Şimdi Ara

fakir olmak çok zor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Calis seninde olur, enistem araba tamircisinde cirakti, kalfa oldu zamanla bisiler ogrendi. Suan ankarada mercedes koluman onun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık yahu lise son sınıfa kadar gelmiş öğrencilerin akademik eğitim ile ilgili en ufak bir fikri yok.Suç tabi onlarda değil bu düşünceyi yerleştirinde biraz sorgulayın.

tek istedğim şey üniversiteyi dışarıda okuyu dışarıda hayat kurmak ama çok zor itü kazanamam ama kazansam da göndermezler

Sen şimdi tüm hayatını İTÜ'yü kazanmaya mı bağladın?Çok zor kazanamam , kazansam da göndermezler ha? Bu kafayla devam edersen zaten hiç bir zaman mutlu olamazsın.
  • para lazımmı
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Aza kanaat eden çoğu hiç bulamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gözlerini durumu senden daha kötü olanlara bir çevir. Ondan sonra karar verirsin şükür edip, etmemeyi.

Tabi ki çalışmadan da hiçbir şey olmaz.

• kardeş zengin olmak da zor bizim bir arkadaş var ordan biliyorum
  • ClimbDown kullanıcısına yanıt
    Kanaat et demiyorum...
    Neyse lanet et sen ama dikkat etde elindekindende olma

• Tala Valkov T kullanıcısına yanıt
    Elimde birşey olduğunu kim söyledi

• Calis ituyu Kazan haftasonlari calisip cikar parani

• Kardeşim,çalış,hiç olmadığı gibi çalış,tahsilini tamamla,yurt dışı özelliklede almanyada ne kadar ücretsiz üniversite veriyorlar biliyormusun? ama yetenekli ve çalışkan olman lazım,senin yurt paranı bile karşılıyorlar,çoğu şeyini,sadece tahsiline odaklan,sen kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSoranBirey

Sistemi kurallarına göre oynayacaksın.Sistem sende ne istiyor ders çalış iyi bir üniversite kazan iyi bir eğitim al iyi bir eğitim aldığın için iyi bir işe gir iyi bir şe girdiğin zaman işinin iyi olduğu için senin alacağın ücret iyi olacaktır.Hiç bir zaman sisteme karşı gelme hiç bişey olmaz

All in all you're just another brick in the wall.

• Ünideyken bizim sınıfta bir çocuk vardı.. sabah pazarcılık yapardı akşamda gözleri yorgunluktan kıpkırmızı bir şekilde derse gelirdi.. ki bizim bölüm zor bir bölümdü yazılım üzerine okuldan sonra da gecede ders çalışırdı dersleri de harikaydı.
    Herkes bir şeyler ister! Ama sen neler yapıyorsun vahlanmaktan ve şükürden başka..
    Gir bir işe çalış ben 15 yaşından beri hem okudum hem çalıştım.. bugün güzel bir işim ve kariyerim var.
    Ama yeri geldi çıraklık bile yaptım.
    Zahmetsiz hiç bir şey olmaz bu hayatta!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arekner -- 30 Ocak 2016; 12:30:01 >
  • Hayat çok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.