siz hala fake mail veriyorsunuz adama.! fake sms istediğiniz oparotöredeki cep numarasına istediğiniz cep numarasından sms çekmenizi sağlar. haa ben flash sms de atabilrim. nokia-vcart ta bulunur. ama para ile!
nasıl yani
quote:
Orjinalden alıntı: Kelepce
war ama turkcell fake war
yazıver işte hocam yaw
Hadi donanımhaber yok mu söyleyen yaww
quote:
Orjinalden alıntı: shirphinty
quote:
Orjinalden alıntı: Kelepce
war ama turkcell fake war
yazıver işte hocam yaw
pm atmm
quote:
Orjinalden alıntı: Harley Davidson
siz hala fake mail veriyorsunuz adama.! fake sms istediğiniz oparotöredeki cep numarasına istediğiniz cep numarasından sms çekmenizi sağlar. haa ben flash sms de atabilrim. nokia-vcart ta bulunur. ama para ile!
Buras1 DH Bilgi paylas1m1 vard1r ! yoksa g1t burdan
quote:
Orjinalden alıntı: ByRd
quote:
Orjinalden alıntı: Harley Davidson
Buras1 DH Bilgi paylas1m1 vard1r ! yoksa g1t burdan
hadi yaa ananın en uyanık oğlu sen sin galiba!peki bu servis ücretsiz mi sanıyorsun! öyle olsaydı, senin gibi coluk çocuğun elinden düşmezdi bu tür servisler. aboneliğime giremediğim için arkadaşa ücretlide olsa yardımcı olamayacağım. ama 1-2 gün içinde kendisine özelden gerekli yardımı yapacağım!
teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok önemli benim için yardımlarınızı hala beklemekteyim
selam merak ettim ne işe yarar bu fake sms bende varda böle bir proğram nasıl kullanıcaz ?
fake ne yaaaa..bi acıklayında bilgimiz olsun...
bizim arkadasın telefonunda var uygulama olarak fakat register kodunu istiyor yoksa send tuşu aktif olmuyor böyle birşey gördüm fakat daha deneyemedim
bende var işte merak ettim indirdim netten proğramı +registeride ama ne işe yarar anlamadım msj çekiyorum kendime o proğramla msj aynen geliyor tekrar bana