Şimdi Ara

FAKİR VEYRON TURBO 2400 süpürge nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
50.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu 3. Kez güncelliyorum emiş gücü sorunu yaşamıştık ondan dolayı olumsuz yorum yazmıştım sorun çözüldü

Servise emiş gücü düşük dedim filtrenizi getirin bakalım dediler sorun filtredenmiş filtrenin Yapısal sorunu var eski dikey taşıyıcıları yoktu bunda var demeli Çalışınca yumuluyordu liamda canavar gibi ilk gün bile Beyle performans yoktu son ayarda halıyı süpürmek çok zor yapışıyor halıya yeni filtrenin resmini koydum resimde gösterdiğim 3 adet dikey taşıyıcılar eski filtrede yoktu eğer sizinkide böyle değilse servise gidin değiştiriyorlar sadece filtreyi götürmeniz yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCToR -- 10 Haziran 2015; 22:45:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam, fiyatına göre güzel bir cihaz, şu ana kadar 15 adet sattım hiç bir şikayet almadım tüketiciden, bahsettiğiniz gibi özellikle motoru çok iyi. hepa 13 olması iyi bir avantaj, malzeme kalitesi iyi bir cihaz, hatta belki biraz size ağır bile gelebilir. buna rağmen toz kapasitesini düşük tutmalarının bir sebebi olabilir belki...
  • toz kapasitesinin küçük olması emiş gücüne etki etmezmi aynı süpürgeye 2.5lt hazne olsaydı daha iyi çekmezmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCToR

toz kapasitesinin küçük olması emiş gücüne etki etmezmi aynı süpürgeye 2.5lt hazne olsaydı daha iyi çekmezmiydi?

tabii tabii etki eder ama bende kestiremedim neden küçük yaptıklarını?
  • bu süpürgeden aldım bi tane. elime ulaşmadı henüz. elektronik marketlerde denemiştim çekiş gücü iyi olduğundan beğendim. elime ulaşınca ayrınıtılı olarak incelemelerimi paylaşırım
  • süpürge elime ulaştı. denedim çekiş gücü oldukça yüksek. turbo başlığının olması da büyük avantaj. emiş gücü 400 watt. bu ayarda bir süpürge philips ve rowenta modellerinde oldukça yüksek fiyatlarda. fakir veyron turbo modeli 400-550 tl civarlarında. f/p açısından ilk denemelerimi göz önüne alırsam mükemmel bir ürün. tabi zaman geçtikçe dayanıklılık konusundaki gerçeklik de ortaya çıkacaktır. umarım yüzümü kara çıkarmaz hepa 13 filtre olması da önemli bir avantaj. ses düzeyi rahatsız edici değil. hatta fakir darky'den sonra çok çok sessiz geldiğini söyleyebilirim

• mağazada bununla fakir prestige 2000 modeliyle karşılaştırdım, prestige bariz olarak daha iyiydi, ancak turbo başlığı kutudan çıkmıyor servisten alınıyor, başlık elektrikli ve 185 lira dolayısıyla fiyat 650'yi buluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öneclikle merhaba...

size turbo başlığın avantajı ve dez avantajından bahs etmeye çalışıyım
    halının ipleri veye diplerindeki tozu ortaya çıkartmak için önemli bir özellik
    evde halınız bol ise tercih edilmelidir ancak
    bu turbo başlıkların çıkarılıp temizlenmesi bir iki marka dışında yok
    o yüzden elle temizlemek biraz zahmetli
    hız olarak en iyisi thomasın patentlediği turbo başlık şu ana kadar gördüklerimin en iyisi ama fırçası çıkarılarak temizlenmiyot
    fırçasının ''çıkarılabilir özelliğide '' dyson da bulunuyor.
    bu markalar alerjen onaylı olduğundan dolayı biraz pahalıdır.
    ama dışarıya toz kaçırma konusunda bağımsız kurumlardan onay almıştır.
  • HaCToR kullanıcısına yanıt
    toz kapasitesi emiş gücünü ...
    hazne ve filteler doldukça etkiler.
    aslında emiş gücü motorun kalitesi ve torkuna bağlıdır.
    mühendisler teknik ölçümü hesaplayarak cihaz tasarlarlar
    o yüzden hazneleri ne kadar küçültürler ise boş olduğunda fırçanın uç kısmında daha çok emiş gücü hissedilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_aker

öneclikle merhaba...

size turbo başlığın avantajı ve dez avantajından bahs etmeye çalışıyım
    halının ipleri veye diplerindeki tozu ortaya çıkartmak için önemli bir özellik
    evde halınız bol ise tercih edilmelidir ancak
    bu turbo başlıkların çıkarılıp temizlenmesi bir iki marka dışında yok
    o yüzden elle temizlemek biraz zahmetli
    hız olarak en iyisi thomasın patentlediği turbo başlık şu ana kadar gördüklerimin en iyisi ama fırçası çıkarılarak temizlenmiyot
    fırçasının ''çıkarılabilir özelliğide '' dyson da bulunuyor.
    bu markalar alerjen onaylı olduğundan dolayı biraz pahalıdır.
    ama dışarıya toz kaçırma konusunda bağımsız kurumlardan onay almıştır.

bilgi için sağolun,

bu durumda turbo başlıklı süpürge arama takıntıma son vereyim mi?..
    sadece bu modellere odaklanmıştım ama eğer 500 liraya kadar alabileceğim süpürgenin turbo başlığı pratik ve zahmetsiz bir şekilde temizlenmiyorsa pek bir anlamı yok bizim için...

• fakir prestige ile veyron turboyu kıyaslamak bence biraz haksızlık olur. toz torbalı süpürgelerin emiş gücü bariz olarak daha üst düzeyde zaten. hooverin 200 tl.lik bir modelini denediğinizde bile philips marathon seviyesinde emiş gücünü elde edebilirsiniz. o zaman neden toz torbasız alalım ki diyebilirsiniz tabi o da size kalmış. toz torbasızlar kullanım açısından daha pratik olduğu için ve tozu dışarıya vermeme konusunda daha başarılı olduğu için tercih edilebilir. bu kriterleri aramıyorsanız tabiki torbalılar daha avantajlı
  • Arkadaşlar tüm olumlu yorumum için hepinizden özür diliyorum. 1 aylık süpürge başlık değiştirirken en ufak hatamda başlığın boru giren yeri çatladı. Duvara delik açarken tozu bu süpürge ile çektim çok değil 5 dubel deliği sonra içini boşatmamıza rağmen emiş gücü düştü hepa önündeki sünger tıkanmıştı onu yıkadık bakalım düzelir inşaallah
    kısacası torbalı süpürge candır 3 ayda 10 TL vermemek için çileye bak HEPA şimdiden tozdan sararmış onunda dayanacağını sanmıyorum. Nilfisk torbalı alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCToR -- 14 Aralık 2014; 18:11:28 >
    Karanlıkta fener ile bakmak iyi fikir
    Yeni halınız varsa ilk kullanımda o hazne tek halıda 2 defa doluyor bu dezavantaj değil tabi.
    +2400w baya iyi çekiyor
    +hazne kolay boşaltılıyor.
    +Güç ayarının olması güzel.
    +metal teleskopik boru ve hortum güzel.
    +hepa13 yıkanabilir filitre

-Kablo biraz kısa
    -başlıklarda bulunan tekerlekler pek sağlam durmuyor. Ama sorun teşkil etmez umarım.

• Yorumu değiltirdim up

Geçmiş olsun 😔. Ben başlığın tekerleklerinden korkuyordum, bağlantı noktasında gitmiş. Umarım hepa filitre bu süpürgeyi kullananları üzmez.

• ürünü n11 den 360 TLye aldım. arkadaşların dediği gibi ürün gayet güzel, Temizlik hortumu kaliteli ve uzunluğu yeterli. Çekim gücü gayet iyi ayar düğmesi mevcut. Hoşuma gitmeyen tarafları; toz haznesi daha geniş olabilirdi en azından daha geç dolardı, Kablo uzunluğu yetersiz.
  • Çekiş gücü yüksek bir toz torbasız arıyorsanız Samsung VC21F50VNAR/TR öneririm. Fiyatı 350-400TL arasında dolaşıyor, takibe alınırsa hesaplı satın alınabilir. Emiş gücü 440 airwatt.

Edit: Resim eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izazen -- 23 Aralık 2014; 14:29:44 >
  • izazen kullanıcısına yanıt
    İlk küçükken dyson da bu tarz süpürgeler görmüştüm. Bizim evdeki 1800lük, halen taş gibi olan rowenta'dan küçüktü ama bi o kadar güçlü ve sessiz diye reklamı çıkardı. Bu dizaynı kim yaptıysa o zaman onun üzerine bir sürü süpürge çıktı.
    Nedir bu tasarımın sırrı?

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Tasarımla ilgili benim getirebileceğim yorum; havayı türbitik tüp tasarımları ile döndürerek içinden tozları ayırması, peşinizde sürüklerken daha rahat hareket kabiliyeti, toz haznesinin net gözlenmesi ve toz haznesini temizleme kolaylığı.

Sözgelimi aşağıda resmini koyduğum Electrolux Super Cyclone gerek hareket kabiliyeti, gerek toz haznesinin ne kadar dolu olup olmadığının gözlemlenmesi, gerekse toz haznesini temizleme açısından biraz daha meşakkatli. Elbette bu eksileri kötü bir süpürge olduğu anlamına gelmiyor orası ayrı husus.

• izazen kullanıcısına yanıt
    Ben elektrikli süpürgeleri 2 kategoride ele alırdım. Dik olanlar ve yatıklar, tabi birde sonradan çıkan ne yatık ne dik olanlar
    Bizdeki dik rowentaya alıştığımdan, teyzemdeki yatık rowenta çok ilgimi çekerdi baya bi incelemiştim küçükken.
    Sizin paylaştığınız benim sınıflandırılmama göre yatık kategorisinde, ama toz haznesi farklıymış.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.