Şimdi Ara

**FAKİR MEGAMİX BLENDER İNCELEMESİ** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam.İyi günlerde kullanın.Braun markasının da bu tarz ürünü var.Almayı düşünüyorduk ama kayda değer bir indirim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Anladım hocam biraz fazla detaycısınız sanırım okadar plastik değmesi pek sorun olacagını sanmam o mantık doğru ancak öyle düşününce hemen hemen hiçbir ürünü yiyemez hale geliyoruz :(

Ama bunda en altta plastik yok camın bitiminde bıçagın girdigi metal var sadece.Bende 220 civarına almıştım altındaki mekanizma plastik illaki aşınıyor demekki ama saçma ozaman yanında 6-7 tane yedek vermeleri lazım garanti bitince sürekli onumu alıcaz?

Valla biz çorbadan ayrana herşeyi bunda yapıyoruz :)

Merhaba bende bu blender almayı düşünüyorum yorumlarınızı okudum.Hala memnunmusunuz alınabilirliği var mı ?

• Teyla kullanıcısına yanıt
    Memnunuz sadece altındaki o plastik aşındı garantiden değişti.
  • quote:

Teşekkür ederim.Braun JB 3060 ve Fakir arasında kalmıştım.Braun JB 3060 bu ürünle ilgili bir fikriniz var mı ?bSoruyorum böyle ama gerçekden almışken pişman olmak istemiyorum içime sinsin istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teyla

quote:

Teşekkür ederim.Braun JB 3060 ve Fakir arasında kalmıştım.Braun JB 3060 bu ürünle ilgili bir fikriniz var mı ?bSoruyorum böyle ama gerçekden almışken pişman olmak istemiyorum içime sinsin istiyorum.

hocam bunda servis araştırın hanagisi sizin orda servisi var . önemli olan o. zaten güçleri falan bu fiyatlarda hep aynı servis daha önemli cünkü hepsinde sorunlar olabiliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teyla

quote:

hocam bunda servis araştırın hanagisi sizin orda servisi var . önemli olan o. zaten güçleri falan bu fiyatlarda hep aynı servis daha önemli cünkü hepsinde sorunlar olabiliyor

Kardeşim biz senin açtığın bu konudan hareketle fakir megamix aldık..ürün bugün geldi fakat bıçakları sökmeyi beceremedik..klavuzda da gösterilmiyor.sen becerebildiysen tarif eder misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fluminense kullanıcısına yanıt
    Bıçakları derken alt kısmı döndürünce çıkıyor.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Döndüremedik,çok sert..zorlayayım mı?

Merhaba,

Bahsettiğiniz plastik parça bıçaktan nasıl ayrılıyor? Ben beceremedim de. Zorlayıp zarar da vermek istemedim
     **FAKİR MEGAMİX BLENDER İNCELEMESİ**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conkbayiri -- 13 Mart 2018; 20:31:42 >
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Cam hazneyi ters dondurursen orda iç kısımda luck unlock yazıyor. İç içe iki çember var gibi dusun iç çemberi baya bi dondureceksin sonra o cıkıyor. Bıcak vs ayrılıyor. Ama bıçağın altında donmesini sağlayan bir plastik var. Onu ben de cıkartamadım. Sordum onu nasıl cıkartılıyor diye
     **FAKİR MEGAMİX BLENDER İNCELEMESİ**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conkbayiri -- 13 Mart 2018; 20:34:1 >
    Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

Fakir megamix blender' ın ilk defa bıçağını söktüm.
    Fakat söküm sırasına dikkat etmediğim için, geri takarken bir konuda tereddütüm var;

Şöyle ki;
    Biliyorsun bıçağı sökünce beyaz lastik bir conta var. Bu beyaz contayı bıçağı yerleştirmeden önce mi, yoksa bıçağı yerleştirdikten sonra mı takıyoruz ??

Yardımcı olursan teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 23 Haziran 2018; 11:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayamtky

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

Fakir megamix blender' ın ilk defa bıçağını söktüm.
    Fakat söküm sırasına dikkat etmediğim için, geri takarken bir konuda tereddütüm var;

Şöyle ki;
    Biliyorsun bıçağı sökünce beyaz lastik bir conta var. Bu beyaz contayı bıçağı yerleştirmeden önce mi, yoksa bıçağı yerleştirdikten sonra mı takıyoruz ??

Yardımcı olursan teşekkür ederim.
    Gerek kalmadı, teknik servis den öğrendim.
    İlk önce contayı, sonra bıçağı yerleştiriyoruz, daha sonra kapağı sıkıyor muşuz.
    Eğer bu sırayı yanlış takarsanız sıvı sızdırıyor, bilginiz olsun.

ikinci konu ise,
    konunun başlarında bahsetmiştik, haznenin dibinde yiyecekle temas eden plastik parça var mı diye (plastik insan sağlığına zararlı diye). Arkadaşlara yoktur diye yanlış bilgi verdik.
    Düzeltiyorum, evet sıvıyla temas eden az bir kısım var. Gördüğüm kadarıyla beyaz contanın az bir kısmı haznede ki sıvıyla temas ediyor. Ama zannedersem bu parça silikona benziyor. Normal lastiğe göre silikonun aşınması daha zor olduğu için, daha az zararı olduğunu düşünüyorum. Bu silikon conta dönen bir parça olmadığı için aşınma olacağını düşünmüyorum.
    Ayrıca bu büyük beyaz conta, musluk contası gibi bir ürün değil, bana kolay kolay aşınmayacak ve yiyeceklere karışmayacak kaliteli bir conta izlenimi verdi.

Sonuçta üründen memnunum.
    Büyük miktarlarda ceviz, fındık, tuz, buz öğütmekten tutun her türlü smoothie, sıvı karışımları yapımında çok başarılı bir ürün.
    Temizlemek için ise bıçakları sökmeye gerek yok, içine biraz su koyup 5 sn çalıştırın, kolayca temizleniyor. Bu kadar pratik bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 23 Haziran 2018; 13:1:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

Döndüremedik,çok sert..zorlayayım mı?
    Biraz geç oldu, ama yine de cevap vereyim;

cihazın tabanındaki vidalı kapağı sökmek için çıplak elinizle sökmeniz zor. Kolay sökmek için bir bez parçasıyla kapakta ki siyah çıkıntıları kavrayın UNLOCK yazan yöne doğru zorlayarak çevirin, kolayca açılacaktır. Bez parçası elinizin kavrama gücünü arttırıyor. Geri takmak için ise LOCK yazan yöne doğru çevirin.
  • hocam megamix kaya tuzu kırma konusunda nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

hocam megamix kaya tuzu kırma konusunda nasıl ?
    Hocam bu cihazın blender karıştırıcı özelliğinin dışın da, ayrıca üzerinde "buz kırıcı" düğmesi var. Buzu un ufak edip parçalayan cihaz, kaya tuzunu da parçalar mantığıyla düşündüm ve uyguladım. Ben mercimek veya leblebi tanesi büyüklüğünde piyasada satılan kaya tuzunu alıp, "buz kırıcı" düğmesine basıp, bu cihazla un ufak edip billur tuz kıvamına getiriyorum.
    KAya tuzu kırma konusunda mükemmel.

Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, cihazın kullanma talimatın da yazan çalıştırma süresi dışına çıkmamak ve cam haznede ki gösterilen seviyeyi aşmamak. Eğer kurala uymayıp 1,5 - 2 dakika dan fazla çalıştırırsanız cihaz yanar. Eğer uzun sürecek işleriniz varsa, cihazı 10 dakika dinlendirip sonra tekrar çalıştırabilirsiniz. Zaten kaya tuzunu un ufak etmek için 1-2 dakika yetiyor.

Bunun dışında ben bayat ekmekleri de un ufak ediyorum, köfteye katmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 31 Temmuz 2018; 18:56:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

hocam megamix kaya tuzu kırma konusunda nasıl ?
    Kayatuzu , buz, fındık gibi sert ürünleri kırmak için biraz daha profesyonel cafe bar tipi blenderlar gerekir ürünü almamış olsaydınız yardımcı olurdum seve seve >
    www.bumutfak.com
    Vortex Pro Bar Blender Buz Kırıcı, fiyatı
    https://www.bumutfak.com/Vortex-Pro-Bar-Blender,PR-278.html

size tavsiyem en düşük modda çalıştırın kademeli olarak artırın yoksa hem bıçaklar hem hazne pert olur :)
    birde arkadaşın dediği gibi dinlendirerek çalıştırın makineyi.

sıkıntı yaşarsanız bana pmden ulaşabilirsiniz yedek parça teknik servis konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bumutfak -- 1 Eylül 2018; 9:34:37 >

• bumutfak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ulaşırız tabiki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    selam. hocam nasil makine. memnun musun. duruyormu hala yoksa cop mu oldu.:)

selam. cihazin uzun zamandir sahibisin. oneriyor musun. yoksa baska markaya mi bakalim.braun jb 3060 ile de ilgileniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: batari1982

selam. cihazin uzun zamandir sahibisin. oneriyor musun. yoksa baska markaya mi bakalim.braun jb 3060 ile de ilgileniyorum
    Üründen memnunum, hala kullanıyorum. jb 3060' ı kullanmadım, bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.