Şimdi Ara

Fal baktırmak istiyorum, kime gideyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
16.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuda reklamın babası dönmüş her yazan tek mesaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • Daha önce de buraya Turuncu kafede Sinem'e gittiğimi yazmıştım, kesinlikle tavsiye ediyorum, hisleri mi kuvvetli, yoksa başka ne şekilde biliyor bilmiyorum ama mutlaka deneyin
    Esen kalın =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: arzarc

ankarada kahve falı baktırmak isteyen arkadaşlar lütfen randevu alınız.506 175 35 35 arzu

Arzu hanım forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

ankarada kahve falı baktırmak isteyen arkadaşlar lütfen randevu alınız.506 175 35 35 arzu

Efendim karınıza karşı ayıp olmuyor mu?

Orijinalden alıntı: ctt butcher

quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Efendim karınıza karşı ayıp olmuyor mu?

Forumu yeni üye olan bir bayan arkadaşımıza hoş geldiniz demek niye ayıp olsunki ?
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.

• Ankaranın hatda Türkiyenin En iyi falcıları Kızılay konur1 sokak Turuncu Cafede Arkadaşlar. 13 Adet falcıları mevcut ve hepside birbirinden özenle seçilmiş profesyonel insanlar. ayrıca mekan da çok kaliteli şuan Türkiyede 13 adet falcı çalıştıran bir mekan daha yok sanırım dolaysıyla en iyi falcılarda bunları tercih ediyor çalışmak için... Gidin görün derim ufak tefek yerlerle boşa zmn kaybetmeyin

Arzu hanım selam çok güzel yazmışsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • falcı bacı uygulamayı indir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.