacak =D
    Tavsiye ediyorum gidip gitmemek size kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.