Şimdi Ara

fake SMS acil!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • clickatell artık fake atmıyor. daha doğrusu senin istediğin nuamrayı girmene izin vermiyor.
  • ne fake smsi ya uydurmayın yok öyle bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: tdk913

ne fake smsi ya uydurmayın yok öyle bişey

Biliyorsan söyle HOCA sansınlar
    Bilmiyorsan sus BİLGE sansınlar...

Aramalar devam ediyor arkadaşlar lütfen bilenler...
  • öyle bişey yok bilmekle bilmemekle alakası yok tamammı boş muhabbet yapıyosunuz o senin dediğin fake sms programı bende var yaklaşık 1sene öncesine kadar yollanabiliyordu ama cep telefonu servis sağlayıcıları bu durumu kapattılar artık o programda devre dışı öyle bişey yok şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdk913 -- 7 Mart 2005, 13:11:17 >
  • quote:

öyle bişey yok bilmekle bilmemekle alakası yok tamammı boş muhabbet yapıyosunuz o senin dediğin fake sms programı bende var yaklaşık 1sene öncesine kadar yollanabiliyordu ama cep telefonu servis sağlayıcıları bu durumu kapattılar artık o programda devre dışı öyle bişey yok şu an

Ben çalışan ücretli bir servis biliyor ve bu servisi 2 ay öncesine kadar beleş kullanabiliyorken senin böyle kendinden emin konuşmanın adı nedir?
    Ahmaklık? Bilgelik?

Yinede gerginlik olmasın bilen arkadaşlar lütfen...
  • Arkadaşlar ben bu tür olaylara katılmıyorum. Ayıptır bu tür olayların iyi niyet ile kullanılacağını sanmıyorum. Ben derim ki bilen yapmasın ve paylaşmasın. Burası yardım forumu bozmayalım lütfen
  • http://www.fakemailz.com burda fake sms var ama önce üye olman lazım ve paralı
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

Netde ve bazı yabancı forumlarda araştırdım. Aşağıdaki programı buldum. Ancak denemedim. Bir dene bakalım gidiyormu.

Not : Sanırım dial-up modem ile bir bağlantı yapıp yolluyor. Telefon hattını 1 sms için 1-2 saniye kullanıyormuş. Dial-up modemin yoksa işe yaramayabilir.

http://adanet.tucows.com/files3/smartsms50.exe

ne şimdi sen bize dialerin baba sını kurun faturanızı şişirin mid emek istiyorsun. senin banlanmanı sağlayacağım. kendi dialer şirketin herhalde. banlandın sen koçum. bundan sonra git gene dialer yay!

• quote:

Orjinalden alıntı: Hakan_ece

Arkadaşlar ben bu tür olaylara katılmıyorum. Ayıptır bu tür olayların iyi niyet ile kullanılacağını sanmıyorum. Ben derim ki bilen yapmasın ve paylaşmasın. Burası yardım forumu bozmayalım lütfen

Bu olay bi ailenin parçalanmaktan kurtulmasını sağlayacak senin söylediklerine bak
    Senin için kararmış ... Git dua etde belki insanlık gelir biraz...

• quote:

Orjinalden alıntı: Harley Davidson

quote:

Netde ve bazı yabancı forumlarda araştırdım. Aşağıdaki programı buldum. Ancak denemedim. Bir dene bakalım gidiyormu.

Not : Sanırım dial-up modem ile bir bağlantı yapıp yolluyor. Telefon hattını 1 sms için 1-2 saniye kullanıyormuş. Dial-up modemin yoksa işe yaramayabilir.

ne şimdi sen bize dialerin baba sını kurun faturanızı şişirin mid emek istiyorsun. senin banlanmanı sağlayacağım. kendi dialer şirketin herhalde. banlandın sen koçum. bundan sonra git gene dialer yay!

ya bi sus be abisi ya ayar ettin 2 saattir forumda beni ota boka bişi sölüosun git egonu disarda fln tatmin et. burasi kabadayilik yeri degil bilgi biliosan paylas bilmiosan artistlik yapma!
    bu arada pcforuma tesekkur ederim en azindan arastirip bisiler bulmus bos bos mesajlar atmior senin gibi. adam orda linki verirken aciklamasini yapmis. ama senin gibi neresinden okudugu belli olmayan tipler gelip burda böle konusuo iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiqeL -- 7 Mart 2005, 16:15:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shirphinty

quote:

ne fake smsi ya uydurmayın yok öyle bişey

Biliyorsan söyle HOCA sansınlar
    Bilmiyorsan sus BİLGE sansınlar...

Aramalar devam ediyor arkadaşlar lütfen bilenler...
  • iyi ara o zaman daha çok ararsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harley Davidson

quote:

Tucows da ne dialer dagitir ya Arkadasimiz tucows la isbirligi yapmis demek millete dialer indirtiyor ordan fifty fifty de kirisiyorlardir geliri kategorisini ne olarak yapmislar? ben aradim ama bulamadim Tucowsda dialer bulunabilecegini sanan ahmaklar kategorisini, olsa olsa ordadir linkle program infosu

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben bu tür olaylara katılmıyorum. Ayıptır bu tür olayların iyi niyet ile kullanılacağını sanmıyorum. Ben derim ki bilen yapmasın ve paylaşmasın. Burası yardım forumu bozmayalım lütfen

Bu olay bi ailenin parçalanmaktan kurtulmasını sağlayacak senin söylediklerine bak

Arkadaşım içim kararmış olsa bana ne der geçerdim biraz mantık içerisinde düşün ben olayın kötü kullanılacağı kanaatindeyim ancak sen bi aile kurtulacak diyorsan diyecek sözüm olmadığını anlaman gerekir tamam mı?

• ya ne dialerla kasıyosunuzwww.fakemailz.com burda parayı veren fake sms atabiliyor hemde ucuz bişey turkcelle atmaktan bile daha ucuz sayılır
  • lan salak paypal kimde var? hem paypala kim güvenebilir?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım içim kararmış olsa bana ne der geçerdim biraz mantık içerisinde düşün ben olayın kötü kullanılacağı kanaatindeyim ancak sen bi aile kurtulacak diyorsan diyecek sözüm olmadığını anlaman gerekir tamam mı?

Doğrudur kardeşim kötü şekilde kullanılabilir ama bu açıdan bakarsak hiç bir yere ulaşamayız...

Ücretsiz bulamadık mecburwww.fakemailz.com dan kredi alıp yollayacam çaresi yok...

• el cevap!!!
    www.cellebrum.com a giidin istediğiniz no ile msj atın ama 50 kredi hakkınız var yani 8 msj atabilirsiniz o no ile.... sonarsı ücretli ... ben 00000000155 iel felana tmıştım bikaç kez...
  • www.yakoon.com daha öncede söylemiştim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.