Şimdi Ara

'Fakir erkekler sevgili yapmasın'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Kimse sizle tavuk döner yemek zorunda değil"

İşte kızlar bu kadar nankör bebe hiç para harcamıyo sırf patates kızartması değil de Le Patate Kızarte ye diye. Bunlar beğenmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısın bilader

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

(işte bu yüzden yalnızım herhalde)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Neyse diyecek sözüm yok. Aynı şey kızlar tarafından bakıldığında bazı konularda erkekler için geçerlidir. ( Bu nasıl bir cümle anlayın işte. )

Özetle kafası çalışmaya başlamamış, hormonlarının esiri liseli kardeşlerime sevgili yapmalarını önermem. Şimdi bana sana ne lan teneke diyecek arkadaşlara da eyvallah çekiyorum. Sonra gelip burada ağlıyorsunuz çok seviyordum şöyle yaptım da böyle yaptım da diye. O konulara da atıp geçerim ona göre, ayağınızı denk alın. Uçarım zannedip uçurumdan atlamayın. Sonra kafaüstü çakılırsınız.

EDIT: Söylediklerim genel anlamda öğrenci
    ( fakir ) kardeşlerim içindir. Parası olan naparsa yapsın beni ırgalamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isimsiz2343 -- 15 Mayıs 2017; 22:33:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.