Şimdi Ara

Fakirlik kadar lanet bişey yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık problemleri dışında fakirlik kadar lanet bişey yok hayallerime ulaşamıyorum Allah kahretsin ben karanlığa söven bir insan değilim aydınlığa yürüyen bir insanım ama hem fakirim hem ezik ve dışlanmışım hem sosyal hayatım 0 girdiği her ortamda bekleneni alamayan bir LOSER'ım Allah kahretsin böyle hayatı

• Ya ben böyle lanet ülke görmedim doğduğuma pişmanım zenginin çocuğu ne gelecek kaygısı çekiyor ne mutsuzluk askerlik derdi yok üniversitederdi yok ben ise kara kara düşünüyorum hep
  • Yaşamak bu değil...
  • Ben bunları haketmedim hep insanlara içtenlikle iyilikle yaklaştım ve suistimal edildim.
  • Fakir edebiyatı para etmez.Adalet yoktur burada,imtihandir bu.her şey yerli yerine oturacaktır.Aydinliga yürümek için çalış,ibadet et.Karanliga sovmen bir fayda getirmez Türkçü kardeşim az yunus Mevlana oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bill gates ogrenciyken cebinde 1 doalr yoktu :) simdi 70 milyar dolarla dunyanin en zengini

fakirlik, kader ulke demek bos ,avuntu, is sende bitiyor, sen ne yaptin bu yasina kadar ? kusura bakma hakaret olara soylemiyorum ama ot gibi yasadiysan saman olrusun yapacak bsi yok

basbakan yardimcisi mehmet simsek batmanin koyunde dosgdu zar zor okudu, gleistirdi kendini , gitti dunyani yoneden finans sirketlerinden birinde bas ekonomist oldu aylik maasi 40 bin euroydu , akp fark etti gel partide ekonomi bolumune bak dedi , siradan bir adam olarak secildi vekil oldu yillar icinde yukseldi yukseldi maliye bakanligi bile yapti

https://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmet_%C5%9Eim%C5%9Fek

kades , fakirlik kader degil, ama sen degistirmek icin ne yaptin ,

• quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

bill gates ogrenciyken cebinde 1 doalr yoktu :) simdi 70 milyar dolarla dunyanin en zengini

fakirlik, kader ulke demek bos ,avuntu, is sende bitiyor, sen ne yaptin bu yasina kadar ? kusura bakma hakaret olara soylemiyorum ama ot gibi yasadiysan saman olrusun yapacak bsi yok

basbakan yardimcisi mehmet simsek batmanin koyunde dosgdu zar zor okudu, gleistirdi kendini , gitti dunyani yoneden finans sirketlerinden birinde bas ekonomist oldu aylik maasi 40 bin euroydu , akp fark etti gel partide ekonomi bolumune bak dedi , siradan bir adam olarak secildi vekil oldu yillar icinde yukseldi yukseldi maliye bakanligi bile yapti

https://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmet_%C5%9Eim%C5%9Fek

kades , fakirlik kader degil, ama sen degistirmek icin ne yaptin ,

Okul okuyorum bende hayallerime ulaşmak için fakat ne ilkokul ne ortaokul ne lise hayatım berbat geçti tam bi hayal kırıklığı yaşattı bende onun etkisinden kurtulamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    lanet olsun böyle işe
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan_sm89

Fakir edebiyatı para etmez.Adalet yoktur burada,imtihandir bu.her şey yerli yerine oturacaktır.Aydinliga yürümek için çalış,ibadet et.Karanliga sovmen bir fayda getirmez Türkçü kardeşim az yunus Mevlana oku

Farkındayım fakat ikili insan ilişkilerim berbat herkese iyi yaklaştım ve habire kazık yedim böylesini beklemiyordum ki inanç olarak da zayıfım

• kardesim eminolabilirisin copten yemek toplayip, guneydonugun koyunden, babasiz, teror ortamlarindan siyrilipta gelmis insanlar var bu ulkede siz justin bibere bakip ben fakirim diyosunuz ya , oyle demeyin, halinize sokr edip daha iyi olmaya calisin , siki claismani, kendini gleistirmeni oneririm ...

fakir olman onemli degil asil cahil kalman cok yazik olur, fakirlik gecer merak etme , KENDINI GLEISTIR GERISINI MERAK ETME paraya para demezssin ileride
  • Bunu değiştirmek için bugüne kadar ne yaptın peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik demişken bilinçli Türk gençlerinin çoğalması için diyorum.

Doğu dan ya da batı da doğulu birini alan zengin orospular için savaşmamıza gerek yok.Askerlik zamanım geldiği zaman "ben Türk üm bu millet için de savaşmam" diyeceğim.Yalnız anayasa dan "Türk" adı kalkarsa veya ülke nin adı değişirse zaten otomatikman neden olarak bu geliyor akla.
  • niye fakirim demeyeceksin, çalışıp çabalayacaksın. sisteme asla boyun eğme. çalış çabala en iyisine sahip ol. evinde oturup sabat 8 gece 12 pc başında forumlarda laklak yaparsan, oyun başından kalkmazsan söz hakkın olmaz. umarım öyle birisi değilsindir. çaba çaba çaba en sonunda güzel bir hayata kavuşursun.
  • Mehmet şimşek örneği verenler var, ben de bilal ve sümeyye örneği vereyim lan...
  • 1 ay önce cebimde 1 lira yoktu. bende elime geçen paraları bir kaba attım biriktirdim. 3 hafta sonra falan açtım bayağı para olmuş lazım olunca kullandım.

şuan öğrenci için yaz tatilinde yetecek kadar para var ama birikim yapmaya devam ilerisi için. damlaya damlaya göl olur.

kendini geliştirmek şart,bizde para ile sınanıyoruz demek ki. kendini dine var,ciddiyim.

müslümansan inanıyorsa 5 vakit namazını camiide kılmaya çalış için huzura erecektir.

• Bil gates dünyanın en zeki insanlarından biri IQ olarak.
    Bu IQ olayını neden kimse hesaba katmıyor ?
  • Of be abi güzel şeyler düşünürken bile endişeliyim.

• Napalim fakiriz diye ölmedik ya

• fakir neden fakirdir biliyor musun? calmayi bilmediginden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Mehmet şimşek örneği verenler var, ben de bilal ve sümeyye örneği vereyim lan...

Sevmedigini insanlari karalamaya calismaktan vazgecin artik.

Ben de Aziz Sancari ornek vereyim o zaman. Basaran insanlari lekemele zahmetinden vazgecin artik.

• Off dayanamıyorum 7 saattir açım evde ne bi yemek var ne bi para

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.