Şimdi Ara

Fakir olmanın avantajları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UlusBaker

Öyle mi diyorsun. Biraz detaylı düşünürsen zenginin zengin olmasının sebebi fakirden çalması olduğunu anlarsın bu düzende. Zenginlik insana para hırsıyla birlikte gelir.

Düşünüyorum ve hala fakirliğin en büyük nedenini eğitimsizlik olarak buluyorum. Yaşadığımız ülkeye bakınca fakirliğin nedeni olarak zenginlerin çalmasını mı görüyorsun ? Ben çok kötü tercihleri olan bir seçmen görüyorum. Kendisi için daha iyisini istemeyen , hesap sormayan vatandaş bunun nedeni bence. İskandinav ülkeleri , Hollanda , Avustralya bu ülkelerden biri olmamızın nedeni zenginler değil. Vatandaşlarımızın cahil olması. Eğer hesap sorabilen bir sistemimiz olsaydı , bu vatandaşları kimse fakirleştiremezdi.

• Hiç bi düzgün yararı yoktur tek yararı nefret ve öfke diye dostlarınızın olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0

1- Kilo alırsın çünkü abur cuburlar ucuz ama fındık fıstık ateş pahasıdır
    2- Pandemide bile 6 gün çalışmak zorunda olduğun için korona kapman çok daha kolaylaşır
    3-Paran olmayınca otomatik olarak alacak kıyafetin de olmaz
    Konu kilit üye ban
    Fakir olduğumu bi kez daha fark ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’de gayet kötü fakir olmak.
    İngiltere’de bir araştırmada işçilerin eşleri üst tabakanın eşlerine oranla çok daha mutlu, huzurlu, umutlu çıkmıştı. Basit bir hayat gayet stressiz ve rahat denilebilir.
    Tabii gelişmiş ülkelerde işçi haklarının genişliğini ve kazanımlarını gözardı etmemek lazım.

Çocuklarını mahalle okuluna gönderse çok iyi eğitim aldırabiliyor. Arabası var, sporunu yapabiliyor, üstüne düzenli ve organize şehirler.

Yine de stres dolu beyaz yakalıların karılarından daha mutlu olmaları bana Türkiye’de bile daha olası geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl fakir kilo alır. Yediği ucuz ve zararlı gıdalar kilo aldırır.

Bence fakirliğin tek avantajı hayalleriniz olur. Hedefleriniz olur. Hep bir umudunuz olur. Gerçekleşmese de o hayallerin varlığı insanı hayatta tutar.

• Fakir adam spor yapamaz oysa zengin yapar fakir obez olur

• Arnavut zühtü kullanıcısına yanıt
    Fakir adamın hayatı sporla mücadeleyle sefaletle geçiyor ne kilosu ne obezliği

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.