Şimdi Ara

Faker'ın 2016 Dünya Şampiyonası Şampiyon Havuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ryze main şampiyonu olmasına rağmen hiç Ryze alamadı Solo Q'da %85 wl ile Ryze oynadıgı için.Muhtemelen,hatta %99 ihtimalle diğer takımlar bu maçları izliyor

Faker'a karşı Syndra ve Ryze açık bırakmak bile bile kaybetmek gibi bir şey
     Faker'ın 2016 Dünya Şampiyonası Şampiyon Havuzu

Reddit:https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/58sqf0/faker_champion_pool_for_worlds_2016/
    Faker na op.gg:http://na.op.gg/summoner/userName=mid%20fekar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 22 Ekim 2016; 20:35:56 >

• How to ryze play?
    -qwerwqeeqqeewqeedqwewqewerwqewqweww

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kek2

How to ryze play?

How to play Ryze ?*

e-e-q-E-Q(bunu kalkan istiyorsan atma)-E-Q-W-E-Q

Küçük olanlar minyonlara atılan yetenekler.Ayrıca ultisini kaçmak ve yakalamak dışında kullanmıyorsun dolayısıyla komboda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 22 Ekim 2016; 20:59:25 >
  • Bir dönem ki LB'si gibi durum oldu . LB de metada hiç yokken bile mecburi hedef bandı . Hoş ne oynadığının ya da neyi oynayamadığının bir önemi de yok adam her şeyi en iyi şekliyle oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

How to ryze play?

How to play Ryze ?*

Küçük olanlar minyonlara atılan yetenekler.Ayrıca ultisini kaçmak ve yakalamak dışında kullanmıyorsun dolayısıyla komboda yok

Aslında pozisyon uygunsa q ile başlamak lazım kombolara çünkü zaten sıfırlanıyor süreler. Peki bir soru sorucam; hâla fıryına yağmacısı mı yoksa thunderlord mu ?

Bu arada

Neyse ya bir iki gün daha bekliyim belki yanılıyorumdur, daha iki mesajlı üyeyi de fişlemeyelim hemen

• Her maç 2 3 ban fakera gitmesi guzel bisey

• Ne kadar iyi oynadığının bir anlamı yok bro bu adam feedlese bile ''ne güzel feedliyor'' diye övecek tek hücreli fanboylar çok var dünyada öyle bir algı yaratıyorlar ki kötü oynadığı maçta bile laf söyleyemiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ryze ban nedir abi ya sustaini yok damagei yetersiz mobil değil hpsi yok manası yok heali yok silenceı yok kalkanı yetersiz çöp çar bildiğin niye banlıyolar ki

ben olsam bilerek banlamam faker alır sonra kazanırız bilmiyo ya bu koreliler ben daha iyi biliyorum çünkü ben dhliyim
  • çok da tın
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

How to ryze play?

How to play Ryze ?*

Aslında pozisyon uygunsa q ile başlamak lazım kombolara çünkü zaten sıfırlanıyor süreler. Peki bir soru sorucam; hâla fıryına yağmacısı mı yoksa thunderlord mu ?

Bu arada

Neyse ya bir iki gün daha bekliyim belki yanılıyorumdur, daha iki mesajlı üyeyi de fişlemeyelim hemen

Evet kombodan önce q atmak daha mantıklı eğer adam senden kaçmıyorsa.Faker stormraider(fırtına yağmacısı) tercih ediyor,ben şahsen thunderlord tercih ediyorum w-e-q kombosuyla uyumundan dolayı.

Ayrıca faker mana kristali ile başlarken ben kara mühür ile başlıyorum.Bunlar biraz daha oyun stiline göre yapacağın tercihler.

@Ionia Köylüsü Ultisiz oldugunu unutmuşsun,kusura bakma ama Dh Çilingir Kardeşliği bu durumu hoş karşılamıyor

by_endless@Aşırı abartanlar var ama adam gerçekten iyi.Kötü oynadığı zamanlarda oluyor tabi,bir keresinde Solo Q'da 6-7'li lose streak yapmıştı.Sonucunda oda insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 22 Ekim 2016; 22:06:04 >

• viktor ve cass oynayamıyor crown ise viktor ve cass en iyi oynadığı seçimler syndra orianna malzahar yasaklanırsa çok kolay fakerın üzerine oynayıp maçı kazanabilirler şuan midin kaybettiği durumda takımın kazanma ihtimali yok direk jungle oyuncunuz geri düşüyor diğer iki lane pasif kalmak zorunda kalıyor
  • Dünyanın en iyi mid laner adamından bahsediyorsak seçim yasaklamayla onu etkisiz kılamazsın zaten. Her zaman cebinden bir hero çıkar. Ama Viktor alınca kaybediyor yaa demek saçma. Her şampiyona göre bir oyun tarzı var ve o da bunun gereklerini yapıyor. Sonuçta oyun takım oyunu ve skt win alıyorsa faker da başarılı demektir. Belki de adam 3 kere üst üste dünya şampiyonu olacak ve hala eleştirenler var. Enteresan bu kafa yaşıyorsunuz. Bence çamur atacağınız kişileri iyi seçin. Sonra komik duruma düşüyorsunuz.

• Lig of Licinds komple adamın maini. Konu içeriği hatalı.

• Bu adama hero degılde minyon ver al bunla oyna diye gene oynar bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Dünyanın en iyi mid laner adamından bahsediyorsak seçim yasaklamayla onu etkisiz kılamazsın zaten. Her zaman cebinden bir hero çıkar. Ama Viktor alınca kaybediyor yaa demek saçma. Her şampiyona göre bir oyun tarzı var ve o da bunun gereklerini yapıyor. Sonuçta oyun takım oyunu ve skt win alıyorsa faker da başarılı demektir. Belki de adam 3 kere üst üste dünya şampiyonu olacak ve hala eleştirenler var. Enteresan bu kafa yaşıyorsunuz. Bence çamur atacağınız kişileri iyi seçin. Sonra komik duruma düşüyorsunuz.

SKT T1 Sezon 3 ve 5'te şampiyon oldu kazanırlarsa 2 kere üst üste toplamda 3 kere olacak.

• Gördükçe Faker ın attıgı fail flash geliyor aklıma

Yani fail olmayabilir,orada zaten duvardan uzaktı sankı ultıyı duvarın dibine flash atarak dodgelamaya çalıştı ama ultının hıtbox ı buna engel oldu gibi

İki türlüde komikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Gördükçe Faker ın attıgı fail flash geliyor aklıma

Yani fail olmayabilir,orada zaten duvardan uzaktı sankı ultıyı duvarın dibine flash atarak dodgelamaya çalıştı ama ultının hıtbox ı buna engel oldu gibi

İki türlüde komikti

Hangi maç

• Rox ile 3. Maç sanırım. Victor oynarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Rox ile 3. Maç sanırım. Victor oynarken.

Danke white büyücü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

ryze ban nedir abi ya sustaini yok damagei yetersiz mobil değil hpsi yok manası yok heali yok silenceı yok kalkanı yetersiz çöp çar bildiğin niye banlıyolar ki

ben olsam bilerek banlamam faker alır sonra kazanırız bilmiyo ya bu koreliler ben daha iyi biliyorum çünkü ben dhliyim

Bu sefer geç kalmışım :d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.